Soutěž o DVD Hra o trůny 1. série

Magic Box
Ve spolupráci s Magic Box, vydavatelem a distributorem DVD Hra o trůny v ČR, jsme pro vás přichystali soutěž o 3 kusy tohoto vydání 1. řady Game of...

Číst celý článek zde
«13

Komentáře

• A vzhledem k tomu, že tahle soutěž byla tak nějak nečekaná improvizace, rád si vyslechnu vaše názory na to, jak je postavená. Protože k druhé řadě chystám už delší dobu soutěž - ano, to je ta měsíce slibovaná :-)
  • Otázky jsou brnkačka, ale ta tipovačka! Tohle mi nikdy nešlo :o(
  • jj, otázky jsou asi snadné, v té další to bude těžší - i když řeknu vám, je to fakt náročný to vymejšlet :-) Doufám, že tipovačku oceníte, já totiž nesnáším časová hlediska, chci dát šanci všem :-)
  • Malá nápověda pro tipující. Já se soutěže nezúčastním, takže si od svého výsledku odečtěte jednu osobu a máte to v kapse ;-)
    Alek napsal(a):

i když řeknu vám, je to fakt náročný to vymejšlet :-)

Co je na tom náročného?
  • Tyhle otázky jsou záměrně jednoduchý. Ale do tý další soutěže chci něco, k čemu nestačí google a to už tak jednoduchý neni...
  • jednoduchý? Asi nemám to správný povědomí kolotoči kolem seriálu =))
    jinak soutěž o hezkou cenu, fakt že jo...
  • Tahle soutěž je o velkém štěstí ... a to já nemám :(
  • osobne by som uprednostnil otázky, ktoré vychádzajú z deja filmu, alebo knihy, ideálne postavené na ich porovnaní napr.
  • Otázky mi nepřipadají až tak jednoduché (kromě té první) pro lidi, kteří nežijí zákulisím seriálu. Vygůglit půjde ale všechno.
  • Nejhorší otázka je tipovačka - nikdy jsem se netrefila (a to skoro ani v řádek desítek) :)
  • původně jsem chtěl tipovačku určit podle počtu přispívajících uživatelů, ale pak jsem naznal, že je to asi blbost, takže jsem v koncích =D
  • DIky za soutez! Byla to sranda ;-)
  • Ono je taky otázkou kde všude je odkaz na tuto soutěž a jak jsou takové stránky navštěvované. Myslím, že je to loterie :)
  • vyhodnotenie bude asi zajtra, však ?
  • pravděpodobně ano, uvažuju ještě o prodloužení do pondělka, aby si někdo nestěžoval, že zmizel na víkend a uteklo mu to...
  • Alek: Prodloužení není úplně fér. Někdo mohl při tipování počtu lidí započíst i fakt, že soutěž je na 3 dny.
  • bali napsal(a):

Alek: Prodloužení není úplně fér. Někdo mohl při tipování počtu lidí započíst i fakt, že soutěž je na 3 dny.

presne tak, už teraz sa bojím že som dal malé číslo :)
  • ok, máte pravdu, měl jsem domyslet dřív, že bude tak hezký víkend ;-)
  • Ja sa bojím toho, že som dal praštene malé čísl a aj toho, že si praštene myslím, že som dal praštene malé číslo a pri tom som dal praštene veľklé číslo :D A praštene si už ani nepamätám koľko som dal :D
  • Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :)
    Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
    A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
  • Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :)
    Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
    A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
  • Mě teda ty otázky úplně lehký nepřišli, googlil jsem to půl hodiny a stejně jsem jednu musel tipnout. :)) A to jsem docela velkej fanda seriálu.
  • Jenda napsal(a):

Mě teda ty otázky úplně lehký nepřišli, googlil jsem to půl hodiny a stejně jsem jednu musel tipnout. :)) A to jsem docela velkej fanda seriálu.

*nepřišly ;)
  • Huh, poprvé jsem to vyplnoval bez přihlášení a nejsem si jistej, jestli jsem to správně odeslal..Tak jsem se lognul a vyplnil to znovu se stejnými čísly atd. Případně prosím odečtěte jednoho soutěžícího :)
  • to je to divný, povolit by to nemělo pokud to bylo ze stejný ip adresy...
  • Pravdepodobne se mu zmenila IP adresa, treba UPC, pokud se nepletu, meni IP adresu az nekolikrat tydne.
  • A nebo se mu to napoprvé zcela jednoduše neodeslalo "... a nejsem si jistej, jestli jsem to správně odeslal..".
  • Tip ako googliť: Kľúčové slovo "A Game of Thrones" a jednotlivé odpovede, ak je zlá, nič nenájdete, ak je dobrá, potom nájdete článok s danou odpoveďou, napríklad "A Game of Thrones *dátum*" > Hneď v prvom využijúc rovnaký výraz "greenlit" mi vyhodilo odpoveď. Netvrdím, že je správna na 100%, ale takto nájdeš všetko. Mňa len šokovalo, že lady Catelôyn bola preobsadená, veď bola rovnaká od prvej epizódy :O
  • Soutěž tedy skončila.
    Mňa len šokovalo, že lady Catelôyn bola preobsadená, veď bola rovnaká od prvej epizódy :O
    Kdepak, první díl byl přetáčen oproti pilotu. Lze si toho i všimnout v oficiálním prvním dílu - třeba Ned má sem tam hodně jiný účes, Robert je taky trochu jiný.
  • teraz je už súťaž uzavretá ?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi