Záhadné postavy

2»

Komentáře

• Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Lyanna, manželka Rhaegara, matka Jona Sneha, akčná bojovníčka turnajov... A Tyrion nakoniec skončí ako neviestka, Jaimeho zabije infarkt z jeho sestry, Cercei a zadrhne semiačkom z melóna, Jon Sneh zamrzne, Daenerys zhorí, Bran zomrie na následok úrazu hlavy na chrbte Hodora, ktorý zacíti koláčiky z kuchyne, stará chůvy bude Azor Ahai, Varys toto všetko nezvládne a zasamovraždí sa, Petyr sa uchechtá k smrti a Velký Jiný zničí svet...... Koniéééééc

Tenhle konec se mi líbí, ale trvám na tom, že Malíčka pošle Alaynina sličná ručka na vyhlídkový let Měsíčními dveřmi.
    :D To je tiež zaujímavá teória

EDIT: ale trvám na tom, že sa pri tom bude aj tak vyškierať :D
  • Já se občas bavím představou, že by se Malíček oženil s Cersei... Těžko říct, komu bych přála toho druhého víc.

Jinak za rytíře Smějícího se stromu jsem celou dobu automaticky považovala Eddarda. Pokud si to dobře pamatuju, tak se turnaje neúčastnil.
  • Martin by mohl tomu turnaji věnovat nějakou tučnou kapitolu, nebo alespoň nějakou krátkou povídku bokem. Zdá se, že na onom turnaji se toho odehrálo mnoho a ještě víc, co do budoucna ovlivnilo spousty postav v sáze.
  • Ja viem, že je to s Lyannou trochu pritiahnuté za vlasy a viac než rozumné dôvody ma o tom presviedča pocit, že by to bolo také Martinovské. Aj keď je tu pár zaujímavých okolností, ktoré by to podporili, napr. Lyanna bola výborná jazdkyňa, čo je údajne na kolbišti najdôležitejšie. Taktiež tá nechuť k odmaskovaniu sa a to, že Aerys poslal Rhaegara, aby zistil, kto je tým rytierom. Ak to zistil, to, že jej dal ako víťaz turnaja veniec, by veci dodalo nový rozmer, nielen, že ho očarila vzhľadom.
    Eddard mi nikdy nenapadol, ale rozhodne je to možné. Snáď aj pravdepodobnejšie.
  • Montezuma: Som presvedčená, že onen turnaj je dokonca tou najkľúčovejšou udalosťou a práve preto sa odhalenia, čo sa tam vlastne stalo, tak skoro nedočkáme.
  • Lord Gepeto napsal(a):

Cercei a zadrhne semiačkom z melóna

Melón západozemský, v odbornej valyrijštine Mellonus valonqarus? :)
  • Amanita napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Cercei a zadrhne semiačkom z melóna

Melón západozemský, v odbornej valyrijštine Mellonus valonqarus? :)
    Nie, melón kravobijec, v odbornej valyrijštine Mellonus Cerceiskapus, jeho efekt spôsobuje absolútnu eufóriu na území Siedmych kráľovstiev, ešte sa nenašiel, avšak Citadelisti zo Starého mesta majú istú teóriu o jeho účinkoch a existencii. :D
    Amanita napsal(a):

Ja viem, že je to s Lyannou trochu pritiahnuté za vlasy a viac než rozumné dôvody ma o tom presviedča pocit, že by to bolo také Martinovské. Aj keď je tu pár zaujímavých okolností, ktoré by to podporili, napr. Lyanna bola výborná jazdkyňa, čo je údajne na kolbišti najdôležitejšie. Taktiež tá nechuť k odmaskovaniu sa a to, že Aerys poslal Rhaegara, aby zistil, kto je tým rytierom. Ak to zistil, to, že jej dal ako víťaz turnaja veniec, by veci dodalo nový rozmer, nielen, že ho očarila vzhľadom.
    Eddard mi nikdy nenapadol, ale rozhodne je to možné. Snáď aj pravdepodobnejšie.

Zaujímavá teória, bolo by to naozaj zaujímavé LoveStory, že práve tu sa zjavila najhlavnejšia iskrička lásky RGR a Lyanny... Ale to mi príde na GRRM moc romantické... Ja som za LoveStory považval aj Tyriona s Šae a viď ako skončila ich ,,láska" :D
    Amanita napsal(a):

Montezuma: Som presvedčená, že onen turnaj je dokonca tou najkľúčovejšou udalosťou a práve preto sa odhalenia, čo sa tam vlastne stalo, tak skoro nedočkáme.

Najkľúčovejšiou? To by som zas nepreháňal, myslím, že bude dôležitá, ale je tam veľa iných kľúčov, ktorým GRRM ešte neotvoril dvere poznania :)
    Nevada napsal(a):

Já se občas bavím představou, že by se Malíček oženil s Cersei... Těžko říct, komu bych přála toho druhého víc.

Jinak za rytíře Smějícího se stromu jsem celou dobu automaticky považovala Eddarda. Pokud si to dobře pamatuju, tak se turnaje neúčastnil.

1. xD ďakujem, celý dnešný večer sa budem urehtávať na predstave toho ideálneho ,,manželstva", oni dvaja si spolu tak pekne sadnú... Ja by som ale asi viac ľutoval Petyra :D

2. Eddard? Ja som sa k tomu turnaju ešte nedostal, ale GRRM podľa mňa toho neznáme knighta využije lepšie, Eddard keď si vezmeš kvôli svojej úlohe a jej konci akosi už dej neoplyvní... teda osobne... To skôr bude ten lord Reed.. aspoň IMHo tiež sa môžem mýliť keďže som ešte len na ASoSe
  • 1. No, představa tohohle manželství není až tak nereálná. Malíček v budoucnu ovládne nemalou část království a Cersei možná nic jiného nezbude, pokud bude chtít, aby zlatohlávci zůstali na trůnu :)

2. Reed se nedokázal ubránit panošům, a že by nejednou byl skoro nejlepším rytířem ze všech? Nemyslím si.
  • Nevada: Tak to bola Stará chůva alebo Hodor :D Predstavte si SCH ako jazdí na koni oproti Horovi a zhodí ho zo sedla xD :D
  • A ještě k souboji s královskou gardou u Věře radosti. Nemyslím si, že by to byl nějaký čestný souboj. Prostě rubanice kdo s koho - buď zvítězíš, nebo zemřeš.. Takže o nějaké zákeřné jednání asi nešlo.
  • Montezuma3 napsal(a):

Martin by mohl tomu turnaji věnovat nějakou tučnou kapitolu, nebo alespoň nějakou krátkou povídku bokem. Zdá se, že na onom turnaji se toho odehrálo mnoho a ještě víc, co do budoucna ovlivnilo spousty postav v sáze.

veľmi by som si prial poviedku o tomto turnaji.
  • Nebudu se k tomuto tématu raději vyjadřovat. :-)
  • to Nevada: Je rozdíl mezi rvačkou jeden na čtyři a dosti formalizovaným soubojem jeden na jednoho na turnaji.

Ale, teď mne napadá, na Šíji asi nebude dobrý terén pro koně, tak kde by se, k sakru, naučil Howland Reed dostatečně dobře jezdit na koni?
  • chrochta napsal(a):

to Nevada: Je rozdíl mezi rvačkou jeden na čtyři a dosti formalizovaným soubojem jeden na jednoho na turnaji.

Ale, teď mne napadá, na Šíji asi nebude dobrý terén pro koně, tak kde by se, k sakru, naučil Howland Reed dostatečně dobře jezdit na koni?

Možná mají na Šíji nějak zvláštně cvičené koně, nebo je Howland Reed prostě talent od přírody.
  • Oni majú gigantické jašterice s krídlami. Sú to potomkovia posledných drakov................................................... Ale nie kecám :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi