Soutěž o DVD Hra o trůny 1. série

13»

Komentáře

• heavy_head napsal(a):

Tak aspoň nebude nikdo nikomu závidět.
    A jak to uděláme s tím mečem teda? :-)

Vůbec nevim, o čem mluvíš :-)
  • Tak já se teda taky pochlubím, můj tip byl 217 a i ten stačil. Taky jsem rád, knihy mám rozečtené, 1. sérii jsme sice viděl, ake takhle si ji budu moct kdykoliv oprášit. Takže taky díky. :D
  • Soldier of Fortune. :-)
  • Xtomasovi to za překlady fakt přeju. A za člena Easy Company v ikonce taky :)
  • Výhercům gratuluji :). Zase mě dostala tipovačka - s tím jsem vždycky mimo mísu :)
  • akurat to posledne zle - iba 128 a to mam statnicu z pravdepodobnosti a statistiky :((((
  • Hola, tak já jsem ten třetí, který vyhrál. Můj odhad byl 173 soutěžících. Vtipné je, že jsem si dvd koupil hned po vydání :-) Každopádně děkuji za soutěž organizátorům.
  • Kocacola: Noo, tak kdyby ti mělo nějaké to DVD přebývat, ráda ti od něj odpomůžu :)
    Jinak také děkuji za supr soutěž a těším se na další
  • Výhercům gratuluji a trochu závidím =) Můj tip byl 238, což nepovažuju za až tak špatnej. Tak třeba příště...
  • Gadgetka: Rád věřím :-) Pokusím se to koupené dvd vrátit...
  • fúha, ja som to riadne presekol :) No nič, gratulujem výhercom
  • Alek napsal(a):

knedle napsal(a):

btw - priste kdyztak odeslat hlasujicimu jeho odpovedi na mail

hmm, co zkusit jinou variantu. Mrkni nahoru k nadpisu článku, měla by tam být záložka webform a v ní bys měl vidět svůj záznam odpovědí. Je to tak? Funguje?
    ha - nevšim sem si - bylo to tam hned po zahlasování?
  • ahoj všichni, prosím vás, teprve dneska jsem se dozvěděla, že existuje i film Hra o trůny. Knížku doma mám, ale chtěla bych se podívat i na film, ale nemůžu to najít. Byl byste někdo tak hodnej a pomohl mně?
  • Film ne. Seriál. Loni se od dubna do června vysílala první série, která už vyšla i na DVD. Druhá série (podle knihy Střet králů) se začala vysílat minulý týden. K vidění na HBO. Nebo hledat na netu. Konkrétní linky Ti tady asi nikdo nenapíše.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi