Obálka vázané Hostiny pro vrány

Konečně máme přebal vázané Hostiny pro vrány od Martiny Pilcerové. K samotnému vydání je stále aktuální vyjádření Talpressu:
Vázaná Hostina pro vrány (opravená jména) a opravené dotisky paperbacků Hostina 1 a 2 vyjdou duben-květen 2012. Nový titul Tanec s draky (ve vázané i paperbackové verzi) vyjde, když vše půjde hladce, květen-červen 2012.
«13456789

Komentáře

• Tak co na ni říkáte? :-)
  • Mně se nelíbí - hlavně ta paní mi přijde divná (Mell?). Ale je to jen můj názor, jiným se líbit může (jen aby mě někdo zas nezačal kamenovat, že se jako přece nemůžou zavděčit všem)
  • Co na to říkám? Fuj... Ne, vážně. Obálka mě zklamala. Střet králů a Bouře mečů mají podle mě obálku skvělou, lahodící mému oku. Tady ta se řadí až za Hru o truny, tedy na poslední místo... mě se moc nelíbí
  • flanker.27: Počkat! To je jako Jaime???
  • Prosím asi mi to nějak nedocvaklo ale co má tato obálka symbolizovat??? Něco konkrétního nebo jako jezdci na Bouři jen tak pro zábavu?
  • To je pan Reed s paní (useknutou ruku samozřejmě vidím)?
  • A abych upřesnil, co se mi nelíbí hlavně... Přijde mi, že v našich končinách výtvarníkům moc nejdou figury a hlavně obličeje. Stejnou potíž mám u pana Patrika Krásného. Kkykoliv od Fantompryntu vyjde knížka s jeho obálkou, kde je nakreslená postava, tak se mi po ní moc sahat nechce. Ale zase světlá vyjímka je Ivan Michal, kterej to má zmánutý. Ale je zase fakt, že kleslí naprosto odlišnou technikou
  • no nic moc opravdu.
  • Typl bych to na Jaime a Cersei ale je tomu opravdu tak?

Navíc proč jsou takhle blbě. Chudák Jaime bude na hřbetu knihy zatím co Cersei na přední straně? ale no tak to si snad nezaslouží...
  • Krisa: Podle tý ruky jo, ženská má bejt asi Cersei, ale má takovej divnej kostlivej obličej. Netuším, jestli zelená v pozadí má bejt divokej oheň nebo co (proto mě to asociovalo Reedovy).
  • Mně připadá ....no jo...nemůžu si pomoct...hnusná..
  • Taky jsem tápal. Ale kloním se k Cersei a v pozadí hořící Pobočníkova věž (to je snad výjev z Hostiny)...?
  • nič moc... viac sa o tom nedá povedať :D
  • Tak co uzavřeme nějakou sázku co dají na vázaný Tanec? Co třeba něco smysluplného? Něco jako třeba.... HODORA?
  • Aha, mně přišlo, že ta paní má oranžovo-zelený (od odlesků) vlasy. Pazoury jsem si všimla až pak...nejdřív mě zaujal ksich tý paní (přijde mi, že pusa a možná i nos jsou kresleny zepředu, ikdyž je hlava natočená). Čím dýl na to koukám, tím víc se mi to nelíbí, bohužel.
  • Cersei v Hostině by neměla být éterická víla. :-)
    Jaime zase vypadá jako žebrák.
    Líbí se mi jako ty předchozí, tj. nic moc.
  • Píšete tu, že by to mohla být Cersei a Jaime Lanisterovic... Doufal jsem, že už dávno budou mrtví. Ale nic mi tu neprozrazujte, čtu teprve Střet králů =))
  • Ano, Pobočníkova věž, už mi to taky došlo.
  • Nemuzu si pomoci, ale v obliceji ty pani vidim Michaela Jacksona
  • Maliky: tak sup pryc, tady v t diakuzi nemas co delat:-)

Za me je to v duchu tech ostatnich dilu, nejhorsi pro me zustava Hra o truny, nejlepsi Boure.
  • Chmur napsal(a):

Mně připadá ....no jo...nemůžu si pomoct...hnusná..

+1 Víc to komentovat asi nebudu.
    Ale aspoň se drží konceptu no name, postava ze ságy, no name, postava ze ságy. A zároveň se děsím Tance.
  • saenea: Ještě bych dodala, že jako MJ po několika letech, co je mrtvý
  • =( ach jo, takhle to dopadá ve všech diskuzích =D
  • Cersei vypadá jako by měla mezi levou půlkou obličeje a rukou lupu, nebo křišťálovou kouli- tak je to mírně deformované. Jaime vypadá....jinak, ale ne vyloženě špatně a zdálky se mi obálka líbila- zanikly nedostatky, vynikly dobré barvy.
    Bouře měla z nového vydání obálku nejhezčí. Sice nesouvisející, ale pěknou jak barevně, tak kresbou samotnou.
    Střet je strašný- postava vypadá hrozně uměle a strnule.
    Podobné je to i u Hry- tam mi přijde neforemný i kůň.
  • Cersei vystihli - místo nosu má prasečí rypák :D
  • Mě se nelíbily ani předchozí obálky a nelíbí se mi ani tato, ale hlavní je obsah, že?
  • Cersei vystihli - místo nosu má prasečí rypák
    Za to je autorce třeba poděkovat. Dokonale vystihla Cersei. Myslím že teď si na ten "prasečí rypák" vzpomenu pokaždé když se na tu obálku podívám. :D
  • noooo...teda nic moc:-( ne že by to bylo zklamání..ale jediné čeho si všímám je zelená barva...nos asi cersei doufám, že půjde spravit...je to docela komické...nebál bych se použít TOTAL FAIL :D

ale na druhou stranu se mi moc líbí jemné pozadí králova přistaviště!
  • Cersei a pobočníkova věž v zelených plamenech. Přesně tak je bylo navrhováno autorce na FB. Nic jiného jsem ani nečekal. To že je ten vedle Jaime jsem poznal hned, už z náhledu. Jen se nemohu zbavit dojmu, že ta věž v plamenech stojí v moři. :-/
  • a to je autorce třeba poděkovat. Dokonale vystihla Cersei. Myslím že teď si na ten "prasečí rypák" vzpomenu pokaždé když se na tu obálku podívám. :D
    Akorát nevím, co má prasečí rypák společného s Cersei, která měla být podle Martina skutečně nádherná ženská.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi