Hrdinové Písně - bodovací hra

1202123252655

Komentáře

• flanker.27 napsal(a):

"Slíbil jsem, že se vzdám řekotočí. Neslíbil jsem, že se vzdám svého strýce."

Ano, tímhle u mě Edmure notně stoupl v ceně, stejně jako v těch dvou kapitolách Jaime.
  • Margaery - Nejspíše bude něco po babičce. Rozhodně to není stejná naivní káča jako Sansa. Navíc je celkem sympatická a povahově asi nebude nijak zlá. A co si budem povídat být dvakrát, možná třikrát :D vdova to asi bude mít nějakej mindrák :)

Karstark - Bohužel další plus už nezbylo a tak další ze seveřanů dostává mínus. Jinak chápu jeho důvody a nevím jak bych jednal na jeho místě ale když už chtěl někoho zabít měl to být Jaime a ne děti které nic neprovedli.

Myrcella - tak abych odpověděl na otázku odkud má ty dobré vlastnosti nejspíš to bude po její babičce která byla údajně Tywinovou lidskou částí.

Khal Droga - Napadlo vás někdy, co kdyby to nebyl Khal Drogo, ale Ronon Dex? Zajímavá představa...
  • Margaery a Lord Karstark? Tak to se zase trochu aktivněji zapojím do hlasování. :-)

Rickard Karstark +2 (11) - Jestli někdo čekal, že dám Lordu Karstarkovy jiné bodové ohodnocení, tak je blázen. :D
    Margaery +1 (12) - Ooo, tyrellské kuřátko. Svoji úlohu zvládá skvěle. Několikanásobná vdova a pořád v kurzu.
    Khal Droga -1 (6) - Mno co se dá dělat, předtím jsem mu dal +2, teď už musím do mínusu.
    Myrcella -2 (13) - Je to fajn děcko, a dal bych ji kladné body. Ale už žádné nezbyly. :-/
  • Rickard Karstark -1 (10)
    Margaery +2 (14)
    Khal Drogo -2 (4)
    Myrcella +1 (14)
  • Rickard Karstark -1 (9)
    Margaery +2 (16)
    Khal Drogo +1 (5)
    Myrcella -2 (12)
  • Margaery +2 (18)
    Myrcella +1 (13)
    Rickard Karstark -1 (8)
    Khal Drogo -2 (3)
  • Margaery -2 (16) Má smůlu, že ji má hrát exboleynová..
    Myrcella -1 (12)
    Rickard Karstark +1 (9)
    Khal Drogo +2 (5) Je to Danino měsíc a hvězdy, kde by bez něj byla

• Margaery +1 (17) - nemám jinou možnost
    Myrcella +2 (14) - má to nejlepší z Lannisterů a má ráda Tyriona
    Rickard Karstark -2 (7)
    Khal Drogo -1 (4)
  • Margaery -1 (16)
    Myrcella +1 (15)
    Rickard Karstark -2 (5)
    Khal Drogo +2 (6)
  • Margaery +2 (18)
    Myrcella +1 (16)
    Rickard Karstark -2 (3)
    Khal Drogo -1 (5)
  • Myrcella +2 (18)
    Margaery +1 (19)
    Drogo -1 (4)
    Karstark -2 (1)
  • Mám dotaz, je možné nominovat jen lidské postavy? Co takhle zlovlci, draci?
  • Direwolf napsal(a):

Mám dotaz, je možné nominovat jen lidské postavy? Co takhle zlovlci, draci?

To by nebylo spravedlivé. Může snad někdo konkurovat Chundeláčovu úsměvu? Nymeriině milé, mírné povaze? Nebo nespoutané, ohnivé povaze Drogona? ;D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Direwolf napsal(a):

Mám dotaz, je možné nominovat jen lidské postavy? Co takhle zlovlci, draci?

To by nebylo spravedlivé. Může snad někdo konkurovat Chundeláčovu úsměvu? Nymeriině milé, mírné povaze? Nebo nespoutané, ohnivé povaze Drogona? ;D
    Svatá pravda.. Jen jsem se musela ozvat v zájmu zlovlků, cítili se trochu diskiminováni :-D
  • Ale mohla by se udělat anketa o nejoblíbenějšího zlovlka. :-)
  • To by byla úplná Sophiina volba...
  • Direwolf napsal(a):

To by byla úplná Sophiina volba...

Lady!
  • Myrcella +2 (20)
    Margaery -2 (17)
    Drogo +1 (5)
    Karstark -1 (0)

wau, 44 komentov a drogo ešte žije, je to bojovník, to treba uznať!
  • no zvažoval som aj neľudské postavy, a bolo by to zaujímavé, ale asi by to zmenilo váhy...

kto je ešte k dispozicii? už viem :) Levý a Pravý. dovolím si ich nominovať ako jednú osobu :)

a ako protiváhu tročata Černokolté. je to ok?
  • Levý a Pravý (10)
    Margaery (17)
    Drogo (5)
    bratia Černokoltý (10)
  • Vy jste vyhodily Rickarda? Ať vás vezmou Jiní. |-(
    Ben Nevis napsal(a):

Margaery -2 (16) Má smůlu, že ji má hrát exboleynová..

Soudíš postavu podle toho, kdo ji má hrát v seriálu? V seriálu který ani ještě nikdo neviděl?
  • Levý a Pravý -2 (8)
    Margaery +2 (19)
    Khal Drogo +1 (6)
    bratři Černokoltý -1 (9)

Levý a Pravý - Kdo to vlastně je, bratři Redwynové? Každopádně nijak výrazné a důležité postavy.
    bratři Černokoltý - Ty skoro neznám, jen vím, že se jeden z nich motá okolo Cersei a asi to není zrovna úplný tupec.
  • Montezuma3 napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Margaery -2 (16) Má smůlu, že ji má hrát exboleynová..

Soudíš postavu podle toho, kdo ji má hrát v seriálu? V seriálu který ani ještě nikdo neviděl?
    Tak tak. Už teď vím, že ji budu nesnášet. :-)
  • Levý a Pravý -2 (6) - o osbních strážcích lady Oleny toho opravdu moc nevím. Snad jen to, že jsou jednovaječná dvojčata značných rozměrů.
    Margaery +2 (21)
    Khal Drogo -1 (5)
    bratři Černokoltý -2 (7)

Lidi nemohli byste jmenovat jednotlivce? Takhle degradujete dvě až tři postavy na jednu. Příště takhle dosadíte freyovský potěr, kterých je asi 127:-)

Já nominuji na místo mladé růžičky Qhorina Půlrukého
  • Levý a Pravý -2 (4)
    Qohorin +2 (12)
    Khal Drogo +1 (6)
    bratři Černokoltý -1 (6)

• Ben Nevis napsal(a):

Tak tak. Už teď vím, že ji budu nesnášet. :-)

Mno dobře. Ale představ si, že vůbec neexistuje nějaký seriál. Jakékoli jiné obrazové médium které ti kazí představivost a vše ti servíruje na stříbrném podnose. A ta postava existuje jen v knize. Pořád to pro tebe bude postava kterou by jsi tak moc nesnášela?
  • Nepatří už Drogo k Dany? Nějak dlouho tu zaclání svým dvoumetrovým habitem...
  • Montezuma: tohle je jenom bodovací hra. :-) Margarey nijak extra nevadí, ale kdo ví, jak to bylo s tím jejím panenstvím. Nedostane body jenom proto, že je to hezká holka.
  • Díky Chmure, už mě unavovalo se furt přetahovat o Margaery. Teď ještě vyhodíme Drogu, co říkáš?
  • Levý a Pravý +1 (5) - nicneříkající postavy, tohle na ně zbylo
    Qhorin +2 (14) - super postava i na malém prostoru
    Khal Drogo -2 (4) - vše podstatné už tady asi zaznělo
    bratři Černokotlí -1 (5) - mizerové, ale určité oživení přinesli

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi