Ben Nevis: OK, jen jsem chtěl vědět, jestli není tvůj úsudek příliš ovlivněn seriálem. Teď má Drogo málo bodů a bylo by nefér ho brát hrobníkovy z lopaty. Když se vyhrabe zpět na 10 bodů. Tak ho zařadím k "Měsíci jeho života"
Levý a Pravý +1 (6) - vůbec nic o nich nevím, +1 na ně prostě vyšlo Qhorin +2 (16) - naprosto výborný, jeho odchod byl velmi emocionální a velkolepý Khal Drogo -1 (3) - už jsem se vyjádřila bratři Černokotlí -2 (3) - komu vlastně slouží? Cersei? Tyrionovi? Malíčkovi? Od "pohledu" nadržení křiváci.
Levý a Pravý +1 (7) > Netuším, kto to je, toto im zostalo :D Qhorin +2 (18) > Za svojho života bol dobrou postavou, čestný, z tejto zostavy najlepší... khal Drogo -2 (1) > Moje dôvody sú už známe :D Černokotlovci -1 (2) > Tak sú celkovo aj v pohode, ale aj tak mi vadia, lebo pracovali pre Cersei
Tak tohle je opravdu dilema, za normálních okolností bych plus nedal nikomu. :D
Thoros +2 (12) - z této čtveřice nejvíc v pohodě, pomáhal Berikovi, místnímu Robinu Hoodovi. Levý, pravý +1 (7) - nula bodů, v celé sáze byli spomenuti možná pěti větami, +1 jim zůstalo. Alliser Thorne -1 (9) - zapšklý, nepříjemný člověk, ale s Hlídkou to podle mě myslí vážně, upřednostním jej před Černokotlými Kettleblacks -2 (1) - korupce v Západozemí na vrcholu
Mimochodem, navrhl bych pravidlo, aby jeden člověk mohl opět hlasovat až poté, co se ve čtveřici vymění alespoň dva lidi. Tím by se mohlo zabránit opakovanému stoupání a klesání některých postav.
Levý a Pravý -1 (4) nic moc o nich nevím Qhorin +2 (16) hrdina noční hlídky Khal Drogo +1 (5) mám pro něj slabost bratři Černokotlí -2 (3) lannisterští posluhovači - tady mi sjednocení všech tří do jednoho moc nesedí
Thoros -1 (13) Nemám ráda R'hllora a ani jeden z jeho knězů mne nepřesvědčil o tom, že bych měla mít ráda aspoň je. Levý, pravý +1 (9) Nevýrazné a zatím nepodstatné postavy. Ale to Olennino buzerování těhle dvou se mi líbí. Alliser Thorne -2 (5) Nemám ho ráda. Nenapadá mě jediná věc, proč bych měla. Brynden Tully +2 (12) Nejlepší postava z Tullyů. Drsňák s vlastní hlavou, černá ovce ryba rodiny.
Já bych dala Droga k Danny, byl tu dost dlouho a evidentně ho někteří milují a jiní nenávidí. edit: nestihla jsem to odeslat dříve než Chmur, přepočítám a pošlu znova
Thoros +1 (17) Není to takovej šílenej fanatik jako Melisandra Levý, pravý -1 (6) Nic moc o nich nevím Alliser Thorne -2 (-1) nesnáším ho Brynden +2 (17) Nejlepší z Tullyjovců Za AT navrhují Benjena "Faramira" Starka :)
Tak teď nic nepiš...já napíšu svoje body dle Ben Nevis Hotovo Thoros je pro mě sympaťák. Jako jeden z mála si v té sebrance psanců zachoval soucit a zdravý rozum. Brynden je skvělý válečník s dobrým úsudkem, ale tak nějak se mi zamlouvá víc Thoros. Ostatní netřeba komentovat.
O té Síni kontroverze tam bylo nějaké pravidlo, kolik toho musí dotyčný přežít, aby se tam dostal. Je vám přece jasné, že sarven & spol by ho tam rádi šoupli. :-)
Přesunuji lorda Tywina do Síně kontroverzních postav. Zároveň ustanovuji pravidlo, že do této síně budou odcházet ty postavy, jež přežily odchod 7 jiných postav ze hry.
O té Síni kontroverze tam bylo nějaké pravidlo, kolik toho musí dotyčný přežít, aby se tam dostal. Je vám přece jasné, že sarven & spol by ho tam rádi šoupli. :-)
Přesunuji lorda Tywina do Síně kontroverzních postav. Zároveň ustanovuji pravidlo, že do této síně budou odcházet ty postavy, jež přežily odchod 7 jiných postav ze hry.
Tak Khal Drogo přežil 10 postav (Jon Umber, Aemon, Dontos, Fialka, D. Naharis, Edmur, Xaro, Myrcella, Karstark, Margaery). Hru opustil společně s Qhorinem.
Komentáře
Teď má Drogo málo bodů a bylo by nefér ho brát hrobníkovy z lopaty. Když se vyhrabe zpět na 10 bodů. Tak ho zařadím k "Měsíci jeho života"
Qhorin +2 (16) - naprosto výborný, jeho odchod byl velmi emocionální a velkolepý
Khal Drogo -1 (3) - už jsem se vyjádřila
bratři Černokotlí -2 (3) - komu vlastně slouží? Cersei? Tyrionovi? Malíčkovi? Od "pohledu" nadržení křiváci.
Qhorin +2 (18) > Za svojho života bol dobrou postavou, čestný, z tejto zostavy najlepší...
khal Drogo -2 (1) > Moje dôvody sú už známe :D
Černokotlovci -1 (2) > Tak sú celkovo aj v pohode, ale aj tak mi vadia, lebo pracovali pre Cersei
Qhorin +2 přichází Thoros z Myru
Levý pravý -1 (6)
Khal -2 (LOOSER) přichází Allister Throne
Negrokotlí +1 že podrazili Cersei
Thoros +2 (12) - z této čtveřice nejvíc v pohodě, pomáhal Berikovi, místnímu Robinu Hoodovi.
Levý, pravý +1 (7) - nula bodů, v celé sáze byli spomenuti možná pěti větami, +1 jim zůstalo.
Alliser Thorne -1 (9) - zapšklý, nepříjemný člověk, ale s Hlídkou to podle mě myslí vážně, upřednostním jej před Černokotlými
Kettleblacks -2 (1) - korupce v Západozemí na vrcholu
Qhorin +2 (16) hrdina noční hlídky
Khal Drogo +1 (5) mám pro něj slabost
bratři Černokotlí -2 (3) lannisterští posluhovači - tady mi sjednocení všech tří do jednoho moc nesedí
Thoros +2 (14)
Levý, pravý +1 (8)
Alliser Thorne -2 (7) jeden z největřích záporáků-
Černokotlí -1 (0) - nový hráč Brynden Tully, zvaný Černá ryba
Levý, pravý +1 (9) Nevýrazné a zatím nepodstatné postavy. Ale to Olennino buzerování těhle dvou se mi líbí.
Alliser Thorne -2 (5) Nemám ho ráda. Nenapadá mě jediná věc, proč bych měla.
Brynden Tully +2 (12) Nejlepší postava z Tullyů. Drsňák s vlastní hlavou, černá
ovceryba rodiny.Levý, pravý -1 (8)
Alliser Thorne -2 (3) ten půjde rychle do kytek
Brynden +2 (14)
edit: nestihla jsem to odeslat dříve než Chmur, přepočítám a pošlu znova
Levý, pravý -1 (6) Nic moc o nich nevím
Alliser Thorne -2 (-1) nesnáším ho
Brynden +2 (17) Nejlepší z Tullyjovců
Za AT navrhují Benjena "Faramira" Starka :)
Levý, pravý -1 (7)
Alliser Thorne -2 (1)
Brynden +1 (15)
Hotovo
Thoros je pro mě sympaťák. Jako jeden z mála si v té sebrance psanců zachoval soucit a zdravý rozum.
Brynden je skvělý válečník s dobrým úsudkem, ale tak nějak se mi zamlouvá víc Thoros.
Ostatní netřeba komentovat.