Hrdinové Písně - bodovací hra

1363739414255

Komentáře

• Kraster -1 (1(
    Chett -2 (2)
    Čteč +2 (20)
    Meribald +1 (14)

místo strýce Dagmer
  • Kraster -2 (-1) Otec roku odchází doprovázen fanfárami. Na jeho místo nastupuje statečné srdce a gentleman k pohledání, jež nikdy neváhal pozvednout ruku na obranu Sansiných modřin, ser Boros Blount.
    Chett -1 (1) Další tyran psů. Ani napapat jim nedal...
    Dagmer Rozseklý +1 (11) Nijak nesympatický pán (na Železného). Objevil se a rychle zmizel.
    septon Meribald a Pes +2 (16) Ty body jsou Psovi.
  • Boros Blount -2 (8) - V Joffreyho gardě se to opravdu hemžilo skvělými lidmi.
    Chett -1 (0) - Kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Místo něj nominuji Roslin Frey
    Dagmer Rozseklý +1 (12) - Je to už dávno, co jsem Střet četl, ale pamatuju si, že na mě působil sympaticky.
    Septon Meribald a Pes +2 (18) - Pejsek.
  • Boros Blount -2 (6)
    Roslin Frey +2 (12)
    Dagmer Rozseklý +1 (13)
    Septon Maribald a Pes -1 (19)
  • Pallasandra napsal(a):

Boros Blount -2 (6)
    Roslin Frey +2 (12)
    Dagmer Rozseklý +1 (13)
    Septon Maribald a Pes -1 (19)

Maribald (17)
  • Boros Blount -1 (5)
    Roslin Frey +1 (13)
    Dagmer Rozseklý +2 (15)
    Septon Maribald a Pes -2 (15)
  • Boros Blount -2 (3) - Zajímalo by mě, jestli to dělal jen protože král přikázal, nebo protože ho to bavilo.
    Roslin Frey -1 (12) - Holka co to odsrala.
    Dagmer Rozseklý +1 (16) - Působil dobrým dojmem, ale třebas se ještě vybarví v pravém světle.
    Septon Maribald +2 (17) - Cesty víry jsou nevyzpytatelné. Dobrý člověk s temnou minulostí. Pes mě moc nezajímá.
  • Boros Blount -2 (1) - Královnin muž, doufám, že si to jednou taky pěkně odskáče.
    Roslin Tully +2 (14) - Sice z Freyů, ale naděje pro pokračování rodu Tullyů.
    Dagmer Rozseklý -1 (15) - Železný...
    Septon Maribald +1 (18) - To na něj zbylo, i když ke kněžím cítím přirozenou nedůvěru.
  • Boros Blount -2 (-1) - Troufá si na slabší, neřád.
    Roslin Tully +1 (15) - Mám slabost pro ženský, s kterýma ostatní mávají,jak se jim to hodí.
    Dagmer Rozseklý -1 (14) - zbylo.
    Septon Maribald +2 (20) - nemá plnou hubu řečí, a pomáhá.Říká psovi Pes, namísto Trhač , nebo Bobíšek.
  • Táákže..Willas Tyrel a Jeyne Poole. Doufám, že ještě nebyli.
  • Vy mi chcete Dagmera utopit!
  • Krisa: Nepleteš si náhodou Willase s Lorasem? :)
  • Nevada napsal(a):

Krisa: Nepleteš si náhodou Willase s Lorasem? :)

Jo, jsem idiot! Já nejsem schopná si zapamatovat jména (ani spolužáků a to nás není ani 30). Prostě tragéd. Každopádně bych dala +2 oběma
  • Willas Tyrell +2 (14) trochu si ho možná idealizuju, ale on, Garlan a Ollena jsou moji oblíbení Tyrellové
    Roslin Tully +1 (17) no, snad nejsou všichni Freyové po starém Walderovi a vypadá to, že má Edmura ráda
    Dagmer -1 (11) silná sestava, má smůlu
    Jeyne Poole -2 (7) trochu slépka, ale myslím, že to dost vyžrala chudák holka, bohužel platí totéž co u Dagmera
  • Willas Tyrel +2 (12) - jsem idiot, ale bratři Tyrrelové mi jsou sympatičtí
    Roslin Tully +1 (16) - Zdá se mi, že po Walderovi (nejstarším) toho snad moc nepodědila
    Dagmer Rozseklý -2 (12) - u posledních dvou mi zbyla mínuska, tak asi radši Jeyne než Dagmera
    Jeyne Poole -1 (9)
  • Willas Tyrell -1 (13) Podle vyprávění to bude nejspíš dobrý člověk, ale v téhle sestavě...
    Roslin Tully +2 (19) Frey, co není Freyem. Zaslouží si lepší budoucnost, než být i s manželem rukojmím hostem Lannisterů.
    Dagmer -2 (9) Má-li tady někdo dostat to nejhorší hodnocení, zvolím Železného.
    Jeyne Poole +1 (8) Chudák holka. V Tanci zažije pěkná svinstva, ale jsem si jistá, že jich má ještě spoustu před sebou.
  • Místo Roslin ať se připojí Paxter Redwyne.
  • Willas Tyrell +2 (15) Podle popisu jeden z těch lepších. Navíc podle slov Oberyna ani nezahořkl, to je poměrně výjimka.
    Roslin Tully +1 (20)
    Dagmer -2 (7)
    Jeyne Poole -1 (7) zbylo to na ni
  • Willas Tyrell -2 (13)
    Paxter Redwyne +1 (11)
    Dagmer +2 (9)
    Jeyne Poole -1 (6)
  • Willas Tyrell +2 (15) Mám v srdci skryté miestečko pre bastardov, kriplov a zlomené veci.
    Paxter Redwyne -1 (10) Nijak ma neoslnil.
    Dagmer -2 (7) Železný a basta.
    Jeyne Poole +1 (7) Má to ťažké, chúďa.
  • Willas Tyrell -1 (14)
    Paxter Redwyne -2 (8)
    Dagmer +1 (8)
    Jeyne Poole +2 (9)
  • Willas Tyrell +1 (15)
    Paxter Redwyne -1 (7)
    Dagmer Cleftjaw +2 (10) Inu, železný je železný.
    Jeyne Poole -2 (7)

• Willas Tyrell +1 (16)
    Paxter Redwyne -2 (5)
    Dagmer -1 (9)
    Jeyne Poole +2 (9) týraná, zneužívaná..., je mně jí líto...
  • Willas Tyrell +1 (17)
    Paxter Redwyne -2 (3)
    Dagmer -1 (8)
    Jeyne Poole +2 (11)
  • Willas Tyrell +2 (19) - my mrzáci při sobě stojíme
    Paxter Redwyne -1 (2) - žádný velký dojem na mne neudělal
    Dagmer -2 (6) - z této čtveřice jednoznačně největší mínus
    Jeyne Poole +1 (12) - minule jsem jí dala -1, tak to teď kompenzuji, protože mi není ani nijak moc sympatická, ale ani nesympatická
  • Willas Tyrell +1 (20)
    Paxter Redwyne -2 (0)
    Dagmer +2 (8)
    Jeyne Poole -1 (11)

Misto tech dvou prijde Axel Florent a Nejvyssi Septon. Dve takove docela kontroverzni postavicky....
  • Jeyne Poole +2 (13) - sice slepice, ale vytrpěla si toho víc, než by si kdokoliv zasloužil
    Dagmer +1 (9)
    Nejvyšší septon -1 (9) - nemám rád tyhle církevní hodnostáře, ale má plusové body za to, že schladil Cersei
    Axell Florent -2 (8) - fanatik, nesnáším celou tuto větvu snad víc než Železné
  • Aqwarty napsal(a):

Willas Tyrell +1 (20)
    Paxter Redwyne -2 (0)
    Dagmer +2 (8)
    Jeyne Poole -1 (11)

Misto tech dvou prijde Axel Florent a Nejvyssi Septon. Dve takove docela kontroverzni postavicky....

Původní nejvyšší septon, nebo ten lidový, co nechal zavřít Cersei?
  • Další vypadnuvší (ať už "nahoru", nebo "dolů"):
    stará chůva +
    Rodrik "Čtec" Harlaw +

Kraster -
    Chett -
    ser Boros Bount -
    septon Maribald a Pes + (Pes má na kontě značnou část získaných bodů)
    Roslin Tully +
    Willas Tyrell +

Paxter Redwyne -

Ještě dva lidi tu udržte Dagmera a půjde do kontroverze.
  • Jeyne Poole +2 (15)
    Dagmer -2 (7) - žádná síň kontroverze, zavázat do pytle a šup s ním do řeky
    Nejvyšší septon -1 (8) - za normálních okolností -2,
    Axell Florent +1 (9) - nedostatek bodů, jinak by měl -1

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi