Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

1234579

Komentáře

• Co já taky mám celý večery dělat, když zrovna někde o samotě o slanosti mořské vody nemudruju a nechlastám nebo nechlastám a o slanosti mořské vody někde o samotě nemudruju, než se tu do krve hádat o Dany a tři zlaté draky děda Illyria.
  • Takže jen flanker proti? S tím dokážu žít :-D

Ne, já souhlasím, je to důstojnější, v textu knihy mi to zní líp, ale na plakátu jsem pro údernější claim.
  • Ne, já souhlasím, je to důstojnější, v textu knihy mi to zní líp, ale na plakátu jsem pro údernější claim.
    S tímto souhlasím - plakát by měl "bouchnout" do očí
  • Jo, proti všem a za spojenectví zemědělců a venkova.
  • Něco proti venkovu?! ;)

Mně se v příběhu líbí víc Sever si pamatuje, ale bez toho kontextu to tak nevyzní, takže Sever nezapomíná vypadá líp.
  • To byla ve volbách v roce 90 jakási strana, jejíž předvolební spot byl o mamkince, jak krmí své robě, které nereaguje na za maminku za tatínka, ale když maminka řekne Za spojeneství zemědělců a venkova, dítě se napapá. Bylo mi 11, ale tohle si pamatuju (nebo bych měl říct, že to se nezapomíná?).
  • Máme název třetí epizody a i jejího scénáristu, kterého pamatujete ze čtvrté epizody 1. série a také stojí za tvorbou bonusů na DVD. Název samozřejmě velmi odkazuje na Železné ostrovy. Už déle známý název druhé epizody zase odkazuje k Dothrakům. A odkaz první epizody je zřejmý...

201: režie Alan Taylor, 1. dubna - The North Remembers
    202: režie Alan Taylor, 8. dubna - The Night Lands
    203: režie Alik Sakharov, 15. dubna - What is Dead May Never Die (scénář Bryan Cogman)
  • 204: Hear me roar ...ne? :D
  • What is Dead May Never Die
    Ach ta angličtina. Četla jsem "Co to znamená, že mrtví mohou nezemřít." :-)
  • Čtvrtá epizoda se bude jmenovat Garden of Bones. K čemu to odkazuje, to fakt nevím, tipuju že k lince Dany...?
  • Zrejme vtedy nájde Dany Vaes Tolorro... Ale divné, že tak neskoro.. :/
  • Prvá časť sa bude volať Sever nezapmíná? Ja som čakal skôr niečo ako Hvězda :D
  • je možné, že dany sa mihne v prvom diely (asi nám na úvod pripomenú každú dejovú líniu) a potom napr. v druhom vôbec nebude a v treťom bude putovať púšťou...
  • Tak jsou tu další dva názvy dílů.

205: režie David Petrarca, 29. dubna - The Ghost Of Harrenhal
    206: režie David Nutter, 6. května - The Old Gods And The New
  • The Ghost Of Harrenhal - nice. Jaqen a Arya v akci :)
  • Moc se těším na 2x05 i když jako Jaquena jsem si spíše představoval Marka Pellegrina Mark Pellegrino
  • Everett: máme stejný vkus, to by byl Jaquen jak i z mé představy :)
  • Ja som si Jaquena predstavoval ako Johnyho Deepa, takého srandovného šialenca :D
  • Na spoilertv.com mají nástin obsahu prvních 5 epizod.
  • Budu to zitra prekladat, kdo si chcete pockat :-)
  • Tak musím uznat, že žádný velký překvápko, co se týče úpravy děje, se nechystá. V duo hlavních scénáristů mám ostatně velkou důvěru - Hru o trůny jsem četla víceméně souběžně s první řadou a byla jsem překvapená, jak věrná to je adaptace a že většiná změn jim schvaluju. U druhý řady to zatím vypadá podobně.
  • hned na začatku vidim mormont se zahříva smíchem ve velke zime na islandu XD
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/zakulisi-hry-o-truny-island
  • Je to přeložené na edně
  • Už jsou v éteru první recenze na 2. sérii. Samozřejmě asi jen na základě prvních několika epizod. Každopádně to vypadá dost špatně. :-( Prý to působí silně zmateně. Některé herečky jsou jaksi prkenné. Hrozně moc násilí a sex na každém rohu. Naopak draků a zlovlků je stále málo. Vizuálně je to prý o něco lepší než první série, ale celkově je to dost nuda... a jestli jste mi teď tyhle kecy sežrali i s navijákem, tak jsem čínský bůh srandy! Samozřejmě jsou recenze nadšené, plné superlativů, mexických vln a tak. :)
  • Jsi čínský bůh srandy:-)
  • Tady někdo snídal vtipnou kaši :)
  • Skvělé, jen ty recenze plné mexických vln se docela blbě čtou :)
  • Jedna z prvních recenzí (opravdových, vážně ;-) http://www.ew.com/ew/article/0,,20470532_20580368,00.html
  • Jo, jasně, je to zábavný. Recenzent ještě netuší, že to postupně přestane bejt "zábavný" a začne to bejt definitivně vražedný :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi