Přesně tak. Děkuji všem za účast. Výherce kontaktuji mailem a adresy pak předám Magic Boxu.
Co se týče otázek: Co znamenají iniciály R. R. autora George R. R. Martina? - Raymond Richard Která herečka hrála Catelyn v pilotním díle a byla přeobsazena? - Jennifer Ehle Kdy dostala první série zelenou od HBO? - 02.03.2010 Kdo měl původně skládat hudbu k první řadě a kdo ho nahradil? - Stephen Warbeck - Ramin Djawadi Kolik soutěžících se do soutěže zapojí? - Bylo vás 198
Pro zajímavost průměr tipů 998 díky hraničním i tipům 1 a 22778 :-) Nic si z toho nedělejte, já se taky slušně seknul.
Já jsem tipoval 198!!! Teda aspoň doufám. Debatovali jsme s přítelkyní a teď jen doufám, že mě nezbla a já nenapsal něco jiného :) Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
Néééé.. Opravdu? Tak to si můžu jít rvát vlasy. To jsem se přepsal. Říkal jsem, že to bude kolem 2stovek, váhal jsem mezi 198a 199.. Za to může ta moje holka jedna ukecaná. Jduu rvát vlasy jí.
Prý si za to můžu sám, že jsem si to měl překontrolovat - říká ta moje drahá povička. Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat.. A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
jj, to jsem se docela bavil, když jsme se tu bavili o triviálnosti otázek a já realtime koukal, jak jedno velké jméno zdejších diskuzí za druhým odpovídá špatně :-D
jj, to jsem se docela bavil, když jsme se tu bavili o triviálnosti otázek a já realtime koukal, jak jedno velké jméno zdejších diskuzí za druhým odpovídá špatně :-D
Jestli to Aleku nebude tím, co se mi taky stalo, ale stačila jsem si toho všimnout - zaškrtla jsem správnou odpověď a když jsem pak chtěla sjet níže, zmáčkla jsem šipku dolů, tak odpověď přeskočila. Jinak si to nedokážu vysvětlit :)
Opravdu jsem to hodně nadhodnotila. Myslela jsem si to, už když jsem to psala.
Asi jsem vás trochu zmátl tou návštěvností - která např. neodráží unikátní návštěvníky. Ale i já jsem čekal víc - měl jsem to nechat dýl. Příští soutěž poběží déle a zkusím promo i mimo běžné trasy.
Rikal jsem si, ze dam 186, 286, 386 nebo 486 (informatici pravdepodobne vedi, jak tato cisla spolu souvisi), takze jsem z meho pohledu zvysil svoji pravdepodobnost na vyhru na 1/4. Nakonec jsem bohuzel dal 286 :)
A to jsem si krátce po zveřejnění ověřovala jestli si pamatuju dobře, že je to datum dohledatelné tady v souhrnném článku. Pamatovala. Jenže na datum samotné už jsem se nepodívala, hloupě přesvědčená o tom, že si pamatuju i to :o/
Jinak já tipovala 149, tuším. Takže zas až tak daleko jsem neustřelila.
btw - priste kdyztak odeslat hlasujicimu jeho odpovedi na mail
hmm, co zkusit jinou variantu. Mrkni nahoru k nadpisu článku, měla by tam být záložka webform a v ní bys měl vidět svůj záznam odpovědí. Je to tak? Funguje?
No když oni to jsou zrovna lidi z řad anonymů, takže nemaj zdejší účet. A jejich e-maily tu zveřejňovat nechci. Dva už se mi ozvali, třeba se pochluběj i zde :-)
negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
Oki, tak já se dobrovolně přihlásím, že jsem vyhrála. :-) Opravdu jsem to nečekala a ani si nepamatuji svůj tip kolik se do soutěže zapojí. :D Ale jsem moc ráda. Děkuji.
Komentáře
Co se týče otázek:
Co znamenají iniciály R. R. autora George R. R. Martina? - Raymond Richard
Která herečka hrála Catelyn v pilotním díle a byla přeobsazena? - Jennifer Ehle
Kdy dostala první série zelenou od HBO? - 02.03.2010
Kdo měl původně skládat hudbu k první řadě a kdo ho nahradil? - Stephen Warbeck - Ramin Djawadi
Kolik soutěžících se do soutěže zapojí? - Bylo vás 198
Pro zajímavost průměr tipů 998 díky hraničním i tipům 1 a 22778 :-) Nic si z toho nedělejte, já se taky slušně seknul.
Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
Honza: u tebe mám 98, je mi líto
Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat..
A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
Gratulace vítězům! Jestli to Aleku nebude tím, co se mi taky stalo, ale stačila jsem si toho všimnout - zaškrtla jsem správnou odpověď a když jsem pak chtěla sjet níže, zmáčkla jsem šipku dolů, tak odpověď přeskočila. Jinak si to nedokážu vysvětlit :)
Jinak já tipovala 149, tuším. Takže zas až tak daleko jsem neustřelila.
negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
A jak to uděláme s tím mečem teda? :-)