Ne ani ten to nebyl, Ale jednalo se o někoho o skoro stejně důležitého, jako ti jmenovaní, či jen o málo méně. Pokud by se někdo honosil titulem 5. nejdůležitější mužská obeť Války uchvatitele, tak je to on. :P
Ano, uznávám, je to trestuhodná neznalost...ale jak říkám, ta věta k té postavě fakt moc nesedí. Víc pasuje právě k Jaimemu. Jinak jste mě zklamali, pánově, já čekal záplavu Sansitátů. :-)
Aleku, ty jsi musel mít před 4 lety z tohoto fóra hrozně zlé sny. :D
Nemám po ruce knihu, tak nevím, jestli to znělo přesně tak jak to napíši. "A: Co když tě některý z nich zabije?" "B: Pak je to muž, kterého potřebuješ." Tak kdo uhodne první?
Absolútne neviem, či som to napísal presne, ale aj tak... A: ,,My jsme vyšli z hradu," B: ,,Och, lorde A, tebe je těžké ošálit. Pověz mi, prozradilo ti to slunce nebo obloha?"
Absolútne neviem, či som to napísal presne, ale aj tak... A: ,,My jsme vyšli z hradu," B: ,,Och, lorde A, tebe je těžké ošálit. Pověz mi, prozradilo ti to slunce nebo obloha?"
aj tak to beriem ako víťazstvo nad Nevadou, bola to jediná náhodná šanca. Bran je výborná odpoveď! (v skutočnosti to hovoril sám sebe pozerajúc na hladinu jazera, ale beriem to ako uhádnuté, ide sa ďalej)
Komentáře
Ne ani ten to nebyl, Ale jednalo se o někoho o skoro stejně důležitého, jako ti jmenovaní, či jen o málo méně. Pokud by se někdo honosil titulem 5. nejdůležitější mužská obeť Války uchvatitele, tak je to on. :P
Některý z rizikového povolání pobočníků šíleného krále? Ale já si je nepamatuju. :(
Nebyl tou obětí následník Jona Arryna? Jeho synovec...
A ten který to prohlásil je Malíček....
Návštěvník je hodně blízko. (to není upoutávka na nový horor)
Stačí doladit jeden detail a je to.
Možná to nebyl synovec ale rovnou syn....
Nebo to nepravil Malíček ale Cat
Genelaogicky to správně bylo, dokonce i ten Malíček tam byl, ale mluvil někdo jiný/Jiný. :P
Uh, tak to musí bejt Sansa resp. Alayne v její poslední kapitole v Hostině.
No ba!
Je to notoricky známý citát. I když byl řečen trochu jinak. :twisted:
"A: Co když tě některý z nich zabije?"
"B: Pak je to muž, kterého potřebuješ."
Tak kdo uhodne první?
Bronn
A: ,,My jsme vyšli z hradu,"
B: ,,Och, lorde A, tebe je těžké ošálit. Pověz mi, prozradilo ti to slunce nebo obloha?"
Hodor!
To bych mohla vyjmenovat půlku Zimohradu ;)
Bran je výborná odpoveď! (v skutočnosti to hovoril sám sebe pozerajúc na hladinu jazera, ale beriem to ako uhádnuté, ide sa ďalej)
Lehké, ale na nic lepšího se teď nezmůžu...