Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

1246789

Komentáře

• To si pamätaš z hlavy? Uff

Mne sa len marí, že to padlo viackrát, či?
  • Nebyla jsem si jistá, jestli tam bylo "Sever si pamatuje" nebo "Sever nezapomíná", ale jinak ano - pamatuju si že jedno z toho řekl a kdy to řekl. Přesné znění jsem si dohledala :)

A za pozornost stojí, že mu to navrhoval Brynden Tully.
  • No ona ta fráze hlavně několikrát zazní v Tanci, proto mi to připadá tak zvláštní.

Brynden Tully si zapřemýšlel na lannisterský způsob? No nic, doufám, že nakonec něco zdědí. Třeba Dvojčata, aby byla nějaká sranda :D
  • Tanec jsem nečetla :)

A tak opět za nás ubohé, jazykově nedokonalé, prosím o toleranci při diskuzích. Díky.
  • Juj, to se mi líbí!
  • Už i na plakáty dělají teasery, to je děs :-) Oficiální plakát bude vypadat podle Wicnet jinak, ale slogan by mohl zůstat...
  • Teda, Arya vypadá naprosto úžasně. Varys jako by jeho oblíbený tým právě prohrál derby, Tyrion arogantně, Joffrey jako Joffrey a Daenerys tak nějak divně.
  • To sú hlášky z trailera... :D Presne všetko :D
  • Jo, a fotky z první série. Snad vydají i plakáty vztahující se plně ke druhé sérii.
  • Everett Young napsal(a):

Teda, Arya vypadá naprosto úžasně. Varys jako by jeho oblíbený tým právě prohrál derby, Tyrion arogantně, Joffrey jako Joffrey a Daenerys tak nějak divně.

já bych řekl že tady je Tyrion spíš zamyšlený, v podstatě celou dobu 2. sérii bude něco vymýšlet..ale i obecně si myslím, že Tyrion je přesný opak namyšlenosti:)
  • Daenerys vypadá jako v paruce.
  • Tak ona má paruku (herečka), takže to možná není od věci:-)
  • Nevada napsal(a):

Jo, a fotky z první série. Snad vydají i plakáty vztahující se plně ke druhé sérii.

čože? Ja by som povedal, že sú to fotky z druhej série.. máš pocit, že by v prvej sérií sedel Tyrion na kresle pobočníka ako na tej fotke? Ja nie... Varysov ksicht z trailera tiež... A Arya tiež...
  • Arya je ve druhe serii ostrihana.....Takze minimalne v tomhle pripade by si povedal spatne
  • Řekla bych, že Tyrion sedí v křesle v lannisterském stanu před bitvou v první sérii. Za Daenerys se mi zdá, že sedí Drogo. Arya byla ostříhaná už v závěru první série. Joff mi taky podle oblečení připadá jako z první série. Varys nevím.
  • Přesně tak, To je Tywinův stan. Pobočníkova židle vypadá úplně jinak. Tu si dobře pamatuji ještě ze zákulisních videí první série.
  • Áno, mne sa zdalo, že má špicatý koniec na vrchu, ale snažil som sa to ignorovať :D Ale máte pravdu, teraz keď sa na to pozriem naozaj za Dany stojí ktosi, čo sa podobá na Droga... A Varys bude zrejme vtedy, keď kanec zaútočil na Roberta :)
  • Máte někdo radu kde se mám 1. dubna dívat online na 1. díl?
  • Na HBO :-P (pokud trváš na 1. dubnu).
  • Nevím, jestli to tu zaznělo, ale Rose Leslie alias Ygritte jste si mohli užít v seriálu Panství Downtown I. řada (docela příjemný seriál) a působí opravdu moc mile a je hezká.
  • Všiml jsem si. Akorát na edně jí trochu postaršili :)
  • Jsem proslulá schopností nepoznat herce, když se malinko jinak oblečou :- ( Která postava to je, nějaká služebná?
  • V druhý řadě Panství Downtown hraje "Jorah Moramont", ale toho asi poznaj všichni ;)
  • Když jsme u těch herců - tohle už tady někde bylo?
  • jj, Rose Leslie mi docvakla asi až v půlce Panství na ČT, pořád jsem si řkal, že to jméno mi něc říká :-) Jinak seriál super, moc mě baví, hlavně prof. McGonnagalová je dokonalá. A teď se těším na nástup Iana Glenna.
  • Malíček a Gendry (toho jsem taky napoprvé zazdila).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi