Kinomaraton Hry o trůny v Praze

2456712

Komentáře

• Challenge Accepted ! ;-)
  • Tak rada by som sla, ale Slovensko a "kojenatko u prsu" nepusti :)
  • Zapper: To leda předtím či pro vytrvalce po maratonu ;-)
  • No, napoprvé jsem to dal taky v maratonu, tak že bych to zkusil zas? :)
  • Budu ten fešák v úzkých kalhotech a s rozcuchanýma vlasama. See you there! :)
  • wow...to zní fakt dobře....
  • Z FB HBO: Vstup na akci bude samozřejmě zdarma! A promítat se bude originál znění s titulky!
  • Alek:
    Prosím nějaké podrobnější info? místo, čas, rezervace?
  • hlavně tu rezervaci, páč jestli to bude zadarmo, tak bych čekal solidní nával.
  • zadarmo? tak to se neradovat předčasně abych se tam vůbec dostala.
  • Já tam chciiiiiiiii! Shodou okolností to bude můj první volný víkend za dlouhou dobu. Nenaplánovala bych to lépe. Teď jen se tam dostat..
  • Jo, HBO na FB už prozradilo, že to bude ve Světozoru.
  • Zadarmo? To mě teda moc nepotěšilo. Abych nejela přes půl republiky a pak bych se ani nedostala dovnitř s tím, že už na mě nevyšlo místo. Nevíte, jestli to má HBO nějak zajištěné i pro případy přílišného zájmu?
  • Bude registrace, není třeba podobných obav. Zatím neznám přesné údaje, ale když sem jednou za den koukneš, případně třeba na FB stránku Hry o trůny, určitě to neprošvihneš - s předstihem o tom bude info.
  • Prosím ví někdo kdy kde a za kolik ?Ráda bych se připojila:)
  • Takže článek aktualizován o detailnější informace k registracím apod.
  • Snáď tých 336 miest bude stačiť..
  • už mám upomínku v mobilu
  • Mám dotaz: je možné se připojit i v průběhu dne, tedy už po začátku? Nebo je podmínkou přijít v těch 12?
  • Přidávám se k otázkce. Ono těch dvanáct hodin je řekněme opravdu dost ;)
  • A hlavně kdy to všechno bude zhruba končit- dvanáct dílů po cca. hodině + "krátké přestávky".
    Nerada bych pak čekala třeba čtyři hodiny na vlak domů.
  • hmm..tak první vlak domů mi jede po čtvrté ráno....to je v noční praze skoto o život...
  • katika napsal(a):

hmm..tak první vlak domů mi jede po čtvrté ráno....to je v noční praze skoto o život...

Mám stejný problém.
  • jj..čekat sama na nádraží se mi fakt nechce...maminka by se o mě strachovala:)
  • katika napsal(a):

jj..čekat sama na nádraží se mi fakt nechce...maminka by se o mě strachovala:)

Maminka by to snad i přežila, ale babička by mě zabila. :))
  • Předpokládám, že konec bude někdy mezi půlnocí a jednou ráno...ale můžeme pak udělat nějakou after párty :)
  • No, pokud by byly přestávky jen 10 minut, tak budete končit ve dvě ráno. Možná budou některé přestávky kratší, ale některé zase určitě delší. Přece jen tři sta lidí je tři sta lidí.
  • Budu řešit stejný problém. Nezhrajeme potom deskovku? :-)
  • Můžeme hrát pantomimu na postavy z Písně ledu a ohně ^^
  • Hmm, to abych si vzal teplé prádlo. Totiž chci říct volno v práci.
    Edit: teda blbost, ona je to sobota. Já jsem bez hodinek a kalendáře jak slepej.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi