SKYRIM HELP FORUM

145679

Komentáře

• Ahoj mám takovej menší problém nainstaloval jsem si creation kit ale když ho spustím tak se z ničeho nic přetíží RAM a celej Creation kit spadne skoušel jsem i reinstal ale nic nepomohlo :(
  • Divný... Tak s tím ti vůbec nepomůžu... Už jsi v něm něco vytvářel? zkus Bethesda fórum...
  • Já nic nevytvořím nenačte se mi mapa, jen když ho spustím naskočí jakési okno bethesda a celé se to sekne. přitom RAM mám 10gb DDR3 nevím v čem je problém ale v okamžiku spuštění mi to ukáže zátěž RAM 99% :(
  • To ti neporadím.. Chce to zkusit Bethesda Fórum. Já s o tom začnu zajímat až mi skončí zkouškový :-)
  • našiel som v krysých dierach Esberna, či ako sa volá, presvedčil som ho, že potrebujem s ním rozprávať, ale akosi sa k nemu neviem dostať. dvere sú stále zatvorené, na klávesu E nereagujú.
    je to nejaky bug, alebo som niečo prehliadol? diky za pomoc.
  • Je to bug skus zadat do konzole TCL a projdeš dveřmi za ním.
  • hram to na laptope
  • stiskem toho tlačítka mezi ESC a TAB otevřeš cheatovací konzoli. do té vepíšeš TCL (nesmíš mít zabraný žádný objekt) a budeš moci procházet texturami.
  • diky za radu, žial nefunguje... resp. viem prejst cez stenu (zaujimave:)), ale nieco je zblbnute, Esbern neraguje na mna, neda sa s nim porozpravat. pritom to tlacikto inde funguje, mozem si zobrat veci z miestnosti... aj som si s nim skusil zaboxovat, nech si ma vsimne, ale nedopadlo to dobre :(
    išiel som to od posledného sejvu ešte raz, a to isté. akonáhle prídem k nemu, niečo sa pošahá. stratím zvuk, odpovedá mi iba titulkami a veľmi rýchlo. povie, aby som išiel dnu ta tam to definitívne prestane poslúchať. predpokladám, že zrovna toto je hlavná dejová línia, že? :(
  • Tak si na internetu stáhni opravu kamarád měl podobnej problém a je třeba stáhnout několik datových souborů které dokopíruješ do adresáře se hrou
  • Pkud nechceš nic stahovat zkus opakovat save load on je pomalu otevírá, po 10 save load dveře otevřel. Nebo si stáhni patch kerý doplní Esbenův text.
  • hm, neviem či to nepresahuje moju zručnosť s tým patchom, ale skúsim, diky.
  • Chtěl bych všechny, kdo ještě Skyrim hrají nebo hrát budou, upozornit na jeden prvotřídní mod! Jedná se o zvukový mod jménem Sounds of Skyrim Project (3 druhy - Wilds, Civilization a Dungeons). A dělá tu hru mnohem mnohem lepší a živější. Nemá smysl se o tom rozepisovat, poslechněte si to sami, prostě paráda!
    Wilds
    Civilization
    Dungeons

Momentálně je venku pouze Dungeons, ale brzy už budou dokončeny i ty další. (Jinak v těch ukazkach na youtube jsou ony předváděné zvuky úmyslně dány hlasitěji a v kratších intervalech, pro ukázkové účely, ve hře samotné je to samozřejmě vylazeno)
  • hmm zajimave :) pripomina mi to Amn z BG2.
  • ja som sa skoro na mesiac odmlčal, ale plánujem hrať dalej, diky za info
  • Nestihla jsem ani dohrát hlavní linii (to je tím, že jsem ji odkládala) a už mě to nebaví. :-(
    Za chvíli vyjde Mass Effect 3, a to bych měla stihnout zopakovat jedničku a dvojku. A to ještě ve frontě čeká Zaklínač 2.
  • Zaklínač 2 by měl mít přednosti před tím vším :) - To je ryze můj názor protože Mass Effect mě nijak nenadchnul ani jedna ani dva.
  • Ano Zaklínač 2 je přede všemi zmíněnými hrami o pořádný parník,jak v příběhu tak u audiovizuální stánky hry nemá konkurenci, navíc obsahuje obtížnost Dark což u casualních her typu Mass Effect či Skyrim nečekejte. Jinak bych dopuručil vyzkoušet Dear Esther,pokud hledáte něco originálního.
  • Já jsem ME nikdy nehrál, ale musím uznat že video vypadá hustě a epicky.
  • Jaku fandu scifi epických příběhů mě ME zaujal a překousla jsem i to, že dvojka už je víc střílečka než RPG.
  • Ben Nevis napsal(a):

Jaku fandu scifi epických příběhů mě ME zaujal a překousla jsem i to, že dvojka už je víc střílečka než RPG.

Co je na Mass Effect 2 epickýho? Možná tak hype.
  • Kalam Mekhar: Hype obrovský, stejně jako u Skyrimu nebo jiných velkých her. Jednička byla epická, dvojka je pokračování a trojka slibuje důstojné zakončení.
    Vesmír Mass effectu je povedený, dovolila bych si tvrdit, že srovnatelný s Hvězdnými válkami.
  • To Ben: Ta podoba se Star Wars je na místě, ale spíše jako ne moc originální kopie.
  • Jak moc je Mass Effect RPG, jak není. Jak moc je obtížný, jak není. Jak moc je X jak moc Y, to bych ani tak neřešil, protože především je to zábavná a velmi dobrá hra, a každý kdo má alespoň trochu rád sci-fi, dobrý příběh, postavy a dialogy to musí uznat, i kdyby byl 100x větší fanda jiné série.
  • Kde sa predavaju veci ?
  • V Intersparu :)
  • Adam napsal(a):

Kde sa predavaju veci ?

záleží čo chceš predať. zbrane u kováča, kúzla u mágov na jarlovom dvore, bylinky u alchymistu....

ale vzhľadom na formu, akou sa pýtaš je aj ten interspare správna odpoveĎ...
  • a kde predam kosti draka ?
  • Jsem se zase po čase vrátil do severských krajin Skyrimu a trošku jsem si to osladil některými mody. Modujete taky někdo?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi