Různé filmy

1333436383980

Komentáře

• Chmur napsal(a):

Škoda, že nemáme víc režiséru Formanova formátu.

Foman je skvělý režiser, jeho nejlepší filmy však vznikly až v USA. Je ale zajimavé sledovat jak si ho herci jako Michael Douglas, Natalie Portman (...) váží a jak ho uznávají.
  • Fighter je určitě koukatelný, ale upřednostnil bych loňského Warriora
    Warriora jsem viděl a docela se mi to líbilo. Musím ale říct, že i když mám rád box a docela i K1, tak tenhle "sport" je mi krajně nesympatický. O to v zásadě nejde. I když nechápu, jak by mohl takovej střízlík jako Edgerton s takovým ubohým stylem přejet ty ostatní. O to ale zřejmě nejde už vůbec:-) Jinak Nick Nolte hrál tak, že jsem jen čuměl.
    Foman je skvělý režiser, jeho nejlepší filmy však vznikly až v USA.
    Jak se to vezme. Já mám jeho českou tvorbu rád. Pro mě osobně je na vyšší úrovni než ta americká (až na dvě výjimky..ale o těch asi píšeš:-)...
    X-Men: First Class byl vynikající blockbuster
    Nesouhlasím. Pro mě osobně to bylo na stejné úrovni jako např. Thor. Nic co by vybočovalo z průměru. Rozhodně jsem čekal mnohem víc. První dva díly byly zábavnější. Aspoň pro mě.
  • Jojo, u Nolteho mě hodně mrzelo, že nevyhrál Oscara. Z mého pohledu nejlepší výkon mezi nominovanými v kategorii. Ale Oscary je lepší nekomentovat :)
    First Class mi právě přišlo méně vážné a více zábavné než X-Men a X-Men 2, které jsou mezi comicsovými adaptacemi trochu někde jinde.
  • First Class je pro mě asi ten nejlepší X-men ze všech. Navíc hlavní role tam hrají 2 moji oblíbení herci.
  • Krisa: Tipnu si - McAvoy a Fassbender, že jo? :)
  • Bože, z Fassbendera asi brzy začnu mlátit hlavou o stůl. Je skoro všude, kam se podíváš. A když ne on, tak Jeremy Renner nebo Sam Worthington. Nechápu to ani u jednoho z nich. I když Fassbender aspoň jakžkaž dobře vypadá a Renner umí být chvílemi zajímavý.
  • svoa00: Trefa
    Nevada: Takový ty vlny oblíbenosti taky nemusím (zvlášť po něčí smrti), ale u Fassbendera mi to ani moc nevadí. Já si ho začala "všímat" od 300, kde jsem si všimla jeho asi 350 zubů :)
  • Tak módní vlny jsou ve všem. Nicméně Fassbender má podle mě charisma. Renner obsazovanej je, ale málokdy do hlavní role, takže o nějaké explozi bych v jeho případě nehovořil. Worthington je nudný, bez charisma a časem zapadne. Toť můj tip.
  • Fassbender je super!
  • Worthington zatím hlavně nehrál v až tak dobrých filmech, abych si řekla "jo, to je vono, to je frajer". Myslím teda ty 3 po kterých vznikla Worthingtono-mánie (Souboj Titánů, Avatar a Terminátor-Salvation).
  • Worthingtona jsem viděl ve špionážním filmu Dluh a tam hrál hodně. Dobrý herecký výkon ve filmu se zajímavým námětem ( agenti Mossadu honí válečnáho zločince).
  • Worthington? Všude? Bavíte se tom chlapíkovy co hrál v TS jen proto, že ho tam prosadil Cameron. Aby potom na něho v Avatarovi lidi nekoukali jak jojo. A po těch dvou filmech už hraje jen... ehm, ani nevím. To naopak Damon a Franco hrají všude.
  • Viděli jste někdo Železnou lady? Pro mě absolutní nuda. (Ale je tam Lloyd- Viserys a Glen- Jorah.)
  • Montezuma3: No dobře, spíš "Worthington měl hrát všude" :)
  • Ač bych mnohem radši viděl vysokorozpočtové zpracování DC-čkové Justice League, tohle bude taky pořádná pecka. :)
  • Nevada napsal(a):
    Co to je za silenej mix hrdinů? Ale už se na to těším :-)
  • Zrovna jsem dokoukala http://www.csfd.cz/film/265655-blitz/ (někde tu z toho byla ukázka). "Malíček" byl psychopat k sežrání, bohužel se vééélká část filmu točila kolem "drsného" hlavního hrdiny, který většinu času trávil snahou vypadat DRSNĚ a vysvětlováním, jak moc velký "Ir" je. Počínaje tlučením zlodějíčků irskou verzí hokejky,přes neustálé nalejvání irskou whiskey, po vyhrožování zmlácením v irském stylu. (Jen doufám, že skuteční Irové nejsou takoví idioti.) Myslím, že to je další ukázka nevyužitého potenciálu filmu.
  • Ano, tu snahu o drsnost Jason provozuje docela často. A kupodivu mu za to slušně platěj.
  • AshaG napsal(a):

Ano, tu snahu o drsnost Jason provozuje docela často. A kupodivu mu za to slušně platěj.

Evidentně máme odlišné priority- filmaři a já. Za takhle zkažený film bych mu osobně nedala ani měďák.
  • Mně tedy Statham jako drsňák nepřipadá. Tohle je pravej drsoň...
  • No proto vynaklada veskery svuj talent na to toho drsnaka hrat :)
  • Chmur napsal(a):

Mně tedy Statham jako drsňák nepřipadá. Tohle je pravej drsoň...

Jo, tomu bych to asi i věřila...
  • Jupí...konečně nějaký zajímavý muzikál...
  • Ten člověk (DL) je blázen...
    A jedné věta z článku mě dost zaujala: "V roce 1987 založil spolu se svým kamarádem Davidem Matáskem kapelu Orlík, jejíž písně byly označovány kritiky, kteří rozuměli jejím textům, za nacionalistické a rasistické."
  • jo Orlík znám. Neni to rasistické a nacionalistické...No dobře trochu jo, ale jenom trochu. Dobře, trochu hodně.
  • Tak tomu nerozumím :)
  • Orlík a Landovu tvorbu týkající se společenské agitace nemám rád. Musím ale říct, že některé jeho písničky mám moc rád. Třeba tohle je jedna z mých oblíbených domácích skladeb vůbec.
  • Landa je debil, ale na druhou stranu umí skládat docela chytlavé melodie. A některé písně se mu vyloženě povedly např. tahle

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi