Kinomaraton Hry o trůny v Praze

145791012

Komentáře

• smeagollk napsal(a):

jestli to bude takhle chodit každej rok, tak z toho hodně lidí chytne infarkt :))

Každý rok? myslíš jako maraton 1 a 2 řady? to bych asi nedala XD ale pokud bude jenom 2. tak to se zapojím. tedy uvidíme jak zvládnu tento 12 hodinový. Snad to přežiju a neusnu :D
  • ale byla by to pořádná sranda! :D až budou dopsaný a natočený všechny knihy, tak udělat super mega maraton agot! a uvidí se kdo odpadne poslední XD
  • Já jsem sice podobný průběh čekal, nicméně vzhledem k tomu, že stále válčím s jakousi chřipkou, jsem se o registraci ani nepokoušel a šel místo toho ráno k doktorce..
  • Já jsem místo přenechala mimopražským, kteří budou muset projevit daleko větší aktivitu než já jako Pražačka. Užijte si to, já si radši zopáknu seriál po menších dávkách a na třetí díl druhý řady aspoň nebudu muset čekat tři tejdny ;)
  • svoa00: Dva tejdny.
  • JD napsal(a):

svoa00: Dva tejdny.

31. března maratón, česká premíéra třetího dílu 16. dubna. Takže je to něco mezi ;)
  • Fuck! Tak to jsem byl hodně velikej optimista, když jsem si řek že až se vrátim z worku tak to bude bohatě stačit. Holt jak je něco zadarmo tak jsou fronty jak u zdi nářků. Jestli to někomu nevyjde tak za nějakou rozumnou cenu odkoupim dva lístky.
    vyvolávací ceny pište na scorcher@seznam.cz :))
  • svoa00: Premiéra druhé řady 1. dubna a premiéra 3. dílu 15. dubna. 2 tejdny. Promiň, omyly v topologii nebo teorii prvočísel překousnu, ale na elementární aritmetiku jsem esesák:)
  • Skontrolujte si poštu, aspoň mne došiel potvrdzovací e-mail o účasti na seriálovom AGoT maratóne.
  • Neprovokuj. ;-)
  • jop lepší e-mail jsem dostat ani nemohla je to potvrzené
  • Jak je to s těmi zájemci o maraton, na které se nedostalo? Jsou ještě nějací? (Mylsím ty, se kterými jsem ještě nemluvil přes soukromé zprávy apod.) Já abych měl přehled...

Na http://srazy.info/kinomaraton-serialu-hra-o-truny/2122 se dokonce řeší nějaká afterparty. Byl by mezi vámi zájem? Hlavně by to asi pomohlo mimopražským, že by měli kde přečkat. Případně vracím do hry tu deskovku! :-)
  • Hm, no mě jde autobus zpět do Brna 3:30 z Florencu... do té doby bych rád někde složil hlavu.
  • Jo, pls, pokud tu jste registrovaní a jdete na maraton, klikněte na tlačítko SIgn up nahoře pod tím videem. Ať sečteme lidi z Icefire. Díky!
  • A hlavně si nezapomeňte vzít s sebou něco nebo někoho, kdo vám potvrdí, že jste to opravdu vy. ;-)
    Na místě bude stačit předložit občanku nebo jiný doklad s fotografií prokazující vaší totožnost.
    Ujistil mě o tom "New media coordinator" z HBO.
  • Alek napsal(a):

Jak je to s těmi zájemci o maraton, na které se nedostalo? Jsou ještě nějací? (Mylsím ty, se kterými jsem ještě nemluvil přes soukromé zprávy apod.) Já abych měl přehled...

Ano, prosim, pane veliteli. Jestli se nějaký místo uvolní, budu platit zlatem (no, ne doslova).
  • Alek napsal(a):

Jak je to s těmi zájemci o maraton, na které se nedostalo? Jsou ještě nějací?

Ale jo, jsou... Také jsem zvažoval účast, leč zabrání míst "do hodiny" byla trochu čára přes rozpočet... no nic, jsou okamžiky, kdy se výhody typu "Zadarmo, což je cena kterou mám rád" mění v nevýhody typu "Zadarmo, což znamená, že nebude" :o)
    Holt beru to sportovně, na každého se holt nedostalo... i když myslím, že zájem je takový, že klidně mohl být vstup placený (a ať nežeru, tak řeknu, že klidně mohli vysílat dvakrát: jednou zdarma, jednou placeně pro ty těžce vydělávající co si nemohou dovolit ponocovat aby stihli registraci)...
  • überkiller, Jay - napište mi do soukromé zprávy nebo na alek/zav/icefire.cz vaše jména, na která to registrovat ;-) Už bude skoro rozdáno, jen abych toho nerozdal víc než mohu :-D
  • Jay: Myslím, že HBO někde uvádělo, že nemohou vysílat ve větších sálech ani dvakrát kvůli nějakým licenčním ujednáním...
    Každopádně kdyby to bylo placené, tak by to určitě nezmizelo taak rychle, to je fakt.
  • Alekovi napsáno, naděje žije...
    Kdyby (a opravdu to je tak, že KDYBY) to náhodou vyšlo, pak bych coby mimopražák nějakou pokračovačku uvítal... A desková hra zní moc dooobře (ač tuto neznám).

Ostatně cena/velikost sálů/dostupnost lístků... Věčný to optimalizační problém,...
  • Takže abych to shrnul, IF web měl od HBO exkluzivně 10 lístků na maraton. Beze mě tedy 9. Rozhodl jsem se, že raději ocením členy komunity, než abych to rozdával v nějaké soutěži. A kupodivu se podařilo poptávku zdejších uspokojit. Dokonce mi ještě jeden lupen zbývá, pokud dobře počítám.

Shrnu tu ta jména, doufám, že se nenajde někdo, komu jsem to slíbil a on se tam nenajde :-)

Michal Chramosta - Chroust
    Anna Šupčíková
    Mikuláš Krupička - westflame
    Lucie Marcalíková - smeagollk
    Martin Ambrož - Thanatos
    Dan Venclík - überkiller
    Tereza Helmerová
    Jakub Hasil - Jay

Jedno místo je tedy ještě volné. Nějaký zájemce?
  • Tluču hlavou do stolu. Právě jsem zjistila, že kdybych byla nekompromisní a vyhodila jednoho nezdárného klienta ze dveří, tak jsem to mohla při troše snahy stihnout :o(
  • jak vidíš, to místo na tebe vyloženě čeká :-)
  • Jenže já to díky tomu nezvedenci prostě nemám šanci zvládnout. Slíbila jsem mu, že tu práci udělám. Je to spolužák ze základky, a i když jsem hodně brblala, tak jsem nedokázala říct ne :o/
    Dobrý skutek budiž po zásluze potrestán...
  • Takže poslední lístek získává rizek.martin. Už nepište :-)
  • Takže jména odeslána na organizátory.
    Dobrý den,

posíláme vám upřesňující k informace k blížícímu se maratonu v kině Světozor.

Ohledně občerstvení: V průběhu celého maratonu bude otevřen kinobar se svou standardní nabídkou. Rozhodně nebude vadit, pokud si přinesete vlastní zásoby z domova. Jen prosím udržujte pořádek.

Promítání: Budeme pouštět vždy dva díly najednou. Poté bude následovat pauza cca 10 minut. Po šestém dílu uděláme větší pauzu (můžete si zajít někam ven pro jídlo apod).

Vstup: Před vstupem do sálu budeme mít jmenný seznam účastníků – proto bylo důležité mít v profilu srazy.info vyplněné své skutečné jméno. U vstupu budete muset prokázat svou totožnost (bude stačit libovolný platný doklad, kde bude vaše jméno a fotografie). Po ověření vaší totožnosti obdržíte náramek pro pozdější snadnou identifikaci účastníků.

Sedadla v sále nebudou nijak rozdělována. Je na každém, jaké místo si vybere. Pokud přijdete ve skupině, je na vaší domluvě s ostatními v sále, jestli vám uvolní nějaké společné místo. Doufám, že jsme všichni dostatečně rozumní na to, abychom se dokázali bez konfliktů domluvit ;-)

Po celou dobu promítání je přísně zakázáno používat v kinosále jakékoli záznamové zařízení (audio, video). V sále bude přítomna bezpečnostní služba dohlížející na dodržování tohoto nařízení. Jakékoli porušení bude znamenat okamžité vykázání ze sálu a dále se bude řešit dle platných právních předpisů ČR.

Pokud máte ještě jakékoli dotazy, pište do diskuze na srazy.info. Určitě budu během pátku na vše reagovat.

Těším se na vás při sobotním maratonu!

Hezký zbytek dne, Jakub, HBO
  • jeje, vy se máte! tak si to moc užijte i za nás, co zůstali doma.
  • Nevada napsal(a):

Jenže já to díky tomu nezvedenci prostě nemám šanci zvládnout. Slíbila jsem mu, že tu práci udělám. Je to spolužák ze základky, a i když jsem hodně brblala, tak jsem nedokázala říct ne :o/
    Dobrý skutek budiž po zásluze potrestán...

ako si na tom so slovenskými daňami? :)
  • Zaatím jsem je nikdy nedělala a ani jsem nad tím neuvažovala. Stačí mi ten bordel, co v zákonech mají naši zákonodárci :)
  • Nevada: Finanční pravidla jsou zmatený snad z principu. Máme s tím bohužel bohatý zkušenosti :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi