Jo, na Vesmírný lidi jsem kdysi dělal seminárku. Řeknu vám, že probírat se podrobně jejich materiály plnými lásky a varování před ještírky byl životní zážitek.
tyvoe, Ivo Aštar Benda je můj vzor, tady vidíte s jakou, vyloženě, debilitou si můžete založit sektu a lidi vám to budou žrát. :)) Zajímalo by mě kolik vytáhnul z těch lidí peněz. Jenom škoda že ty protiještírkový amulety jsou vtip. Aspoň doufám!
já jsem si z legrace pustil první díl s dabingem a nepřišlo mi to tak hrozný jak všichni tvrděj. Jenom je to...takový...jako by četli text, o kterým nic nevědí. Jakoby ten pán nevěděl co je to Zimohrad a proč tam vládne.
již několikrát jsme byli upozorněni, majitelem naší společnosti na to, že řada z Vás používá "nepěkných" výrazů při komunikaci s kolegy. Některým z nich to dokonce vadilo, cítí se pokoření a také si stěžovali. Proto vás žádáme, aby jste si ode dneška dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několi frází, které nahradili ty vámi běžně používané.
Zkuste říct:"Tak já tu dnes zůstanu po práci." Místo:"A kdy to mám kurva dělat?" Zkuste říct:"Nejsem si jist , je-li to vůbec možné." Místo:"Nezájem, seru na to." Zkuste říct:"Opravdu?" Místo:"No to si snad ze mně děláš prdel." Zkuste říct:"Takhle to asi nepujde." Místo:"To je na hovno." Zkuste říct:"Promiňte chtěl jste něco vědět?" Místo:"Polib mi prdel." Zkuste říct:"Mám rád svou práci" Místo:"Zkurvenej Job." Zkuste říct:"Měli bychom to probrat." Místo:"Zasranej meeting." Zkuste říct:"Kolega není z nejbystřejších..." Místo:" Většího debila jsem neviděl..."
- počuj, vraj si sa rozviedol, ako sa to stalo? - ale taká drobná chyba. boli sme u svokrovcov na obede a trochu som sa pomýlil... chcel som povedať: milá svokra, podáte mi prosím tú soľ? - a čo si povedal? - sviňa jedna, celý život si mi dojebala....
Komentáře
:D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395737_369811889711320_220364257989418_1402108_2048371346_n.jpg
Jenom škoda že ty protiještírkový amulety jsou vtip. Aspoň doufám!
již několikrát jsme byli upozorněni, majitelem naší společnosti na to, že řada z Vás používá "nepěkných" výrazů při komunikaci s kolegy. Některým z nich to dokonce vadilo, cítí se pokoření a také si stěžovali. Proto vás žádáme, aby jste si ode dneška dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několi frází, které nahradili ty vámi běžně používané.
Zkuste říct:"Tak já tu dnes zůstanu po práci."
Místo:"A kdy to mám kurva dělat?"
Zkuste říct:"Nejsem si jist , je-li to vůbec možné."
Místo:"Nezájem, seru na to."
Zkuste říct:"Opravdu?"
Místo:"No to si snad ze mně děláš prdel."
Zkuste říct:"Takhle to asi nepujde."
Místo:"To je na hovno."
Zkuste říct:"Promiňte chtěl jste něco vědět?"
Místo:"Polib mi prdel."
Zkuste říct:"Mám rád svou práci"
Místo:"Zkurvenej Job."
Zkuste říct:"Měli bychom to probrat."
Místo:"Zasranej meeting."
Zkuste říct:"Kolega není z nejbystřejších..."
Místo:" Většího debila jsem neviděl..."
Místo: "Ta kráva už to zase zvorala."
- počuj, vraj si sa rozviedol, ako sa to stalo?
- ale taká drobná chyba. boli sme u svokrovcov na obede a trochu som sa pomýlil... chcel som povedať: milá svokra, podáte mi prosím tú soľ?
- a čo si povedal?
- sviňa jedna, celý život si mi dojebala....
pardon za drsnú mluvu, ale patrí to tam.
http://img824.imageshack.us/img824/2666/64962290.jpg
nebo přímo video:
http://www.youtube.com/watch?v=kl1ujzRidmU&feature=youtu.be
:D