To řekla Marilyn? Spíš by se mi to hodilo k Arnoldovi. Taky jsem kdysi chodil do posilovny, četl časopisy jak správně pumpovat železo, pravidelně si nechal měřit obvod paže a hrudníku a chtěl být namakaný, abych zvýšil šance v pohlavním výběru a narostlo mi sebevědomí, no a občas zvedl nějakou tu činku:-)
Mohli bychom zajít zacvičit, jak bude ten GoT maraton, ale to Krisa tuším zrovna psala, že nemůže. Jinak to má asi trochu z ruky.. Ale třeba bychom nalákali nějaké jiné dojížděče, aby zbůhdarma nemařili čas spaním, než jim pojede vlak či autobus nazpět ;-)
Krisa: Tak eskymáka jsem včera nezkoušela, to je fakt. Umíš ho na tranažéru? :) Jinak tragédie žádná, když máš už ze dřív kvalitní základ, naženeš i po delší přestávce sílu i svaly hodně rychle.
Zdravim vsetkych zucastnenych! Tiez patrim do skupiny cumilov, ktori sice chodia na toto forum takmer denne (poslednych 9 mesiacov), ale vsehovsudy som tu postol asi tak 3 prispevky. Ku kniham som sa dostal po odvysielani prveho dielu na HBO a potazmo aj na tento web. Hned som precital prve styri diely knihy (aj ked Hostinu som musel riesit cez Amazon UK, kedze vsade u nas aj v CR bola vypredana - priatelka v snahe ma potesit dokonca vypisovala maily predajcom v celej CSR, dokonca aj vydavatelovi :))). Momentalne cakam na zasielku Tanca, taktiez v anglictine.
Aby som nezabudol, volam sa Filip, mam 30 rokov, byvam a pracujem v Blave. Chvilu (2 roky Mgr.) som studoval v Prahe (politologiu), ale do vasej debaty o CR reforme skolstva sa radsej nezapojim. A vobec k politike sa po nasich volbach radsej vobec nechcem vyjadrovat :)))...
Inak to, ze sem chodim a prechadzam si diskusie je najviac zapricinene tym, ze ste skutocne fajn partia ludi a drviva vacsina napisaneho ma hlavu a patu. Inak tiez pocuvam metal a este stale hram hry - momentalne Skyrim, ale vcera som si kupil digi verziu Diabla III a uz len cakam na launch (15/5). Inak kto z vas je stara skola gamerov a mali ste radi stare RPG typu Dungeon Master alebo Eye of Beholder, odporucam novu hru, ktora vyjde v aprili (duben) - Legend of Grimrock...
Fil144: Dungeon Master 2 bylo moje první RPG. Vzpomínám, jak jsem to přitáhla domů na deset disketách, z čehož jedna byla obvykle vadná. :-) Akorát jsem to nedohrála, protože dříve byly hry těžší a neohrabanější.
sarven: no to by rozhodne nemuselo byt zle..., len ja nemam s Board games ziadne skusenosti (ak teda neratam Osadnici z Katanu, a taky typ ty asi nemas na mysli :)))... Myslim, ze som tu na fore na to videl aj nejaky topic, tak to skusim najst...Ak mas ale po ruke link na pravidla a tak, tak sa na to urcite pozriem a mozno sa pridam...
Tu je este link na trailer video na Legend of Grimrock, ak by mal niekto zaujem
Uglo, já koukám spíš, že jsi spolužák mého bývalého :-) (a jediného na kterého vzpomínám ráda a vážím si ho) (pokud tedy jsi absulventem jaderky, jak jsem vyrozuměla)
Jo, jsem. Inga jsem dodělal v červnu 2003. Bohužel už za nás se VŠ staly obětí kreditního systému, takže nakonec došlo na slova prof. Farnswortha. Navíc loni na podzim zemřel Jiří Pytlíček, ikona FJFI (lineární algebra 1,2), bez nějž již prvák není tím, čím býval :-(
Komentáře
Tiez patrim do skupiny cumilov, ktori sice chodia na toto forum takmer denne (poslednych 9 mesiacov), ale vsehovsudy som tu postol asi tak 3 prispevky. Ku kniham som sa dostal po odvysielani prveho dielu na HBO a potazmo aj na tento web. Hned som precital prve styri diely knihy (aj ked Hostinu som musel riesit cez Amazon UK, kedze vsade u nas aj v CR bola vypredana - priatelka v snahe ma potesit dokonca vypisovala maily predajcom v celej CSR, dokonca aj vydavatelovi :))). Momentalne cakam na zasielku Tanca, taktiez v anglictine.
Aby som nezabudol, volam sa Filip, mam 30 rokov, byvam a pracujem v Blave. Chvilu (2 roky Mgr.) som studoval v Prahe (politologiu), ale do vasej debaty o CR reforme skolstva sa radsej nezapojim. A vobec k politike sa po nasich volbach radsej vobec nechcem vyjadrovat :)))...
Inak to, ze sem chodim a prechadzam si diskusie je najviac zapricinene tym, ze ste skutocne fajn partia ludi a drviva vacsina napisaneho ma hlavu a patu.
Inak tiez pocuvam metal a este stale hram hry - momentalne Skyrim, ale vcera som si kupil digi verziu Diabla III a uz len cakam na launch (15/5). Inak kto z vas je stara skola gamerov a mali ste radi stare RPG typu Dungeon Master alebo Eye of Beholder, odporucam novu hru, ktora vyjde v aprili (duben) - Legend of Grimrock...
Tot vse a vsetkym prajem pekny zbytok vecera...
Akorát jsem to nedohrála, protože dříve byly hry těžší a neohrabanější.
Myslim, ze som tu na fore na to videl aj nejaky topic, tak to skusim najst...Ak mas ale po ruke link na pravidla a tak, tak sa na to urcite pozriem a mozno sa pridam...
Tu je este link na trailer video na Legend of Grimrock, ak by mal niekto zaujem
fil: http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/a-game-of-thrones-the-board-game-second-edition-2532/