Obálka vázané Hostiny pro vrány

12345679»

Komentáře

• To bude použito jako přebal na knihu v cizině? Hmm! Jak já jim závidím... =/
  • hm, tak to už je na mě moc fantasy :)
  • Maliky: Simonetti dělá obálky francouzských vydání. A taky tvoří ASOIAF kalendář na rok 2013.
  • Tohle je zrovna obálka na Brazilskou edici. Mně se naopak tato obálka líbí víc než ty francouzské. Dokonce mi přijde, že je propracovanější po technické stránce.
  • Jak mě linie s draky moc nebere, tak se mi tenhle obrázek hodně líbí.
  • Obrázek se mi líbí a to dost, akorát bych ho asi na obálku ASOIAF nedávala. Připomíná mi scénu ze Star Wars - jak nechávali popravit Anakina, Amidalu a Obi-Wana zvířátky.
  • Tak tohle bych si hned dal jako obraz nad stůl místo ASOIAF mapy...
  • Hildegarda napsal(a):

Takze titul vyjde 26.4., konecne.
    http://www.martinus.sk/?uItem=125718

no ještě bych se moc netěšil, kdyby se tu dali uzavírat sázky, vsadil bych si, že se to posune...internetové obchody si píšou co chcou, pamatuju si že některe slovenské eshopy oznámily, že titul výjde v lednu:D
  • Vůbec se mi ten drak nelíbí a celkově ten obrázek je slabý...
  • konečně někdo, říkal jsem si že jsem divnej :-)
  • Hildegarda: Tomu datu bych nevěřila - zvlášť když u toho je "Séria: Píseň ledu a ohně (diel 4 z celkovo 4)" :)
  • Já si tady připadám divnéj často :). Většinou se mi líbí obrázky, které ostatním přijdou hrozné...
  • BTW nevíte někdo jestli už je známá obálka tance (paperback)?
  • Pokial ja viem, este nie , ale uz mam aj Tanec aj Hostinu objednane za 20 eur kus :)
  • Hildegarda napsal(a):

Pokial ja viem, este nie , ale uz mam aj Tanec aj Hostinu objednane za 20 eur kus :)

:D:D
  • Hildegarda napsal(a):

Pokial ja viem, este nie , ale uz mam aj Tanec aj Hostinu objednane za 20 eur kus :)

Presne za 20 eur kus idem aj ja kúpiť, ale ešte to neobjednávam, pretože mám s tým zle skúsenosti. Tá doba sa môže pretiahnuť v pohode aj o mesiac/dva
  • erik1131 napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Presne za 20 eur kus idem aj ja kúpiť, ale ešte to neobjednávam, pretože mám s tým zle skúsenosti. Tá doba sa môže pretiahnuť v pohode aj o mesiac/dva
    Viem, ale mne to nevadi, mam to na dobierku, takze prachy su stale doma. Ked pride, pride :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi