Tipy na názvy epizod S02

13»

Komentáře

• Ja som videl Cersei v jednej scéne padať z okna Kráľovho prístaviska.. A nie, pardón, to bol len krásny sen... :D
  • no uvidíme. možno zdokumentujeme kvázi deja vu. Tyrion po drsnej odpovedi vypochoduje z bronom z miestnosti. som zvedavy...
  • Já jsem ale fakt pevně přesvědčená, že nějací pánové Tyrionovi říkali, že by radši ukovali pěkné brnění!
  • V knihe to tak bolo :D
  • V knize tam s ním Bronn nebyl - teď jsem si to kontrolovala.
  • Lord Gepeto napsal(a):

V knihe to tak bolo :D

Já vím, ale já jsem přesvědčená, že jsem to VIDĚLA!
  • Já jsem zkontroloval dost videí a nic jsem nenašel. A že by byla někde k vidění celá scéna krom těch uvolněných pro první a druhou epizodu. To se mi nechce moc věřit.
    Takže zatím bych v nic takového nedoufal:
    giant chain
    Ale budu rád, když se budu mýlit.
  • Začínám doufat, že scéna s kováři v seriálu bude, jinak se ze mě stane oficiálně magor :)
  • budeme tři magoři a staneme se předmětem výzkumu davů psychologů, psychiatrů a bůhví koho. pak se zjistí, že šlo o tzv. "hromadné šálení GRR Martinem" :)
  • Nevada napsal(a):

V knize tam s ním Bronn nebyl - teď jsem si to kontrolovala.

tak to je už jedna z mála prchavých vecí, ktoré si ešte "pamätám". spolu s bronom vyšiel von. takže kniha nie. no to som zvedavý...
  • Nevada napsal(a):

V knize tam s ním Bronn nebyl - teď jsem si to kontrolovala.

Skontroluj, či tam s ním nebol lord veliteľ Mestskej hliadky, pretože ten tam myslím bol, lenže Bywatera zamenili Bronnom.. Ale nie som si istý...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi