FC NEVADA DRAGONS

1192022242570

Komentáře

• Krisa: Z velké části se jedná o reklamu zápasu a marketingový tah. Ani oni nemůžou být tak hloupí.
    Hezký sestřih.
  • Akorát nechápu, proč všechno dělají v Německu.
    Určitě jde o prachy a tu výhodu "domácího" prostředí.

Kriso: Oni ženy nebijou:-) Pokud tedy opravdu nevypadáš jako tvůj avatar:-)
  • Chmur: No ani nevypadám... Nedávno jsem se přimotala k jedné šarvátce, dostala pěstí do držky a čučela jak puk. Takže jestli nemají boxeři něčím vystlaný nebo vytvrzený lebky, nechápu, jak můžou po takovým bácanci normálně fungovat :)
  • :-)) To si děláš srandu. V jaké prostředí se to pohybuješ? Diskotéky či pochody neonacistů?
  • To byl ples. Já mám na takovýhle fajnovosti děsný štěstí - mírumilovně si hrajeme v hospodě šipky, nějaký paka se začnou hádat a rup, půllitrem dostala Krisa; nebo přecházíme z hospody do hospody, projdeme kolem nějakejch lidí a rup, skleněná lahev od Coca-Coly mi přistála na hlavě; a tak podobně dál :)
  • heavy_head napsal(a):

Doktor Kladivo.

V boxu se nevyznám a nemám ho ráda, ale jedině Fillionův Captain Hammer!
  • Kličkova přezdívka.
    Já se na box dívám rád. Je to taková ušlechtilá zábava mužů. :-)
  • Dva vytrénovaný sportovci na vrcholu fyzickejch sil se snaží převést jeden druhýho v ringu. Když se to tak vezme, nejde o sport. ale o kumšt.
  • Blázen a dva angličtí boxeři gentlemani
  • Taky jim oběma hrozí doživotní distanc. Zápas mě mírně zklamal (i když odborníci si ho pochvalovali), žádné počítání ani K.O., oba byli až moc opatrní. I když musím uznat, že Chisora mě svou zarputilostí a tím, jak Klička neustále tlačil před sebou, příjemně překvapil.

• Pro fanoušky boxu. Jeden z největších zápasů historie. Kdy chlapi ještě byli z ocele:-)
  • po Vujtkovi Vrba? to by bolo fajn, aj keď Weissa je škoda....
  • Tím bych si nebyl jistý. Je rozdíl trénovat ligová mužstva a reprezentaci.
  • to samozrejme. ja by som ešte Weissa nechal, ale z alternatív po ňom je asi najlepšia. na mourinha, pepeho alebo gusa peniaze nie su, a klekí-petra je už príliš starý, žiaľ...
  • Arsenal bojoval statečně, Arsenal bojoval vznešeně, Arsenal bojoval čestně. Arsenal prohrál... :-(
  • Alek napsal(a):

Arsenal bojoval statečně, Arsenal bojoval vznešeně, Arsenal bojoval čestně. Arsenal prohrál... :-(

škoda toho síce to nieje moj najobľúbenejší tím ale fandil som im, škoda..
  • berlusconi ako uchvatiteľ s kopou bastardov? možné to je... :)
  • Sledujete někdo WWCC?
    Našim holkám se bohužel moc dobře nedaří. Ale jejich zápasy nejsou zrovna žádná nuda. Pětka Kanaďankám. Škoda že nakonec prohráli. :-/
    Dnes ráno šestka od Švýcarek :-(
    A dosud jsou jedinými pokořitelkami Korejek, které s přehledem vedou tabulku. muhehe.
    A na toto KO radost pohledět:
  • Nesleduju žádné ženské sporty, protože mě nebaví. A rozhodně ne curling:-))) To je pro mě snad ten nejnudnější sport na ledu:-))
  • Na curling koukám, když hrajou Rusky. Což už jsme tu probírali :)
  • No třeba krasobruslení je o několik tříd hezčí jako ženský sport.
  • Já sleduju hodně ženských sportů, hodně mě baví třeba šachy nebo zápasy v bahně. :-)
  • A co ženský box nahoře bez?
  • Moc surové...
  • Jestli se nepletu, tak šachy se nedělí na ženský a mužský sport ;)
  • To se teda dost pleteš. :-)
  • Asha: Neber tady všechno tak vážně ;)
  • Ani zápasy v bahně? Myslela jsem, že to bude letos olympijskej sport :)
  • pletenie si je výborný šport. Nasťa je dvojnásobná šampioónka - v pletení svetrov aj v pletení si šachu s dámou. ešte že Nasťu si nikto nespletie :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi