Na afterparty po kinomaratonu jsem byl vyzván k tomu uspořádat zase nějaké hraní. Tak co třeba některá z následujících sobot? 14. či 21? Případně navrhněte vhodný termín. Poud jich bude víc, udělal bych Doodle.
Já myslím, že Doodlem by se rovnou mělo začít, jinak se tu zase budou pořád házet termíny a jakákoliv domluva bude trvat věčnost. Já obě soboty zatím asi můžu.
Takže se ozvali Andre a Chroust - oba můžou 14. Když připočtu Zappera a sebe, to jsme tedy 4. Kdo další? Aqwarty urveš se na případně delší dobu? Lubosi, pořád můžeš?
Zapper zostal znechutený po hre novej edície, radšej by zahral starú. Teda zobral by som ja tú svoju. Aqwarty, aspoň mi budeš môcť oplatiť láskavosť a pokrstiť teraz ty moje karty :)
No dosť, veci, čo sa mi páčia, sú len kozmetické úpravy ako rozšírené právomoci havrana, či redukcia počtu baranidiel. Z nových generálov a z pridanej vlastnosti korunke s hviezdičkou mi je blééé..
Zdravím všechny, vím, že jsem vlezl do jiného topicu ale přesto (v tom topicu o hraní LCG se už rok nic nedělo tak proto píšu sem). Je tu mezi vámi někdo kdo hraje Hru o trůny jako LCG nikoliv jako deskovku a chtěl by si někdy zahrát (resp. ukázat mi pořádnou hru) ideální by bylo kdybychom se sešli ve 4 nebo 6 (i se mnou) abychom obsadili všechny rody a tituly (moje preference jsou Starkové). Počet hráčů ale neni to podmínka spíše jen důvod pro ponoření se do velkoleposti bojů a intrik. díky za odepsání nebo reakci.
V sobotu muzeme vzit nejake karty. Mas pravdu, ze na stranky LCG ted moc aktualizaci nebylo, je to dano tim, ze probiha diskuze ohledne regionalu, ktery musi byt oficialne potvrzen FFG a musi byt hrano v domluvenem prostoru, a proto az vse bude, tak bude oficialni update. Myslim, ze uz je vse doreseno,ale radeji te odkazu na diskuzni forum www.fnx.cz, kde se zaregistruj a najdi mistnost Game of Thrones CCG. Nenech se oklamat tou zkratkou, diskuze byl vytvorena jeste za stareho formatu a nazev uz tomu tak zustal. Takze vse smeruj tam a nebo napis soukr zprávu "Andre", ktery je NW pro Ceskou Republiku a muzes si s nim i dohodnout nejake osobni setkani pokud by te to opravdu lakalo a chtel si se do komunity zapojit. Jinak pokud ses prazak, tak mi se schazime kazde utery ci ctvrtek v cajovne Ruspina v Krakovske ulici u Vaclavaku nekdy okolo 7 hodiny. Takze tam nas skoro vzdy alespon jednoho nadsence najdes.
Ahoj, nasiel som tento odkaz na Zatrolenych hrach, som vasnivy hrac deskoviek (doma hlavne Dominion, Osadnici, Le Havre, inak Magic) rad by som sa pridal k Vasej najblizsej hre AGOT ked nebudete plny a budete este niekoho potrebovat do poctu. Samozrejme som tiez z Prahy :). AGOT som nikdy nehral iba si cital pravidla (od kupy ma odradza prave doporuceny pocet hracov - malokedy sa zideme tolki). Tak pripadne dajte vediet kedy a kde by ste mali 1 volne miesto pre novacika ;)
Komentáře
Takže tedy sobota. Místo čajovna? V Krakovský či Dobrá trafika? Aqwarty poraď.
Čas - můžu do 20 hod. Takže bych viděl start někdy mezi 13-14. Jiné návrhy?