Hrdinové Písně - bodovací hra

1192022242555

Komentáře

• Chmur napsal(a):

Pro některé z vás by zřejmě byl úžasný i Kousač, stačí, aby pomohl Sanse...

Zase to nepřeháněj ;)
  • Taky Tyrion by dostal jasné +2 body.
    Tady bude nejspíš hlavní rozdíl ve způsobu hodnocení motivace:výsledky.

P.S.: Jaksi si nedokážu představit Kousače, pomáhajícího KOMUKOLI (krom sebe sama).
  • Teď by to měl někdo přepočítat, když jsme s Chmurem hlasovali naráz :-)
  • Já to přepočítal. Snad je to OK. S tím Kousačem to byla nadsázka, i když umím si představit, jak pomáhá Rorgemu. Myslím, že to byli dobří kamarádi.

Zcela podle předpokladů jsou největšími sympaťáky zatím Starkové. Kupodivu si docela dobře vedou i Lannisterové. Joffrey a Cersei samozřejmě spadli do síně hanby, ale Tywin to uhrál aspoň do síně kontroverze a Tyrion, Jaime a Tommen se dokonce prokousali mezi elitu Západozemí.
    Nejhůř si stojí Greyjoyové. Krakatice prostě nemá nikdo rád.
  • Chmur napsal(a):

... Krakatice prostě nemá nikdo rád.

Ale má, vorvani. I když o to asi ty krakatice nestojej... ;D
  • Greyjoyové mají v síni slávy jen Ashu ale jakožto čtenář tance bych tam zařadil i Victariona a hlavně po skončení ságy by mělo proběhnout nové hlasování protože ty postavy se hodně mění. Vezměte si třeba Aryu ve Hře a v Hostině...
  • Jdu do boje za Theona (opět)! Mám ho z Greyjojů nejradši, ikdyž bych mu za něco nejraději nakopala!
  • Fialka +1 (16)
    Daario Naharis -1 (9)
    Dontos -2 (0) - za Dontose vrhám do hry Edmura Tully
    Drogo +2 (6)

Dontos - Prodejná opilecká troska. Sic pomohl Sanse, ale jen protože slyšel cinkat Malíčkovy zlaťáčky. Jinak by Sanse za záchranu život poděkoval asi jen tím, že by jí roztáhl nohy.
    Daario Naharis - Mám pocit, že tomuhle chlapíkovy se nedá věřit ani barva jeho knírů. Natož jeho sladkým slovům. (nevím jakou barvu má v Tanci, nečetl jsem)
    Drogo - Z téhle čtveřice si ty body zaslouží asi nejvíce. Neprohrál žádnou bitvu. Jen jednu, tu poslední.
    Fialka - Pro mne nijak výrazná postava. Jeden bodík za to co musí snášet.

Jestli Fialka zůstane ve hře ještě další tři příspěvky. Šoupnu ji do společnosti Tywina a Dany.
  • Fialka -1 (15) - má smůlu, Edur a Drogo jsou mi milejší, nezbývá než -1
    Daario Naharis -2 (7) - z téhle čtveřice jednoznačně nejméně oblíbená postava
    Edmura Tully +2 (12) - Tullyovského strýce i bratra mám ráda (zbytek rodu - Hoster, Lysa a Cat - už je slabší)
    Drogo +1 (7) - Khal mi byl sympatický už v knize a seriál tomu jen pomohl :)
  • Krisa: Milý nedoklep u Edmura - Edura. Edurové jsou národ z Eriksonovy ságy (nevím, jestli znáš). Tak mi je to hezky připomnělo.

Opravdu jste ochotni dát Fialku do síně kontroverze? Fňuk. Taková milá hodná holčina. Jste zlí. Radši protěžujete přerostlého Huna, opilce a násilníky.
  • Fialka +2 (17) - z této čtveřice nejsympatičtější postava a podle mě si nezaslouží místo po boce Tywina Lannistera
    Daario Naharis -2 (5) - jedna z mých nejméně oblíbených postav ságy, typický macho, kterého skutky neodpovídají jeho řečem
    Khal Drogo +1 (8) - plusový bod za to, že byl prostředkem ke stvoření postavy s největším potenciálem v sáze
    Edmure -1 (11) - nevýrazná postava, nemám ho rád, zbylo na něj -1.
  • Chmur: Jaj, to jsem si vůbec nevšimla - já to kopírovala z předchozího bodování.
    Fialka je hodná a milá, ale je to tak málo výrazná postava, že má chudák holka smůlu. A přerostlého Huna nám, romantickým duším (ikdyž v mém případě jen co se týče literatury a filmu - nevím proč), nehaň. Drsný bojovník, který se zamiluje do krásné a "nevinné" dívky a změní se z drsoně na laskavého muže, to je přece nádhera :D:D:D
  • Takže vy, ženy noční hlídky, dáváte přednost vzhledu před duševní krásou? Nemístné. Hodní a milé dívky jsou utlačeny vypracovanou muskulaturou a přebytkem testosteronu. To je tak smutné.
    A co Fialka a Samwell? To je teprve láska. Víš, jak se mu po Fialce stýská? A ty místo abys projevila soucit, tak dáš přednost primitivním animálním pudům a ještě to schováváš za romantiku. Děs:-))
  • Fialka +2 (19)
    Edmur +1 (12)
    Khal Droga ( pro některé místní obyvatelky ;) ) -1 (7)
    Daario Naharis -2 (3)
  • Fialka +1 (20)
    Edmure +2 (14)
    Khal Drogo -2 (5)
    Daario Naharis -1 (2)

Místo Fialky, na kterou u mě tentokrát zbylo plusové hodnocení nominuji Rickarda Karstarka. Tak co – zrádce nebo hrdina? :)
  • Chmur: :D Ale já o vzhledu nic nepsala (v hodnocení neměl vůbec žádný vliv), ikdyž teda Jason Momoa nad herečkou Fialky vzhledově dost vede :D. Fialka má Sama ráda, ale ona byla citlivá celou dobu, takže žádná změna. Drogo se po svatbě s Danny stal z hulváta milujícím manželem, a to je to oč tu běží.
  • Vysvětlení:
    Fialka - viz výše
    Edmure - Tullyové mi nikterak nevadí, nejsou horší ani lepší než většina předních šlechtických rodů v Písni (i v lidské historii). Doufám, že se s tímhle pánem ještě potkáme a že to nebude jen krátká zmínka o jeho skonu.
    Khal Drogo - něco jako Greyjoyové v Západozemí. Proč má tohle zvíře tolik obdivovatelů? ;o)
    Daario Naharis - mno, nesympatický mi byl už od počátku a obávám se, že Tanec to pak jen znásobí
    Chmur napsal(a):

Takže vy, ženy noční hlídky, dáváte přednost vzhledu před duševní krásou? Nemístné. Hodní a milé dívky jsou utlačeny vypracovanou muskulaturou a přebytkem testosteronu. To je tak smutné.
    A co Fialka a Samwell? To je teprve láska. Víš, jak se mu po Fialce stýská? A ty místo abys projevila soucit, tak dáš přednost primitivním animálním pudům a ještě to schováváš za romantiku. Děs:-))

Člověče, nebudeš tomu věřit, ale navzdory mnohým mýtům, bájím, polopravdám a částečným lžím, jsou v tomhle směru ženy stejné jako muži. Čest budiž výjimkách potvrzujícím pravidlo v obou táborech ;o))
  • Rickard Karstark +2 (12) V podstatě další sympatický Seveřan. Chápu, proč neuposlechl svého krále a chápu, proč mu za to král usekl hlavu.
    Edmur +1 (15) Tully. Krom Černé ryby mi všichni přišli takoví trochu pitomí. + má jen, že na něj zbyl.
    Khal Drogo -1 (4) Prostě barbar, ale aspoň má svojí čest.
    Daario Naharis -2 (0) Jak už někdo zmínil, osoba, které nejde věřit vůbec nic. Celý Tanec jsem usilovně přemýšlela, co na něm Dany sakra vidí. Krom jí příjemného exteriéru jsem nepřišla na nic.
  • Zůstaneme za mořem- co takový Xaro Xhoan Daxos?
  • Drogo +2 (6)
    Edmur +1 (16)
    Xaro -2 (8)
    Karstark -1 (11)
  • drogo......připadá mi, že se změnil a přitom, riskoval, že v očích ostatních Dothraků klesne
    Edmur....trochu ve stínu svého otce a hlavně strýce
    Xaro...musela jsem si ho najít a stejně ty body na něho vyšly
    Karstark.....chápu, proč udělal, co udělal, ale stejně
  • Drogo +2 (8)
    Edmur -1 (17)
    Xaro -2 (6)
    Karstark +1 (12)
  • Drogo +1 (9)
    Edmur +2 (19)
    Xaro -2 (4)
    Karstark -1 (11)

Špatná skladba. Ani jeden mi vlastně není sympatický. Dal jsem Edmuremu hlasy za to, že v Hostině se choval jako chlap. Jinak to byl takový přitroublý jeliman, ale je mi ho trochu líto.
    Xaro je takový tlučhuba a pozér. Karstark. Dost tragická postava. Nemůžu mu ale odpustit, že zabil prakticky děti, které za nic nemohly.
  • "Slíbil jsem, že se vzdám řekotočí. Neslíbil jsem, že se vzdám svého strýce."
  • Drogo +1 (10)
    Edmur +2 (21)
    Xaro -2 (2)
    Karstark -1 (10)
    Tak třeba Myrcela
  • Myrcella +2 (12)
    Drogo +1 (11)
    Karstark -1 (9)
    Xaro -2 (0)

Nasazuji Margaery.
  • Zdůvodnění:
    Myrcella - čistá duše, kdoví odkud to s Tommenem zdědili. :)
    Drogo - viz výše
    Karstark - na něj to tentokrát zbylo, kdyby byl sám, dostal by +1
    Xaro - oportunistický hajzl
  • Myrcella +2 (14) > Z týchto asi najlepšia...
    Drogo -2 (9) > Tyran... Nesympatický blb...
    Karstark -2
    Margaery -1 > Tu to bolo ťažké, na Maergary mi nič iné nezostalo a príde mi lepšia než Karstark
  • Gepeto, máš tam dvakrát -2.
  • Margaery +2 (11)
    Karstark -1 (9) Lord Gepeto se nějak přepočítal :)
    Myrcella +1 (15)
    Khal Droga -2 (7)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi