Hra o trůny 2x02 - Noční země

12345679»

Komentáře

• Líbila se mi Fialka, vypadá taková retardovaná, což se hodí, když je bůhvíkolikátá generace zplozena z incestu. :-)
    Naopak Sam ztratil sympatie, protože se chová jako slizoun, co by každou holku pohledem snědl.

U Stannise nějak vynechali úplně jeho dceru. Snad nebude důležitá pro příští děj. Je hezké, že mu Melissandra dá bastarda, akorát co z něj Stannis bude mít? Dědice těžko. Tahle seriálová linka nefunguje, proto ji skoro nikdo nepřijímá.
  • Sam se na ní kouká jako každej normální kluk, co by si rád s holkou něco začal a stydí se.
  • Ben Nevis napsal(a):

Líbila se mi Fialka, vypadá taková retardovaná, což se hodí, když je bůhvíkolikátá generace zplozena z incestu. :-)
    Naopak Sam ztratil sympatie, protože se chová jako slizoun, co by každou holku pohledem snědl.

U Stannise nějak vynechali úplně jeho dceru. Snad nebude důležitá pro příští děj. Je hezké, že mu Melissandra dá bastarda, akorát co z něj Stannis bude mít? Dědice těžko. Tahle seriálová linka nefunguje, proto ji skoro nikdo nepřijímá.

Jo, s tím potomkem Mel a Stanisse a jeho legitimitou jsem to taky nepochopila.

A Sam mi kupodivu připadá mnohem sympatičtější než v první serii, akorát nechápu, proč z něho udělali takového puberťáka (co se holek týče).
  • V knize vysvětloval, že mu společnost holek chybí, že na ni byl zvyklý. Hodně času trávil se svými sestrami.
  • svoa00 napsal(a):

Rudá žena byla vším, čím Selyse nebyla: mladá, s vyvinutým tělem a neskutečně krásná - s obličejem ve tvaru srdce, bohatými měděnými kadeřemi a nadpozemskýma rudýma očima.
    Sakra, jak mě takový myšlenky o Stannisovi a Mel jenom mohly napadnout :D

A takto jí popsal kdo? Stannis nebo někdo jiný (Davos?) :o) (Aj, chvíli jsem měl prohozené citace)

• Myslím, že to bolo v prológu za Cressena...

Mimochodom... Bolestínsky Edd v druhej časti: ,,Každý bzdí, když umírá..." Nie som si istý so svojim zlým zrakom, či som to prečítal dobre, ale ak áno - čo znamená bzdí?..... prdí? Lebo to ten zvuk, čo robil Edd pripomínalo .D
  • brbr napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Líbila se mi Fialka, vypadá taková retardovaná, což se hodí, když je bůhvíkolikátá generace zplozena z incestu. :-)

Jo, s tím potomkem Mel a Stanisse a jeho legitimitou jsem to taky nepochopila.

A Sam mi kupodivu připadá mnohem sympatičtější než v první serii, akorát nechápu, proč z něho udělali takového puberťáka (co se holek týče).

Sam je síce, aký je, ale je to predsa len chlap a jediné, čo tam také bolo je, že závidel Grennovi tie jeho "boje", keď si povzdychol, že by rád vyrastal na farme.. On zas nehovoril o tých dievčatách ako o... sexuálnych objektoch... jednoducho asi sa s nimi rád rozprával, predsa len ako povedala Nevada, vyrastal sos estrami a aj v knihe spomínal, že mu chýbajú...
  • Lord Gepeto: Ano, přesně to to znamená.
  • V knížce je jasné, že Samovi chybí dívčí společnost, protože se mezi sestrami cítil dobře, jak vzpomíná, povídali si, zpívali si, vyprávěli příběhy, což mu prostě vyhovovalo víc než mlácení dřevěným mečem a hony... V seriálu jeho zájem Krasterovy dcery/ženy skutečně vyzněl poněkud slizce...
  • Na jednu stranu oni z každej postavy spravili kohosi viac slizkého... a úchylného... O renlym a Lorasovi sa to len naznačovalo.. O Mel a Stannisovi sa to ešte jemnejšie naznačovalo... Aj Sam bol miernejší.... Už čakám len nadržaného Varysa a bude to kompletné.. :D Veď aj šae v knihe (teda aspoň mne) sa zdala taká.... menej poddajná... že nie úplne lacná šľapka, síce je pravda, že v Búrke keď bude oné s Tywinom svoj názor zrejme zmením
  • Preview k ep. 3

Pokud už tady byl, omlouvám se.
  • cau
    chci se zeptat nevi tady nekdo kdy to budou uz davat v cestine? Jasne vim, ze dabing je strasnej, ale babicka spatne vidi a anglicky neumi.
  • Petr napsal(a):

cau
    chci se zeptat nevi tady nekdo kdy to budou uz davat v cestine? Jasne vim, ze dabing je strasnej, ale babicka spatne vidi a anglicky neumi.

Kolik je babičce (ze zvědavosti)?
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Petr napsal(a):

cau

Kolik je babičce (ze zvědavosti)?
    74 :D
  • Petr napsal(a):

Paráda. Prababička v tomhle věku koukala maximálně na filmy pro pamětníky a nekonečné seriály.
    Tak ať jí to vydrží. ;)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Petr napsal(a):

Paráda. Prababička v tomhle věku koukala maximálně na filmy pro pamětníky a nekonečné seriály.
    Tak ať jí to vydrží. ;)
    ¨to jo :D
  • Minulý rok začalo vysílání v češtině cca v polovině série. Letos oficiální datum zatím nezaznělo.
  • Nevada napsal(a):

Minulý rok začalo vysílání v češtině cca v polovině série. Letos oficiální datum zatím nezaznělo.

díky
  • Petr: to je babička ještě mladá. škoda, že špatně vidí, jinak si to mohla přečíst (mojí je 82, čeká na Tanec v češtině a hrozí se další prodlev mezi díly. seriál neviděla, páč nemá HBO a připojení má velmi pomalé :)
  • Právě jsem zapla FB a stránka Hry o trůny tam má napsáno: "Pokud čekáte na dabovanou verzi druhé řady, zbystřete! Zítra (neděle) v deset večer odvysíláme první díl druhé řady s českým dabingem. Další díly budou následovat vždy v neděli po filmové premiéře. Pondělí zůstává v originál znění s titulky."
  • Krisa napsal(a):

Právě jsem zapla FB a stránka Hry o trůny tam má napsáno: "Pokud čekáte na dabovanou verzi druhé řady, zbystřete! Zítra (neděle) v deset večer odvysíláme první díl druhé řady s českým dabingem. Další díly budou následovat vždy v neděli po filmové premiéře. Pondělí zůstává v originál znění s titulky."

wúúúúúú asi si budem pozerať obe verzie :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi