HBO produkce - první vlaštovky

1235»

Komentáře

• pekná veta: "I'll visit the set from time to time, I'm sure (how often may depend on whether we're shooting in Ireland, the Czech Republic, New Zealand, Rumania, or wherever) ..." ktorej skutočný kontext je veľmi hypotetický. predsa len po čase post, ktorý sa týka Hry o tróny na HBO.

ale ak by sa natáčalo v čechách, tak by som sa vážne zamyslel nad neplateným voľnom a snahou zahrať si aspoň štvrtého vojaka v piatom rade na hradbách :-)

• Já bych si s chutí zahrál mrtvolu pohledného vojáka po bitvě.

(Jsem totiž velmi pohledný). :twisted:

Všichni se sejdeme na castingu! :idea: 8)

• tady někdo nesleduje web :-) anebo ho záměně ignoruje...grrr :twisted: :lol:

• Říkal jsi závažná témata, zásadní úvahy, filozofické traktáty a intelektuálské eseje o Písni na web, tady na fórum různé vtípky a normální pokec o životě. :wink:

Pořád čekám na tu diskusní smršť, co se tam jistě strhne. :roll:

• Ale prdlajs, to jste si z toho vzali ty s Létem. Já řikal vše o IF tam. Kor když jsem tam postoval tu novinku...to je jak naschvál. Proč já se tam s tim píšu? :D

Smršť? V létě? Blázníš? :roll:

• A sarven o tom ví? :wink:

Zmiňoval něco o entech... :)

• no ten by zasloužil nejvíc vypeskovat...omlouvá ho jedině to, že ten můj post na webu přehlídnul (což je samozřejmě v době rss neomluvitelné...jedině, že by ten havran na slovensko ještě nedolítl)...:-)

Možná bych o té změně měl tedy dát vědět nějak líp, třeba restrukturalizací zdejších for. Dát větší prostor sekci život, filmy, literatura na úkor IF věcí. Třeba pak bude všem milejší psát o IF na IF web. Mně to přijde logický, ale vy to pořád ne a ne pochopit. A já přirozeně hledám chybu u sebe...takže přemejšlim jak to udělat líp a jasněji. ;)

• RSS havranov u nás na citadele strieľame lukom značky "SFINGA". z diaľky a presne. máme radi staromódne brouzdanie.

všimol som si to pol dňa po mojom poste tu. a je to tak, že k rituálom patrí klik na martinov web a na túto diskusiu.

denne.

na D20 klikám zriedkavejšie.

a áno, Alek, chyby hľadaj u seba :-) :twisted:

• Quote:
    všimol som si to pol dňa po mojom poste tu. a je to tak, že k rituálom patrí klik na martinov web a na túto diskusiu.

denne.

na D20 klikám zriedkavejšie.

Jsem si dělal trochu prdel s tou vlastní chybou, ale tady už to začíná bejt fakt vážný. Co dělám špatně? Budu radši doufat, že jsi rarita. :-)
  • Cože, počkat, my máme nějaký web?! :o

Proč jsi nic neřekl, Aleku? :evil:

• Jen blbni...jsou dvě možnosti, jak to vyřešit. Buď si hodim mašli nebo ze vzteku rozmetam forum. :mrgreen:

• A proč se na tom webu vůbec nediskutuje? :roll:

Co je špatně? :?:

• To je ta otázka, to je oč tu běží, to je oč mi jde, to se snažím zjistit (a změnit) :-)

• a záhadou to aj zostane :roll:

• Napadlo mě kontaktovat vymítače, aby přežehnal server d20 svěcenou vodou...? :idea:

Když selžou běžné prostředky, je třeba sáhnout i k těm méně obvyklým. :!:

• Jen počkejte, až natočí seriál.

To bude frmol! :idea: :)

Kolik lidí vůbec neznalo knižní předlohu předtím, než si zašli do kina na Pána prstenů! :roll:

• Nemaluj Jiného na Zeď, sere. :roll:

• ak tomu dobre rozumiem, tak HBO si uplatnila práva na Game of throns. nie je to tak veľa, to sa deje často.

ale druhá info je zaujímavejšia. hľadanie lokácii prebieha v španielsku a v čechách....

že by čechy hrali sever? zimohrad, múr a tak? to by bolo super. balím kufre! :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi