Thanatos: Bývávalo, kdysi. Teď už je v tom prostě bordel. A místo jeho napravování to jen dál komplikují. Zažila jsem školení, kdy spoluautor zákona nedokázal vysvětlit svůj vlastní paragraf v zákoně o DPH.
AshaG: Taky řešení. Ale je to přístup, který by mohl vyjít hodně draho :)
Tak já se musím bohužel odhlásit.. Onemocněl nám prcek a na 12 hodin si od něj prostě netroufnu zdrhnout.. Pokud je tady nějaký fanda, který se nedostal, tak bych raději přenechala místo jemu než někomu, kdo by tam šel jen proto, že to je zadarmo.. Tak kdyžtak napište, kdyžtak to na vás přepíšu. Jinak se musím odhlásit a přenechat místo někomu v řadě..
No deskovku jsme asi odpískali. Sraz před já neplánuju, ale rád se s váma uvidím na té afterparty, která se chystá po promítání. Napadá vás poznávací znamení? :-)
chci se jen tedy zeptat setkání předem tedy před kino sálem se neplánuje? Jen pak na té after party? Poznávací znamení nevim a pokud tam bude hodně lidí tak se asi těžko najdem. Leda že si na čelo napíšeme IF
Moc nevim, jak to před tím zařídit. Až tak dobře to tam neznam... Momentálně mě napadá jen, že si na hruď připnu bílou placku svého zaměstnavatele (černě RESPEKT na čistě bílé kovové placce). A prostě se skrze mou osobu pak srotíme :-) ideálně mrkněte sem, pokud bych něco vymyslel na místě. Případně to zopáknu v nějakém předělu pro celý sál, snad mě HBO nechá vystoupit :-D
Tak jsem konečně dobral antibiotika.. takže.. co bude s tím promítáním? ;-) Napiště někdo, až bude Led podruhé v akci, to mám do centra tak akorát na tu 2. sérii. Do té doby už jistě různí rádoby-příznivci odpadnou..
Komentáře
AshaG: Taky řešení. Ale je to přístup, který by mohl vyjít hodně draho :)
Napiště někdo, až bude Led podruhé v akci, to mám do centra tak akorát na tu 2. sérii. Do té doby už jistě různí rádoby-příznivci odpadnou..