Okej tak když se tu k tomu dnes nikdo nemá, tak z dovolením nadhodím: „Ty lžeš,“ štěkl na ni ... „měl bych tě nechat utopit s ním, když ti na něm tolik záleží.“
„Když jsem byl chlapec, zdál se mi sen, že mohu létat,“ prohlásil. „Když jsem se probudil, nedokázal jsem to… nebo to aspoň říkal mistr. Jenže co když mi lhal?“
Zní mi to jako něco z rozhovoru mezi Branem, Jojenem a Meerou, ale z nějakého důvodu o tom sám pochybuju. :) Schválně to nechám na ostatních. Tak nějak totiž doufám, že by se to tu mohlo trochu rozhýbat...
Ano, Ano. Chmur to uhodl první. Ale bylo to při drancování pobřeží jak správně řekl Kromec.
Theon si hřbetem ruky otřel slinu z tváře. "Robb tě vykuchá zaživa, Greyjoyi," křičel na něho Benfred Tallhart. "Nakrmí tím tvým zrádcovským srdcem svého vlka, ty kuse ovčích hoven."
Pokud vám to nebude vadit, tak nahodím ještě jeden z mé oblíbené kapitoly: "... Zeslábneš a padne na tebe strašlivá únava a všechno se začíná ztrácet a pak už je to jen jako klesání do moře teplého mléka. Bezbolestvé, klidné." Kdo? Komu? A o čem je řeč?
Komentáře
„Ty lžeš,“ štěkl na ni ... „měl bych tě nechat utopit s ním, když ti na něm tolik záleží.“
Schválně to nechám na ostatních. Tak nějak totiž doufám, že by se to tu mohlo trochu rozhýbat...
(Tý jo, myslela, že je to celkem profláklý.)
Kdo, Kde, kdy a komu?
Houby Freyům. Karstarkovi, než ho Robb popravil...
Nejblíže byl se svou odpovědí Kromec. Ale bylo to jen slabé přihořívání.
Theon si hřbetem ruky otřel slinu z tváře. "Robb tě vykuchá zaživa, Greyjoyi," křičel na něho Benfred Tallhart. "Nakrmí tím tvým zrádcovským srdcem svého vlka, ty kuse ovčích hoven."
Pokud vám to nebude vadit, tak nahodím ještě jeden z mé oblíbené kapitoly:
"... Zeslábneš a padne na tebe strašlivá únava a všechno se začíná ztrácet a pak už je to jen jako klesání do moře teplého mléka. Bezbolestvé, klidné."
Kdo? Komu? A o čem je řeč?