Hrdinové Písně - bodovací hra

1262729313255

Komentáře

• O některých z postav toho moc nevím, tak jen z toho, co jsem si našla:

Marilion -2 (0) Místo něj nominuji Šae
    Horký Koláč +1 (14)
    Azor Ahai +2 (5)
    Jon Connington -1 (í)
  • Souhlasím s Aruthou2321. Jona tu může hodnotit kolik? 8? možná 10 lidí né víc a ostatní si musíte počkat! (jsem rád že já už nemusím) :)
  • Jon Connington (9)
  • Mažu. Byli tu rychlejší a byl by v tom zmatek.
  • Chmur napsal(a):

Souhlasím, že pro Lannistery to bylo výhodné, ale pro Roberta? Samozřejmě že pro zdárný průběh války bylo žádoucí mít je po svém boku. Rozhodně však nebylo moudré dávat jim takovou moc. Tyhle čekatelé jak věci dopadnou ala Tywin nebo Frey je lepší držet stranou. To už bych radši věřil těm, co bojovali proti mě.

Znáš pořekadlo přátele si drž blízko, nepřátele ještě blíž? Muže jako je Tywin Lannister, s jeho mocí, bohatství a rozvětvenou rodinou je lepší držet si pěkně poblíž a relativně pod dohledem. A víš co je ještě lepší než mít pod palcem jeho prvorozeného syna? Mít pod palcem jeho jedinou dceru a všechny vnoučata. Jako bonus je nedržet jako rukojmí, ale jako první občany království :)

Ale největší Arrynovou chybou bylo, že dal na svou blbou manželku, která ho přesvědčila, aby svěřil důležitý úřad zapšklému Malíčkovi šlechtici nižšího původu, který jen ožebračil království a navíc ho vehnal do zničující občanské války. A že když už to udělal, tak si takového vykuka nepohlídal.
  • Prosím, prosím. Mohli byste zdůvodňování u Conningtona začerňovat? Děkuji.
  • Šae -2 (8) Dokud nezradila Tyriona tak sem ji míval celkem rád
    Horký Koláč +2 (16)
    Azor Ahai +1 (6)
    Jon Connington -1 (8) Rozporuplná postava pro mě, z jeho úhlu pohledu to vypadá, že má sice dobré úmysly, ale do jisté míry je mi spíše nesympatický. Nevím sám přesně, čím to je. - sry Nevado. Mi to nedocvaklo :) ale snad sem o něm tolik neřek...
  • Šae -2 (6) Než se ukázalo, jaká je to hérečka, tak mi nevadila.
    Horký Koláč +1 (17)
    Azor Ahai +2 (8) Podle mě úžasně tajemná postava.
    Jon Connington -1 (7)
  • Šae -2 (4) - nemám rad generalizace, ale co se dalo čekat od k***y
    Horký Koláč +2 (19) - děsně se mi nelíbí jeho herec v seriálu, ale jinak skvělá, vtipná postava
    Azor Ahai -1 (9) - víme o něm jen tolik, že k vytvoření Světlonoše zabil vlastní ženu, to mi nepřijde jako důvod, proč bych ho měl mít rád.
    Jon Connington +1 (8) - bez uvážení Tance mohu jen říct, že na něj zbylo.
  • Kde se fláká Chmur? Konečně má šanci dostat sem Kousače a takovou dobu se tu neukáže :)
  • Šae +1(5) - asi je docela hezká a má svou práci ráda
    Horký Koláč +2 (21)
    Azor Ahai -1 (8) - mytologická postava
    Connigton -2(6) - neznám

Místo Koláče nominuju nějaké sympaťáka. Třebas Arthura Dayne
  • ZoiD: Hádám, že ty asi nechodíš do práce? Co?:-)

Proč volit Meč jitra
    1) Vzor rytířství
    2) Měl velký meč
    3) S tím mečem to opravdu uměl
    4) Smazal s ním úsměv Usměvavému rytíři

• 5.) Zabil ho Ned.
  • Opravdu ho zabil Ned? Já myslím, že Ned vzpomíná, že Dayne by ho zabil, kdyby nebylo malého muže H. Reeda.
  • Teď nevím, ale nevzpomíná náhodou, že kdyby nebylo Howlanda, tak by Arthur zabil Neda?
  • Tak to si nepamatuju. Já si vzpomněla jen na tu část, kde Catelyn vzpomíná na šeptandu o Jonově matce: "...Catelyn slyšela svoje služebné opakovat si příběhy, které slyšely z úst vojáků jejího manžela. Šeptaly si o seru Arthuru Dayneovi, Meči jitra, nejnebezpečnějším ze Sedmi rytířů Aerysovy Královské gardy. A o tom, jak ho jejich pán porazil v souboji muže proti muži. Vypravovaly si i o tom, jak Ned přivezl meč sera Arthura zpátky jeho krásné mladé sestře..."
  • Věřím spíš vzpomínkám Neda, přeci jen byl přímý účastník. Další jediný který to přežil byl Reed a ten nevypadá, že by vyprávěl příběhy v kasárnách či putykách...
  • Šae -2 Možná by dostala -1 kdyby ji Tyrion nemusel zabít v Tywinově posteli.
    Arthur Dayne +2 Měl véélkej meč. :P
    Azor Ahai -1 -(minus) začíná u toho chodícího červenýho na M a končí u Nissy Nissy
    Connington +1 Neznám tak to na něj zbylo
  • ešte keby si napísala k postavám aktuálnu hodnotu, aby dalo pokračovať...
  • Šae +1(6) je to prostě děvka i v přeneseném slova smyslu. Mrchy mám ráda, ale +2 nedostane proto, že podrazila zrovna Tyriona- toho mám mnohem radši.
    Arthur Dayne +2 (12) Jedna z mála věcí,co o něm víme je, že to byl vzor rytířstva- za to +1. Za ten véééélkej, úúúúžasnej meč druhé +.
    Azor Ahai -2 (6) Nemám ráda bohy trvající na své jedinečnosti, nemám ráda oheň (ne, nejsem Bílý chodec), nemám ráda Mel, Thorose ani toho Victarionova fanatika
    Connigton -1 (5) Nelíbí se mi, nevěřím mu a nelíbí se mi, co dělá. O pravosti jeho Aegona, kterého tak prosazuje, dost pochybuju.
  • Jo sory.
    Šae 8
    Dayne 14
    Azor Ahai 5
    Connington 6
  • Pallasandra napsal(a):

Jo sory.
    Šae 8
    Dayne 14
    Azor Ahai 5
    Connington 6

Součet u Šae nesedí 6 -2 = 4.
  • Chmur
    ZoiD: Hádám, že ty asi nechodíš do práce? Co?:-)
    - No momentálně sem na pracáku. Okej přestanu votravovat v jednu rano :D
    Šae -2 (2)
    Dayne +1 (15)
    Azor Ahai +2 (7)
    Connington -1 (5)
  • Tak většina významnějších postav už je sice zařazených.. ale nemůžu se dívat jak tu Šae klesá... děvka jak má bejt ;)) .. odvedla si svojí práci dobře... dam jí ještě naději... Azor Ahai těžko hodnotit a jelikož zbylá dvojce je u mě tak vyrovnaně... vyjdou tyhle cifry:

Šae +2 (4)
    Dayne -1 (14)
    Azor Ahai -2 (5)
    Connington +1 (6)
  • Šae -2 (2) za Tyriona
    Dayne +1 (15)
    Azor Ahai +2 (7)
    Connington -1 (5)
  • Šae +1 (3)
    Dayne +2 (17)
    Azor Ahai -1 (6)
    Connington -2 (3)
  • Šae -2 (1)
    Dayne +2 (19)
    Azor Ahai +1 (7)
    Connington -1 (2)

ďalší môže dosadiť 3 postavy teoreticky :)
  • Šae -1 (0) Navrhuji Donal Noye
    Dayne +1 (20) Navrhuji Mace Tyrell
    Azor Ahai -1 (6)
    Connington +2 (2)
    Jon Connington se mi prostě líbí, pro mě jedna z nejlepších postav Tance.
  • 3patně sem počítal:/ Connington má 4 !
  • Donal Noye +2 (12) Správnej chlap. Vynikající kovář a bratr Noční hlídky.
    Mace Tyrell +1 (11) Pro mě zatím postava ve stínu Lady Olenny. Původně mi přišel trochu hloupější (netuším, proč- sérii čtu znova, tak na to snad přijdu), později se mi zdálo, že to tak asi nebude. Dala bych mu nulu, ale...
    Azor Ahai -1 (5) viz. výše
    Connington -2 (2) Pryč s ním!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi