Reorganizace

2

Komentáře

• heavy_head wrote:
    A co teprv naše potomstvo! 8)

To bude pro Varyse těžký úkol. Ale on na něco přijde.

• heavy_head wrote:
    Podívejme! Z prostého pobíječe much se vypracoval až na současný prestižní post chlípného perverzního eunucha. To není až tak běžný úkaz.

To je zcela očekávatelný jev ve všech RPG hrách, a potažmo i ve všech brakových fantasy románech. :P

Týna wrote:
    Maminky na vás budou tak pyšné....

Paní Varysová, paní Baelišová a paní Pycellová už balí svačinky. :wink:
  • 1) Co se stane s těmi tématy, která nejsou zařazena ani do jedné z podkategorií? Budeme se pokoušet pro ně vymýšlet ještě nějaká další zobecňující označení, nebo už tam zůstanou? :?:

2) Aleku, mohl bych tam, kde ty máš napsáno "site admin", mít napsáno "direwolf"? :)

• Prave na tom delam:-) Zatim jsem dal vsechno do tech podkategorii, nemyslim, ze by tam vylozene neco nepatrilo, ale pokud myslite vy ze se tam neco nehodi, klidne vyndejte mimo, pocitam s tim, ze ty nezaraditelny zustanou mimo, je zbytecny delat podkategorii pro 2 topici...

ad 2) hele ja myslim ze jo, mrknu na to...

• tak jsem zatim vytvoril 2 hodnoceni, Lord Velitel a Zlovlk, a pridal jsem ty obrazky...mely by znacit kolik ma kdo prispevku, ty s nejvice samozrejme vsech 6. Ale chtelo by to vymyslet nejakou stupnici hodnoceni, hodnosti - maximalne 6+moderator+admin...

Me zatim napadlo - Lord Velitel, clen Kralovske gardy, Rytir, Zlate plaste...nemate nakej napad?:-)

• Vypadá to hezky! :)

Ta hodnost se určuje podle absolutního počtu příspěvků, nebo to záleží na části z celkového počtu?

Hodnostmi bychom se mohli inspirovat u Westeros.org, tam mají myslím mimo jiné commoner (poddaný), sellsword (žoldák), hedge knight (potulný rytíř) a tak. Musel bych se podívat.

A jaká je stupnice u zlovlka...? Každý si bude moci vybrat, jestli chce postupovat po "rytířské" nebo "zlovlčí" hierarchii? :) Ser Těžkohlavý nebude mít radost, až zjistí, že je "zlovlk". :twisted:

• je to absolutni cislo, takze ho budu muset prenastavovat (zatim to vidim na 50-100-200-300-400-500)

ja vedel ze jsem to nekde videl, tak se tam mrkni, to je presne ono:-) a drzel bych se tehle linie, zlovlci cestu bych nedelal, zlovlk bude neco zvlastniho pro moderatory, co?:-) anebo udelat zlovlci cestu a vyprdnout se na rytirskou, ale napada te 6 stupnu zlovlka? No mozna by sli pouzit jmena nasich znamych zlovlku, dat je podle veku jejich majitelu (Duch, Sedy vitr, Lady apod...)

• Kdyby to číslo bylo relativní, mohl by sis ušetřit práci. :)

Šest stupňů zlovlka? To zní jako z nějakého brakového bojového filmu asijské provenience. :wink: Taky bych zůstal spíše u těch rytířů, zlovlka bych buďto nechal jako možnost pro moderátory, anebo - pokud bychom tu "zlovlčí cestu" chtěli udělat pro všechny - by musela být pouze volitelná. Jestli to tedy jde.

Na Westerosu je to, podle mých bádání, takto:

* Commoner (Poddaný)

* * Freerider (Svobodný jezdec)

* * * Sellsword (Žoldák)

* * * * Squire (Panoš)

* * * * * Hedge Knight (Potulný rytíř)

* * * * * * Landed Knight (Rytíř s pozemky)

* * * * * * * Noble (Šlechtic)

* * * * * * * * Council Member (Člen rady)

Ale úplně doslova bych to asi nekopíroval. Ten panoš a šlechtic jsou docela dobří, however. :wink:

• Moje vize:

1. vlčí nasciturus

2. vlčátko

3. vlče

4. mladý vlk

5. polovzrostlý vlk

6. vlk

moderátor: zlovlk

Ale neber to moc vážně. :lol:

• ja vedel ze to najdes a budu to mit bez prace (i kdyz mrknul jsem se tam taky a docela kukal, jak Parris tvori casting:-))

relativni by bylo lepsi, ale ja tohle netvoril, a hrabat se do toho nehodlam:-)

Panoš

Potulný rytíř

Rytíř

Královská garda

Šlechtic

Pobočník

Majordomus - moderátor

Lord Velitel - administrator

co myslis?

• Na otázky castingu jsem se tam ještě nedíval, to si budu muset někdy pročíst a načerpat nové nápady. :P

Jen si zahrabej, fórum kvůli tomu nespadne - alespoň doufám. :wink: Rozdělil bych to na x/60, x/25, x/14, x/10, x/8, x/6, kde x by byla proměnná určovaná počtem příspěvků ve fóru. 8)

Rozdělil bych spíše takhle:

Panoš

Potulný rytíř

Rytíř

Šlechtic

Pobočník

Majordomus

moderátor = člen Královské gardy

administrátor = lord velitel Královské gardy

I když teď si nejsem jistý tím Pobočníkem, ten byl přece jenom jeden. Toho bych možná ještě něčím nahradil. :roll:

• a co vyhodit pobocnika a dat misto nej Mistra?

moderátor = člen Královské gardy

administrátor = lord velitel Královské gardy ...tady jsem vychazel z Nocnni hlidky, proto majordomus, pac byl vzdycky ten druhej nejdulezitejsi, obcas i prvni:-))

ta garda se mi tam ale stejne furt moc nelibi...

• Ale uznej, že když postoupíš ze šlechtice na člen Noční hlídky, tak to moc dobrý kariérní postup není. :wink: Myslel jsem, že ta "rytířská cesta" se bude týkat spíše kariéry v Králově přístavišti, samozřejmě může udělat i "cestu Noční hlídky"... to, aby si mohl uživatel volně přepínat mezi cestami, fórum asi nepodporuje, co? :)

Mistr je zase úplně něco jiného, to je cesta Citadely. :P Možná spíš nějaký lord...?

• no je to pravda no, ale i v kralove pristavisti jsou majordomove duleziti. A Mistr je preci delegovan k vyznamnym rodum.

hele a co se vyprdnout na specialni hodnoceni moderatoru a admina, stejnak jsou ty ikonky osklivy, a udelat jen sestistupnove hodnoceni, a dat na vrchol Lord...btw, jakej je podle tebe rozdil mezi serem a lordem?

• hehe, uz jsem to vymyslel...ja budu krutovladce, a vy dva moderatori budete moji pobocnici, strazce vychodu a strazce zapadu:-)

• Ser je rytíř, tedy kdokoliv, kdo byl povýšený do rytířského stavu. Lord se většinou pojí s nějakými pozemky, fakticky ovládá část říše... alespoň tak to chápu já. :)

Ty budeš krůtovládce a ostatní budou krůty? :twisted:

Možná by šlo udělat označení pro moderátory a administrátory individuálně, přeci jenom jich asi tolik nebude. Takže ty bys byl ten krůtovládce, já zlovlk a ser Těžkohlavý to, co mu bude po libosti. :wink:

• jj, chapu to stejne, dekuju za potvrzeni, kamarad byl trochu mimo:-))

prosimte, mrkni se do Profil->Administrace, tam je Specialni hodnoceni...mas tam neco na vyber???

• Vidím tam jenom

» Registrační údaje

» Kontakt

» Osobní

» Nastavení avátarů

» Ovládací panel podpisů

Kde je administrace? :roll:

» Registrační údaje

» Kontakt

» Osobní

» Nastavení avátarů

» Ovládací panel podpisů

Administrace

Možnosti

to vidim ja, ono to vlastne je na urovni toho Profilu, fakt tam nemas uz nic pod Ovladacim panelem podpisu??

• Nene, pod tím Profilem jsou hned Možnosti. Administrace tam vůbec není... :roll:

• tak to je dobre, to by si to jinak moh kazdej menit dle sebe:-)

• Výborně! 8)

A dá se teda přidělovat tituly individuálně? Abych mohl být ten zlovlk, kterým to vlastně všechno začalo. :P

• super, tak uz vim...ja vam to tam pak zmenit muzu, takze muzete mit spesl hodnoceni, zlovlk apod....

to zakladni rozdeleni jsem teda udelal, jen asi vyhodim toho majordoma, a pod slechtice dam Kapitan strazi, cili slechtic povysi hned pod Lorda...co??

• Hola slovutní mistři icefire webu, co to tam máme za ošklivé mečíky nad avatarem?

To sem si neprosil :-) Hodnost rytíře mi ale vyhovuje...

Každopádně jsem se chtěl zeptat - kde tvoří Pariss jaký casting? Na Martinových stránkách?

• Eddard wrote:
    Hola slovutní mistři icefire webu, co to tam máme za ošklivé mečíky nad avatarem?

To sem si neprosil :-) Hodnost rytíře mi ale vyhovuje...

Každopádně jsem se chtěl zeptat - kde tvoří Pariss jaký casting? Na Martinových stránkách?

nelibej? hezci nemam, ale mrknu jestli neni neco jeste hezciho...btw, hodnost ti poroste s poctem prispevku:-)

Parrsi tvori casting na foru na weterosu...a tvori ho tak, ze proste nezavazne keca, neber me tak vazne:-))

• Alek wrote:
    to zakladni rozdeleni jsem teda udelal, jen asi vyhodim toho majordoma, a pod slechtice dam Kapitan strazi, cili slechtic povysi hned pod Lorda...co??

Ano, s tím bych souhlasil. Pokud někdo nepřijde s něčím geniálním, tak už to tak dokonce může zůstat. :)

Eddard wrote:
    Hola slovutní mistři icefire webu, co to tam máme za ošklivé mečíky nad avatarem?

Aha, ony to jsou mečíky! A já pořád, co to... :wink:
  • Ještě dotaz: zdá se mi, nebo nějak vypadly z hodnocení "tři mečíky"? Dva jsou potulný rytíř, čtyři už rytíř... :roll:

• to se ti jen zda, mrkni se jeste jednou:-)

• Krása, už je to tak, jak to má být! Ale jak to tak vidím, z "prostého lidu" na tom není nikdo lépe než rytíř, asi publikují málo příspěvků. :wink:

Jdu se rekreovat a přijdu večer. :P

• Alek wrote:

nelibej? hezci nemam, ale mrknu jestli neni neco jeste hezciho...btw, hodnost ti poroste s poctem prispevku:-)

Ne, to já jenom tak, že jsem čuměl co to přibylo, už jsem si zvykl... Každopádně, kdybys našel nějakou (relativně;-) ) lepší alternativu, klidně to vyzkoušej.

Takže hodnost poroste, eh? :-D No uvidíme, možná si sem večer příjdu zachatovat s Létem a headem :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi