Obálka vázané Hostiny pro vrány

1356789

Komentáře

• Obálka je naprosto děsná. Nehodná Martina. Díky těmhle věcem jde pochopit, proč je fantasy - přes zjevné kvality některých děl - považována za brak. Jako kdyby to zadali nějakému dítěti v lidovce.
  • Cersei i Jaime mají být krásní a hrdí a v Lannisterském purpuru (případně Jaime v bílé zbroji a plášti, tenhle vypadá jednat zeleně od plamenů, jednak hodně zašle a špinavě) . Cersei vypadá jak rozčepýřená bosorka (nikoli jako krásná, a rádoby silná a důstojná žena) a Jaime jako válečný veterán unavený životem?? No to mě podrž...
    Z toho pohybu ruky to vypadá, jako by Cersei právě odhodila granát na pobočníkovu věž :D (ta by měla mít lepší kontury, aby byla poznat, tohle je mazanice)
    PS: Souhlas, Euron a dračí roh by bývali byli lepší námět, ale zpracovaní jinak než na paperbackovém vydání.
  • mne sa obálka páči :)
  • Tomee: Nikdo na Talpress nedupe - kde jinde si máme zaremcat, že se nám to nelíbí (stejně si to půjdeme nakonec koupit - ti co mají vázané vydání). Navíc tady nikdo nekřičí "Talpress je ***", ale vyjemnováváme, co neladí našemu oku (každý má jiný vkus, proto co se nelíbí mě, může se líbit jiným).
  • Je to opět hrůza,ještě,že je důležitější obsah knihy a né přebal...namalovat na obálku bezdomovce a prasečí rypák...je to jak z nepovedené dětské knížky.Ale tak je to v naší republice se vším..proč to jinde ve světě jde a u nás se plichtí takové sr..ky!
  • Halooo pánové ve vedení Talpressu proberte se a najměte na grafické ztvárnění přebalu konečně nějaké profesionály!!Vždyť se na to nedá koukat!
  • Já teda jinou možnost než koupit nemám =( Hostinu jsem nečetla a nevázaná verze se nikde koupit nedá a stejně raději mám vázané. Jinak se musím opravdu smát na pohled prasečího rypáku, i když je to spíš k pláči.
  • Jako námět dobré, i styl kresby se mi líbí, jen Cersei a Jaime mohli vypadat trochu víc lannistersky. Možná je tady Cersei jako "pyšná princezna" s nosem nahoru a Jaime jako princ Miroslav převlečený za zahradníka... :-) jinak samozřejmně kupuji i tak
  • AGoT je belasá, ACoK, je žltkastá, ASoS je béžovo-červená a AFfC bude zelená. Farebne by mi to šlo. Ale očakával som skôr nejaké vrany :D Inak áno, Cercei som ani nespoznal, nepáči sa mi to, Jaimeho mohla aspoň posunúť mimo chrbát, nech to tam nekazí. Viem, že by mala odviesť profesionálnu prácu, ale zas tak ten obal ja osobne prežijem a budem čítať knihu, nie hypnotizovať obálku. Ako hovorí Krisa: Hovoríte len svoj názor, že sa vám to nepáči. To beriem. Ale priblblé komentár typu:
    Megan napsal(a):

Halooo pánové ve vedení Talpressu proberte se a najměte na grafické ztvárnění přebalu konečně nějaké profesionály!!Vždyť se na to nedá koukat!

, ktoré sú hodné prváka na základke sa mi nepáčia. Tiež by jej nebolo príjemné, ak by ju vyhodili, kvôli takýmto detským komentárom. Nič v zlom, len mi nepríde vôbec pravdepodobné, že tento komentár nenapísalo dieťa. Používaš dva výkričníky za sebou. Absolútne detinské. Tri výkričníky pochopím ako "Veľmi dôležité", jeden ako "Zvýraznenie", ale dva? Naviac je pekné, že hovoríš, najmite nejakých profesionálov. Vieš čo to slovo znamená? Človek vykonávajúci istú robotu a zarába z toho, teda to má ako svoju profesiu. Ona už je profesionálka, takže predtým, než použiješ cudzie slovo si ho, prosím, naštuduj...
  • frostV napsal(a):

Možná je tady Cersei jako "pyšná princezna" s nosem nahoru

no v tom případě martina zapomněla zvednout i zbytek obličeje :D
    jinak taktéž kupuji, co jiného zbývá :D
  • Gapeto: To, co píše Megan, je zcela na místě. Amatérština nakladatelství Talpress bije do očí (obálka, korektury, překlad). To je dětské, ne něčí zcela oprávněný názor. Škoda, že Martina nevydává někdo jiný. Třeba Argo, jak jsem psala.
  • Gapeto
    , ktoré sú hodné prváka na základke sa mi nepáčia. Tiež by jej nebolo príjemné, ak by ju vyhodili, kvôli takýmto detským komentárom. Nič v zlom, len mi nepríde vôbec pravdepodobné, že tento komentár nenapísalo dieťa. Používaš dva výkričníky za sebou. Absolútne detinské. Tri výkričníky pochopím ako "Veľmi dôležité", jeden ako "Zvýraznenie", ale dva? Naviac je pekné, že hovoríš, najmite nejakých profesionálov. Vieš čo to slovo znamená? Človek vykonávajúci istú robotu a zarába z toho, teda to má ako svoju profesiu. Ona už je profesionálka, takže predtým, než použiješ cudzie slovo si ho, prosím, naštuduj...
    Dětská mi přijde akorát tato tvá reakce na můj názor.Jelikož jako kupující jsem nespokojený s přebaly,které Talpress pro celou ságu vydává.A opravdu si nemyslím,že by tento můj názor byl pro vydavatelství tak důležitý aby někoho vyhodili,nemyslíš?
  • trošku jsem si hrál, jen pro představu, rozměry neberte vážně(na milimetry to určitě nesedí), zvlášť u střetu králů..
    ASOIAF kolekce

NAKLADATELSTVÍ: jen doufám, že Georgeovo jméno mírně nesedí s ostatními jen kvůli mému špatnému výpočtu, podle komentářu by už hrozil útok na kamený obchod:D
  • to Tomee: počkať to vážne stret kralu tak vyzerá či mi niečo ušlo ? :)
  • to všetko vysvetluje :) extra som sa nezaujímal o vydanie kníh, tak toto ma prekvapilo trochu :D
  • Mrcel17 napsal(a):

to Tomee: počkať to vážne stret kralu tak vyzerá či mi niečo ušlo ? :)

zkus logicky zauvažovat, na těchto stránkách dával talpress na střet králů náhled bez textů :) podle mě to nebyla finální podoba protože když jsem upravil toho muže na hradbách podle reálné velikosti, mezera me nim a hradem na backu byla daleko, daleko menší..tudíš do hřbetu zasahuje kometa a část hradeb...navíc jsem to napsal i nad obrázek! dal jsem to tu pro představu, jak by měla kolekce vypadat a jak budou barvně odlišné..ne aby každý hnipal kde o kolik to nesedí:)
  • ja som nechcel v žiadnom prípade rýpať :) len ma trochu zaskočilo že tam nie je text ( neuvažoval som nad tým že by to nemuseli uverejniť textovo)
  • Já myslim, že v celku to bude v mé knihovně vypadat very good :-) se mně to začíná dokonce líbit
  • Megan: Prečo sem píšeš Talpressu, aby vymenili grafičku, keď ani neveríš, že takú zmenu na základe tvojho komentára spravia? Mi príde mierne odveci...
  • frostV napsal(a):

Já myslim, že v celku to bude v mé knihovně vypadat very good :-) se mně to začíná dokonce líbit

taky mi to takhle nijak nevadí, líbí se mi barevná odlišnost...
  • gepeto - proč zanadáváš, když se praštíš do prstu, i když tě nikdo neslyší? Tady si to aspoň někdo přečte.
    Jinak, mě ta obálka nepřijde tak hrozná, jak tvrdíte.
  • no můj názor se nezměnil pořád se mi nelíbí ale jediné co mohu udělat je se s tím smířit. Jinak nejvíc se mi líbí Bouře a Hra.
  • Hele nevim jestli uz to nekdo psal, ale ja si myslím, že u Cersei abscence purpuru vůbec nevadí. Přece právě pohřbila otce, tak chodí v černém a Jaimiho bílá zelená od plamenů z Pobočníkovi věže. MYslím si, ale že obálka se scénou z Železných ostrovů by vypadala mnohem lépe.
  • Kdo by se chtěl podívat na detailnější obrázek obálky bez nápisů, tak je k vidění zde

Obálka se mi moc líbí a Jaime se na hřbetu bude krásně vyjímat :)) Cersei bych s tím nosem nebyl schopen poznat ani náhodou, ale přežít se to dá. Jako celek působí obálka hezky. Snad jen nápis Martinova jména se poněkud ztrácí v té světle zelené barvě plamenů.
  • Neurazí ale ani nenadchne. (no když čtu ty komentáře tady, tak někoho možná i urazí)
    Osobně se spíše těším na novy paperbacky.
  • podla mna je to v pohode a rozhodne si to kupim :) hlavne nech to uz vyjde :)
  • naprostý súhlas s chimenou, ja nečítam obálku ale knihu!
  • Minas napsal(a):

Kdo by se chtěl podívat na detailnější obrázek obálky bez nápisů, tak je k vidění zde

Obálka se mi moc líbí a Jaime se na hřbetu bude krásně vyjímat :)) Cersei bych s tím nosem nebyl schopen poznat ani náhodou, ale přežít se to dá. Jako celek působí obálka hezky. Snad jen nápis Martinova jména se poněkud ztrácí v té světle zelené barvě plamenů.

obrázek na odkazu vypadá daleko líp, věž se mi zdá ostřejší, výraznější a Cersei nemá tak výrazný noc...
  • no já mám dokonce pocit, že na tom obrázku bez textu je ten nos úplně jiný :D
  • taky myslim...samozřejmně jsem psal nos a ne noc :-) kdyby použil ten obrázek tak jsem s obálkou spokojený

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi