Hrdinové Písně - bodovací hra

1212224262755

Komentáře

• Ben Nevis: OK, jen jsem chtěl vědět, jestli není tvůj úsudek příliš ovlivněn seriálem.
    Teď má Drogo málo bodů a bylo by nefér ho brát hrobníkovy z lopaty. Když se vyhrabe zpět na 10 bodů. Tak ho zařadím k "Měsíci jeho života"
  • Levý a Pravý +1 (6) - vůbec nic o nich nevím, +1 na ně prostě vyšlo
    Qhorin +2 (16) - naprosto výborný, jeho odchod byl velmi emocionální a velkolepý
    Khal Drogo -1 (3) - už jsem se vyjádřila
    bratři Černokotlí -2 (3) - komu vlastně slouží? Cersei? Tyrionovi? Malíčkovi? Od "pohledu" nadržení křiváci.
  • Levý a Pravý +1 (7) > Netuším, kto to je, toto im zostalo :D
    Qhorin +2 (18) > Za svojho života bol dobrou postavou, čestný, z tejto zostavy najlepší...
    khal Drogo -2 (1) > Moje dôvody sú už známe :D
    Černokotlovci -1 (2) > Tak sú celkovo aj v pohode, ale aj tak mi vadia, lebo pracovali pre Cersei
  • Takj á dokončím DROGOVU zkázu

Qhorin +2 přichází Thoros z Myru
    Levý pravý -1 (6)
    Khal -2 (LOOSER) přichází Allister Throne
    Negrokotlí +1 že podrazili Cersei
  • Tak tohle je opravdu dilema, za normálních okolností bych plus nedal nikomu. :D

Thoros +2 (12) - z této čtveřice nejvíc v pohodě, pomáhal Berikovi, místnímu Robinu Hoodovi.
    Levý, pravý +1 (7) - nula bodů, v celé sáze byli spomenuti možná pěti větami, +1 jim zůstalo.
    Alliser Thorne -1 (9) - zapšklý, nepříjemný člověk, ale s Hlídkou to podle mě myslí vážně, upřednostním jej před Černokotlými
    Kettleblacks -2 (1) - korupce v Západozemí na vrcholu
  • Mimochodem, navrhl bych pravidlo, aby jeden člověk mohl opět hlasovat až poté, co se ve čtveřici vymění alespoň dva lidi. Tím by se mohlo zabránit opakovanému stoupání a klesání některých postav.
  • Arutha2321 napsal(a):

Mimochodem, navrhl bych pravidlo, aby jeden člověk mohl opět hlasovat až poté, co se ve čtveřici vymění alespoň dva lidi...

Souhlasím, já to tak taky dělám. Stejně je k ničemu třikrát napsat "své důvody jsem už uvedl/a" a ohodnotit jednu postavu.
  • Levý a Pravý -1 (4) nic moc o nich nevím
    Qhorin +2 (16) hrdina noční hlídky
    Khal Drogo +1 (5) mám pro něj slabost
    bratři Černokotlí -2 (3) lannisterští posluhovači - tady mi sjednocení všech tří do jednoho moc nesedí
  • sakra, odbehla jsem od rozepsaneho prispevku a Drogo uz je mrtvy a vsechno je jinak, me hlasovani tedy ignorujte :-)
  • Ano, Qhorin je už taky pryč. :)
  • Tak to zkusím znovu a lépe:

Thoros +2 (14)
    Levý, pravý +1 (8)
    Alliser Thorne -2 (7) jeden z největřích záporáků-
    Černokotlí -1 (0) - nový hráč Brynden Tully, zvaný Černá ryba
  • Thoros -1 (13) Nemám ráda R'hllora a ani jeden z jeho knězů mne nepřesvědčil o tom, že bych měla mít ráda aspoň je.
    Levý, pravý +1 (9) Nevýrazné a zatím nepodstatné postavy. Ale to Olennino buzerování těhle dvou se mi líbí.
    Alliser Thorne -2 (5) Nemám ho ráda. Nenapadá mě jediná věc, proč bych měla.
    Brynden Tully +2 (12) Nejlepší postava z Tullyů. Drsňák s vlastní hlavou, černá ovce ryba rodiny.
  • Thoros +1 (14)
    Levý, pravý -1 (8)
    Alliser Thorne -2 (3) ten půjde rychle do kytek
    Brynden +2 (14)
  • A fakt Drogo nevydržel vystřídání tolika postav, aby ho to zařadilo k Daenerys a Tywinovi?
  • Já tam dal Throna schválně, Ben Navis, aby byl Thoros ten nejkladnější a zvýšili se mu šance na Síň vítězů.
  • Přimlouvám se za Droga do síně kontroverze..
  • Já bych dala Droga k Danny, byl tu dost dlouho a evidentně ho někteří milují a jiní nenávidí.
    edit: nestihla jsem to odeslat dříve než Chmur, přepočítám a pošlu znova
  • Thoros +1 (17) Není to takovej šílenej fanatik jako Melisandra
    Levý, pravý -1 (6) Nic moc o nich nevím
    Alliser Thorne -2 (-1) nesnáším ho
    Brynden +2 (17) Nejlepší z Tullyjovců
    Za AT navrhují Benjena "Faramira" Starka :)
  • Chmur: Sakra, tak jak :D?
  • Kriso, my se navzájem opravujeme...to je děs
  • Thoros +2 (16)
    Levý, pravý -1 (7)
    Alliser Thorne -2 (1)
    Brynden +1 (15)

• Tak teď nic nepiš...já napíšu svoje body dle Ben Nevis
    Hotovo
    Thoros je pro mě sympaťák. Jako jeden z mála si v té sebrance psanců zachoval soucit a zdravý rozum.
    Brynden je skvělý válečník s dobrým úsudkem, ale tak nějak se mi zamlouvá víc Thoros.
    Ostatní netřeba komentovat.
  • khal zmizol nejak bez mú, alebo bú...
  • Já dělám po Drogovi bú, ale co mi to je platný :)
  • Jsem rád, že je Drogo v síni poražených. To víte, bledá závist...:-)
  • no ale naposledy mal 5 bodov, a zrazu chýba v rebríčku. takže putuje k Dany, či ako?
  • sarven: Khal došel na nulu, to jen Direwolf nestihla odeslat bodování než byl zničen
  • O té Síni kontroverze tam bylo nějaké pravidlo, kolik toho musí dotyčný přežít, aby se tam dostal. Je vám přece jasné, že sarven & spol by ho tam rádi šoupli. :-)
    Přesunuji lorda Tywina do Síně kontroverzních postav. Zároveň ustanovuji pravidlo, že do této síně budou odcházet ty postavy, jež přežily odchod 7 jiných postav ze hry.
    Tak kolik jich Khal Drogo přežil?
  • heavy_head napsal(a):

O té Síni kontroverze tam bylo nějaké pravidlo, kolik toho musí dotyčný přežít, aby se tam dostal. Je vám přece jasné, že sarven & spol by ho tam rádi šoupli. :-)

Přesunuji lorda Tywina do Síně kontroverzních postav. Zároveň ustanovuji pravidlo, že do této síně budou odcházet ty postavy, jež přežily odchod 7 jiných postav ze hry.
    Tak kolik jich Khal Drogo přežil?
    Já myslela, že jsem někde četla 10?!
  • Tak Khal Drogo přežil 10 postav (Jon Umber, Aemon, Dontos, Fialka, D. Naharis, Edmur, Xaro, Myrcella, Karstark, Margaery). Hru opustil společně s Qhorinem.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi