[Spoiler] Tanec - POZOR, diskuse bez omezení !!!

1151618202157

Komentáře

• Dobře poradím a nic za to nechci.
  • Stark z hor: Nechci ti brát iluze, ale to se nestane. Pět knížek Martin věnuje tomu, že Starky vraždí, mrzačí a všemožně láme a najednou by z malýho kluka bez rodiny (nebo kohokoliv z ostatních přeživších Starků) udělal lorda ze Zimohradu? Zní to jako něco, co by Martin napsal? On je totiž všechno možný, ale rozhodně ne tvůrce zázraků, a navíc by tím porušil svoje základní teze o moci.
  • To tě jen šlechtí. Už sem se bála, že za to budeš chtít dávno ztracené vzpomínky, kus prstu z levé ruky nebo něco podobného.
  • S jedenácti prsty by vypadal divně:)
  • Thanatos: Copak on s jedenácti, ale co já s devíti! :D
  • no právě.. Jinak by ta teorie seděla, ale nesedí to k autorovi...
    A nebo - když už je je Sansy Malíčkova kurvička, z Aryi zabiják,z Brana bude zelenovidec(nebo jak se to jmenuje) :- LOL tak by stylově z Rickona měl bejt psychicky labilní a lidožroutský pán Skagosu :-)))
    No, když bysme vynechali tuhle teorii :-) tak jak myslíte, že dopadne Rickon? Já tipuju, že ale právě jeho původ nakonec hodně zasáhne do dění na severu a někde se uchytí... ono přeci jen, ten kdo bude mít Rickona, tak budemít podporu seveřanů, hm - ?!
    (mně totiž přijde divný, že o něm se jako o jediném Starkovi vůbec nepíše.. - to mi v tom nehraje, proto si myslim, že bude mít ještě výraznou úlohu)
  • Stark z hor: Nejlepší, co tak Rickona může potkat, je to, že se z Davose stane jeho náhradní otec a odveze ho někam hodně daleko. Ráda bych věřila něčemu jinýmu, ale prostě v tomhle Martinovi nevěřím. Přeživší Starkové jsou jenom děti a od nikoho z nich žádný velký věci nečekám. Ráda bych viděla, že pokud se někdo z nich vrátí na Zimohrad, tak se o to přičíní nejenom svým příjmením. A na to nikdo z nich nevypadá. Je to těžký, ale šance pro přijatelnej konec pro jakýhokoliv Starka skončila na Rudej svatbě.
  • Ty to vsechno vidis porad v tech nejcernejsich barvach...:-) Sice vyhlidky nemaji zrovna nejlepsi, ale rozhodne neni jiste, ze skonci spatne... Zvratu uz jsme videli tolik, ze se klidne muzem dockat dalsiho.
  • Jo, jo...cítím v kostech, že budoucnost malých Starčat nebude tak temná, jak by se prostou regresí mohlo zdát. Ale někdo z nich si to za ostatní ještě nejspíš odskáče. Tak kdo si od Martina vytáhne nejkratší slámku?
  • SVOA00: cimz samozrejme nerikam, ze nemuzes mit pravdu, i tvoje verze je pravdepodobna, to je jasne. :-)
  • to JD: Jon a Bran (stojí na bitevním poli v cestě nepřátelské armádě :( )
  • 2 Chrochta: Předpokládám, že "nepřítel" = jiní a jejich wigthy. Pak ale Bran je zakopaný v podzemí, kam jak se zdá "nepřítel" nemůže (stejně jako z nějakého důvodu mají problém s magickou Zdí) a Jon... no "nepřítel" je teď asi jeho nejmenší starost, ale kdo ví, třeba jej oživí Mel a on se tím třeba vyváže z přísahy Hlídce ("do mého posledního dne") a pak se může uklidit kamkoli...
  • simon84: Martin mi nedává důvod myslet si něco jinýho. Po Tanci ještě míň. Čímž samozřejmě neříkám, že všechny ty prcky zabije, dost věřím v Aryu, Sansu a Rickona, ale žádnej happy end to nebude. Maximálně kdyby se sága posunula o dalších pár let (což se nezdá pravděpodobný), ale takhle opravdu ne.
  • Arya se jako jediná ze Starků dokazala poučit a jít přes mrtvoly. navíc je nyní za mořem v relativním bezpečí. Navíc jako jediná má kapitoly ve všech 6ti knížkách. Arye věřím že to zvládne. Sansa spáchá kamkadze útok na malíčka, Bran se stane velkým BOSSem Dětí lesa který ho možná vyléčí nebo něco takovýho, A Jon bude držet zeď proti Jiným.
  • když už je je Sansy Malíčkova kurvička,
    Vážně? To soudíš z jednoho polibku? Ty jsi muslim? :-)
  • Vážně? To soudíš z jednoho polibku? Ty jsi muslim? :-)
    Co jiného by ze Sansy mohlo asi tak být???? A mimochodem, Alláh RULEZ ;)
    EDIT: Stark z hor máš bod.
  • Co jiného by ze Sansy mohlo asi tak být????
    nevím, co by z ní být mohlo, ale konkrétně těď z ní je malíčkova nevlastní dcera Alayne, kterou jednou políbil :-) To její čest špiní v očích ortodoxních muslimů a možná některých hodně prudérních příslušníků šlechty z dob viktoriánské Anglie .-)
  • A kdo myslíš že jsem? No přece ortodoxní muslim žijící ve Viktoriánské Anglii. ;-)
  • Jak to vlastně dopadlo s Lorasem, přežil dobívání?
  • A kdo myslíš že jsem? No přece ortodoxní muslim žijící ve Viktoriánské Anglii. ;-)

Měla jsem svá podezření :-)))
  • Arianus napsal(a):

Jak to vlastně dopadlo s Lorasem, přežil dobívání?

to nemusíš začerňovat :)
    odpověď je, pokud si správně pamatuju, že stále žije, ale nevypadá to s ním dobře (byl zle popálený).
  • Neboj, kdyby nepřežil zastoupí ho Justin Bieber.
  • EY: :D Ten by mohol zastupovať aj Joffreyho
  • tak jsem knihu konečně dolouskal a musím říct, že posledních 50 stran mě dost šokovalo... na to, že George bez mrknutí oka odpraví jednu z hlavních postav jsem si zvykl, ale přišlo mi, že na konci toho bylo příliš mnoho za příliš krátkou dobu... cézarovský moment hned dvakrát?

a propo co říkáte na Ramseyho dopis? nějak se mi nechce věřit, že by byl Stannis ze hry, i když...
  • Everett Young napsal(a):

Neboj, kdyby nepřežil zastoupí ho Justin Bieber.

Loras není Bieber! :D Loras je schopný bojovník a krutý válečník! :D
  • ten dopis je plný klamstiev, otázka je čo z toho je pravda...
  • arianus - jak schopný může asi tak být? Do Renlyho bodal léta a Renly vždycky přežil. :)
  • uber - pekná citácia zo seriálu :D

Inak som sa neovládol a kukol som si anglcikú verziu, len tak ako kukol zbežne a je tam POV postava A Ghost of Winterfel... To mal byť ako Theon? :D Inak ako sa tak na to kukám, tie POV už strácajú čaro, najskôr len pár postáv,... Potom pridával, čo chápem takého Davosa, Theona, Jaimeho, Samwella aj Brienne... Ale je to už také bez čara keď sú tam úplne odveci jednorázové postavy... síce na druhú stranu to naberá zas iné čaro...
  • a plivnou jí na hrob :-)
  • svoa00 napsal(a):

simon84: Martin mi nedává důvod myslet si něco jinýho. Po Tanci ještě míň. Čímž samozřejmě neříkám, že všechny ty prcky zabije, dost věřím v Aryu, Sansu a Rickona, ale žádnej happy end to nebude. Maximálně kdyby se sága posunula o dalších pár let (což se nezdá pravděpodobný), ale takhle opravdu ne.

ja ten tvuj pohled na svet Westerosu nesdilim.. je tam tolik moznosti, ktere i z toho co Martin doted napsal nejsou nepravdepodobne... Sansa klidne muze skoncit jako pani Udoli a Severu, Bran s detma lesa buhvijak, ale nemusi spatne, Rickon taky muze (ale nemusi) prezit... tech zvratu na obe strany tam bylo uz tolik... ale ty vyzdvihujes jen ty zvraty k horsimu a ty opacne ignorujes. Trochu jak zpravy v novinach... :-D ( dobre zpravy noviny neprodavaji. )

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi