Tak teda něco lehčího: "Jestli máš v úmyslu sedět na Železném trůnu, musíš ho získat tak jak to udělal ***. A to bude znamenat krev na tvých rukou, než bude dílo dokonáno."
Já jen dohledávám, co mě napadlo, abych to měl co nejpřesnější. Jinak si rozmejšlím, co a odkud... Rozhodně to neberu, že bych náhodně otevřel knížku a něco přímo opsal z místa, kde jsem to otevřel...
A jestli mysliš moje "jsem blbej, neumim pořádně číst", tak sem blbě přečet, co napsal Arutha2321 :D Nebo tebe napadlo, že odpovědi dohledáváme v knížkách? :D To by to docela trvalo, než bychom se k tomu pročetli :D
Tak vyhledat si správnou odpověď umí každý, to potom není hra. Ovšem při zadávání to podle mě jinak nejde, kromě totálně profláklých hlášek, které zná každý (Rhaegar bojoval udatně...), si nepamatuju skoro nic.
Komentáře
Edit: ZAS TO SMAZAL! :-D
Heavy: Nope. :)
„To je jako bych měl poručit času. Považuješ mne snad za čaroděje?“
Jinak si rozmejšlím, co a odkud... Rozhodně to neberu, že bych náhodně otevřel knížku a něco přímo opsal z místa, kde jsem to otevřel...
Nebo tebe napadlo, že odpovědi dohledáváme v knížkách? :D To by to docela trvalo, než bychom se k tomu pročetli :D
Ale než to úplně zakecáme tak připomínám:
„To je jako bych měl poručit času. Považuješ mne snad za čaroděje?