Spolu s Yorenem, který na 99% postoupí a třemi kontroverzními postavami je v "balíku" vítězů 62 postav (snad jsme to já a bratr Excel spočítali dobře). Pokud se vyberou ještě dva vítězové, můžeme to postoupit dál. Buď podle mého nebo Montezumova návrhu. Myslím, že bude fér, když se k tomu ti co hrají vyjádří a rozhodneme se podle většiny.
Napadlo mě ještě pár, podle mě, sympatických postav: Aemon Dračí rytíř (trochu legenda), Baelor Kopílam (ti co četli příběhy Dunca, jistě znají), Anguy „Lučištník“, Crescen, lady Ašara, Šedý červ, Tormund Obrozhouba a další. Je to je pro inspiraci a připomenutí...
Já bych počkala až po. Do vydání to není zas až tak dlouho a pak stejně bude jenom pár let čekání na Vichry. Tak kam pospíchat? A já třeba po Tanci dost změnila názor na Daenerys, tak by byla škoda neangličtinářům odpírat tu úžasnou šanci přehodnotit názory. ;)
Bodovat se prakticky všechno od krásy žen po schopnost mužů vládnout mečem, také lze volit největšího zlouna (ale to je podobný případ jako u sympaťáků, je dobré počkat na Tanec)...
Gerold Hightower +2 (8) - nechat padnou jednoho z nejslavnějších velitelů Bílé gardy?...To tedy ne Salladhor Saan +1 (15) - sympaťák Anguy -1 (11) - luk je zbraní zbabělců:-) a těch co to s ním umí Rattleshirt -2 (7) - zbabělec, vůbec nechápu, jak mohli udělat kapitánem, ne že by ho moc poslouchali
Gerold Hightower +1 (13) Salladhor Saan + 2 (20) - místo něj Tormund Obrozhouba Anguy - 1 (7) Rattleshirt -2 (1)
Proč volit Tormunda: 1) Dokáže zabít obra 2) Málokterý muž se dokáže pomilovat s medvědicí 3) Chtěl si udělat nočník z Chřestivé košile 4) Měl rád Jona Sněha a Ygritte
Gerold Hightower +1 (14) V téhle sestavě ten plus dostane. Tormund Obrozhouba +2 (12) Po menším připomenutí (díky, Chmure) jsem si i vzpomněla. Jeden z těch Divokých sympaťáků. Anguy - 1 (6) Z Bratrstva nemám ráda snad nikoho. Rattleshirt -2 (-1) Srab, sketa....
PROČ MI TOHLE DĚLÁTE??? VY DÁTE DO HLASOVÁNÍ 4 SYMPAŤÁKY A JÁ MUSÍM DVOUM Z NICH DÁT MÍNUS BODY!!!
Maege Mormont +2 (12) Mormontové jsou můj nejoblíbenější rod Tormund Obrozhouba +1 (13) Sympaťák podobný Velkému Jonu Umberovi Anguy -1 (5) Je mi líto ale tohle na něj prostě zbylo Gerold Hightower -2 (12) Nic proti němu nemám ale jak jsem řekl, někdo musí z kola ven
Maege Mormont +2 (14) - věrný vazal Tormund Obrozhouba -1 (12) - sympaťák Anguy +1 (6) - Jako lučišník musím podpořit lučišníka. Který navíc vyhrál pobočníkův turnaj. Jen škoda že se tahá s tou tlupou. Gerold Hightower -2 (10)
Komentáře
Napadlo mě ještě pár, podle mě, sympatických postav: Aemon Dračí rytíř (trochu legenda), Baelor Kopílam (ti co četli příběhy Dunca, jistě znají), Anguy „Lučištník“, Crescen, lady Ašara, Šedý červ, Tormund Obrozhouba a další. Je to je pro inspiraci a připomenutí...
Salladhor Saan +2 (13)
Yoren +1 (20)
Will -2 (1)
místo Salladhora Anguy Lučištník (Chmute dík za tipy).
k tomu pokračování...... a co budem bodovat, než vyjde Tanec česky? :)
Salladhor Saan -2 (11)
Anguy +1 (11)
Will -1 (0)
Nastupuje Rattleshirt!!
Salladhor Saan +2 (13)
Anguy - 1 (10)
Rattleshirt + 1 (11)
Salladhor Saan +1 (14)
Anguy +2 (12)
Rattleshirt -2 (9)
Salladhor Saan +1 (15) - sympaťák
Anguy -1 (11) - luk je zbraní zbabělců:-) a těch co to s ním umí
Rattleshirt -2 (7) - zbabělec, vůbec nechápu, jak mohli udělat kapitánem, ne že by ho moc poslouchali
Salladhor Saan +1 (16)
Anguy -2 (9)
Rattleshirt -1 (6)
Salladhor Saan +1 (17)
Anguy -1 (8)
Rattleshirt -2 (4)
Salladhor Saan -1 (16)
Anguy +1 (9)
Rattleshirt -2 (2)
To je hrozná sestava. Kromě divokého jsem měla problém je podělit.
Salladhor Saan + 2 (18)
Anguy - 1 (8)
Rattleshirt + 1 (3)
Salladhor Saan + 2 (20) - místo něj Tormund Obrozhouba
Anguy - 1 (7)
Rattleshirt -2 (1)
Proč volit Tormunda:
1) Dokáže zabít obra
2) Málokterý muž se dokáže pomilovat s medvědicí
3) Chtěl si udělat nočník z Chřestivé košile
4) Měl rád Jona Sněha a Ygritte
Tormund Obrozhouba +2 (12) Po menším připomenutí (díky, Chmure) jsem si i vzpomněla. Jeden z těch Divokých sympaťáků.
Anguy - 1 (6) Z Bratrstva nemám ráda snad nikoho.
Rattleshirt -2 (-1) Srab, sketa....
Místo Košile Lady Maege Mormont.
Maege Mormont +2 (12) Mormontové jsou můj nejoblíbenější rod
Tormund Obrozhouba +1 (13) Sympaťák podobný Velkému Jonu Umberovi
Anguy -1 (5) Je mi líto ale tohle na něj prostě zbylo
Gerold Hightower -2 (12) Nic proti němu nemám ale jak jsem řekl, někdo musí z kola ven
Tormund Obrozhouba -1 (12) - sympaťák
Anguy +1 (6) - Jako lučišník musím podpořit lučišníka. Který navíc vyhrál pobočníkův turnaj. Jen škoda že se tahá s tou tlupou.
Gerold Hightower -2 (10)
Tormund Obrozhouba +1 (13)
Anguy -2 (4)
Gerold Hightower -1 (9)
Tormund Obrozhouba +2 (15)
Anguy -1 (3)
Gerold Hightower -2 (7)