Proč volit sera Gerolda 1) Věrný až dokonce 2) Dotáhl to na velitele Bílé gardy v době, kdy to ještě něco znamenalo 3) Určitě to byl vynikající válečník
Gerold Hightower -2 (9) Tohle je pro mne jen jméno. Sice to byl velitel Královy gardy, ale nějak mi chybí víc informací, abych si o něm mohla udělat nějaký obraz jako o osobnosti. Ilyn Payne +2 (15) Garlan Tyrell -1 (9) "Ten galantní". Jeden z těch lepších Tyrellů. Plusy mám jen dva.... Will +1 (9) Postava, s níž jsem "prožila" jak první kapitolu Písně, tak první nástup Jiných včetně všeho toho mrazivého strachu.
Lord byl rychlejší. Gerold Hightower - 1 (10) bohužel si ho moc nevybavuji Ilyn Payne -2 (7) ten jeho věčný suchý smích je podezřelý. Copak asi skrývá? Garlan Tyrell +2 (16) - taky nejsympatičtější Tyrell Will +1 (8) mám ráda horory
Gerold Hightower -1 (12) - postava, která na mě neudělal moc velký dojem Ilyn Payne -2 (2) - smůla, tohle na něj zbylo Garlan Tyrell +2 (17) - nejsympatičtější z Tyrellů Will +1 (10) - bylo mi ho moc líto
To by mě taky zajímalo. Ice Fire Wiki to neví. Jestli je to nějaká malá postava z Tance, tak nemá smysl jí sem cpát. Berte ty které jsou nahoře v nezařazených. edit: aha
Gerold Hightower -1 (12) S touto postavou se přímo nesetkáváme, takže příliš neznáme její myšlenky a chování. Pověst má sice dobrou, ale v této sestavě na něj kladné hodnocení nezbylo. Salladahor Saan +1 (11) Byl mi sympatický- věrný, inteligentní, celkem vtipný, má rád Davose... Garlan Tyrell +2 (21) Nejlepší z Tyrellů- choval se hezky k Tyrionovi a zdá se být celkem chytrý a galantní ;) Will -2 (7) Za těch pár stran jsem k němu nic cítit nezačala, takže bohužel to na něj vyšlo.
Místo Garlana nominuji Yorena. (Koukejte mu dávat +2, nebo se naštvu ;)
Komentáře
llyn Payne -1 (9)
Vyseris Targaryen -2 (6)
Yohn Royce +1 (12)
llyn Payne +1 (10)
Vyseris Targaryen -2 (4)
Yohn Royce +2 (14)
llyn Payne -1 (9)
Vyseris Targaryen -2 (2) Viserys ještě nebyl? Mazej ke špatňákům.
Yohn Royce +2 (16)
Yohn Royce +2 (18)
Vyser se Targaryen -2 (0)
Ilyn Payne +1 (10)
Varamyr -1 (4)
Přichází průzkumník noční hlídky Will který nám jako první představil svět ASOIAF
Ilyn Payne +1 (11)
Varamyr -2 (2)
Will -1 (9)
Místo Yohna nominuji Bílého býka Gerolda Hightowera
1) Věrný až dokonce
2) Dotáhl to na velitele Bílé gardy v době, kdy to ještě něco znamenalo
3) Určitě to byl vynikající válečník
Varamyr-2 (0)
Will -1 (8)
Gerold Higtower +1 (11)
A místo Varamyra posílám do hry Garlana Tyrelle, pro mně osobně nejsympatičtějšího z Tyrellů.
Ilyn Payne +2 (15)
Garlan Tyrell -1 (9) "Ten galantní". Jeden z těch lepších Tyrellů. Plusy mám jen dva....
Will +1 (9) Postava, s níž jsem "prožila" jak první kapitolu Písně, tak první nástup Jiných včetně všeho toho mrazivého strachu.
Ilyn Payne -1 (14)
Garlan Tyrell +1 (10)
Will +2 (11)
Ilyn Payne +2 (16)
Garlan Tyrell +1 (11)
Will -1 (10)
Ilyn Payne -2 (14)
Garlan Tyrell -1 (10)
Will +1 (11)
Ilyn Payne -2 (12)
Garlan Tyrell +1 (11)
Will -1 (10)
Ilyn Payne -1 (11)
Garlan Tyrell +2 (13)
Will -2 (8)
Ilyn Payne -2 (9)
Garlan Tyrell +1 (14)
Will -1 (7)
Gerold Hightower - 1 (10) bohužel si ho moc nevybavuji
Ilyn Payne -2 (7) ten jeho věčný suchý smích je podezřelý. Copak asi skrývá?
Garlan Tyrell +2 (16) - taky nejsympatičtější Tyrell
Will +1 (8) mám ráda horory
Ilyn Payne -2 (5) - to na něj zbylo
Garlan Tyrell +1 (17) - sympaťák
Will -1 (7) - krutý osud
Ilyn Payne -1 (4)
Garlan Tyrell -2 (15) - sympaťák
Will +2 (9)
Šoupněte už někdo Payna do kontroverze :-) Souboje vítězů (ale i bídáků) vítám..
Ilyn Payne -2 (2) - smůla, tohle na něj zbylo
Garlan Tyrell +2 (17) - nejsympatičtější z Tyrellů
Will +1 (10) - bylo mi ho moc líto
edit: aha
Gerold Hightower +1 (13)
Ilyn Payne -2 (0)
Garlan Tyrell +2 (19)
Will -1 (9)
Namísto Paynea nominuji Sallu Saana.
Salladahor Saan +1 (11) Byl mi sympatický- věrný, inteligentní, celkem vtipný, má rád Davose...
Garlan Tyrell +2 (21) Nejlepší z Tyrellů- choval se hezky k Tyrionovi a zdá se být celkem chytrý a galantní ;)
Will -2 (7) Za těch pár stran jsem k němu nic cítit nezačala, takže bohužel to na něj vyšlo.
Místo Garlana nominuji Yorena. (Koukejte mu dávat +2, nebo se naštvu ;)
Gerold Hightower -1 (11)
Salladhor Saan -2 (9)
Yoren +2 (12)
Will +1 (8)
Salladhor Saan +1 (10) ať žijí piráti!
Yoren +2 (14) klaďas
Will -2 (6)
Salladhor Saan +2 (12)
Yoren +1 (15)
Will -1 (5)
Salladhor Saan -1 (11)
Yoren +2 (17)
Will -2 (3)
Salladhor Saan +2 (13)
Yoren +1 (18)
Will -2 (1)
Salladhor Saan -2 (11)
Yoren +1 (19)
Will +2 (3)
Edit: Napadlo mě to, ale říkala jsem si, že to není možný :))))