Kinomaraton Hry o trůny v Praze

167891012»

Komentáře

• No, kinomaraton naprosto bezva - jediné co asi naštve je vědět, že nekteří to zabalili po prvních dvou dílech - zrovna na vedlejších sedačkách byla taková trojice... no, ale alespoň jsem se pak nemačkal :o)...
    Takže z organizačního hlediska bych navrhoval pro příště uvažovat rezervní účastníky... místo tam bylo. Ano, navrhoval bych i jiné časování (třeba 18.00-6.00), ale to je na nich, každopádně by to mohli dát k diskuzi.
    Ale jde o detaily a návrhy k vylepšení, takže celkové vyznění má být "výborná akce a HBO velký dík".

Staré díly fajn, všiml jsem si detailů, které mi dříve unikly (např. Unsullied rozestavění za magistrem při zásnubách a svatbě Danny), překvapily mě titulky, všiml jsem si tam pár chyb(hodím to do "chyb v seriálu") a velikost plátna mě uchvátila (z druhé řady bomba)...
    Co se nových dvou dílů týká, já si nemůžu pomoct, ale líbily se mi... až na tu neprosto zbytečnou a nesmyslnou scénku s Mel a Stannisem - a tam pořád žiji v naivním přesvědčení, že se jednalo o scénu v aprílovém vydání druhého dílu a ve finálním sestřihu to nebude...
    A zlovlčátka nám vyrostla do velikosti matinky z prvního dílu... mooooc hezký.

Jinak na afterparty jsem jednoho člověka z icefire našel, leč spíše náhodou... (to já se snad podle avatara dal najít lépe)

A hlavně Alekovi ještě jednou díky za místo.
  • Alek napsal(a):

Bohužel to probíhalo v hodně velké rychlosti a pauzy mezi díly byly minimální, takže se svolání vazalů až na pár letmých setkání nestihlo. A na afterparty už pak nebyla asi nálada, já tam každopádně byl až skoro do 5. Díky za společnost Andremu a Chroustovi za hudební podkres :-)

Hehe, není zač, myslím, že píseň "Možná přijde kouzelník" v 5 ráno bylo to nejlepší z celého večera )))). Apropo - dohadovali jsme se na nějaké té deskovce - Agot (verze 1 aspoň teda já bych rád), nebo HIS příkladně u mě doma, když vykopu spolubydlu )) a nebo klasiku - Arkham atd, ale to je asi diskuze na jiném foru..ale ja jen abychom nezapoměnli ))
  • Jsem zvědavá, jestli první sérii v zápalu budoucí popularity někdo vykostí ještě víc a někdy v roce 2020 z ní udělá celovečerák... To by pak šel cca v roce 2030 maraton sedmi tříhodinových filmů za sebou. To by byl teprve nářez :)
  • No to já jsem téměř přesvědčenej, že tohle není poslední adaptace, ovšem počítám, že nějaká další bude tentokrát skutečně až po Mistrově skonu.
  • No, nevíme jak jsou postavená práva na adaptaci. Pochybuju, že by je Martin prodal HBO s tím, že si můžou dělat co chtějí.
  • Tím jsem myslel, že další souhlas s adpatací dá až nějakej martinův dědic.
  • PC hra snad bude poslední adaptace, než všichni začnou nadávat, že neotevřou ani konzervu, aby z ní nevyskočil Skřet. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi