Zima se blíží

2»

Komentáře

• Já na stránku padesát osm.

Je tu někdo lepší?

:lol:

• Přiznávám, jsem slabší ročník, dostal jsem se jen na číslo 23, dál už mě to nepustilo. :) Alespoň jsem si zopakoval slovenské číslovky, to se mi bude hodit, až k vám časem budeme jezdit pracovat do samoobsluhy. :wink: :roll:

• je to kravina :twisted: nedoporučuji žádné komentíře, nebo probudíte draka! :lol:

• Kušuj, nebo tady po sedmistrunovsku rozbalím píseň "A floppy dragon". :twisted: :wink:

• heavy_head wrote:
    Já na stránku padesát osm.

Je tu někdo lepší?

:lol:

vážne??? tak všetka česť! aj keď by som asi chcel dôkaz :-) ja som pravdupovediac zastal pri 12, musel som utekať preč, ale rozhodne to nevzdávam..... 58???? neviem či ich je vlastne toľko :-)

• Nie, ja som pravdupovidiac zastal na jedenástke, u tej srdcovej desiatky, nie som dobrý karbaník... :wink:

• Kdyby ses setkal s mým Drogonem (Alek ví), byl by z tebe dobrý karbanátek. :twisted:

Co říkáte na tu chumelenici včera? Zima konečně přišla do Řeko... ehm... Prahy. :wink: A ze vzdáleného domova se ozývají zprávy, že závěje dosahují půlmetrových výšek a mí zlovlčí pobratimové začínají nabírat zimní srst.

Když pomyslím, že ještě předevčírem jsem šel po městě v krátkém rukávu... :o

• Zima přišla a Noční hlídka osiřela. :evil:

• heavy, to tak jen vypadá :wink:

• Tak to sú klidné... :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi