Mno to já vím taky :) Ale otázka byla myšlena tak, jestli se nějak víc zapojí do děje...Hostinu beru jako takový "představení"...jsou moje asi nejoblíbenější rody...tak proto se ptám...
Durexxx: Na trochu větší role bych viděla Ashu a Quentyna. Píseční hadi se přesunou na důležitější pozici na "šachovnici", i když z jejich strany se nejspíš bude něco dít až v další knize (Martellové celkově začínají být zajímavější). A Victarion bude cestovat.... takže na jeho straně skoro nic a nůůůůůdááá!
Jo Asha je moje favoritka...na tu se těším.... a Píseční hadi mi příjdou taky velice zajímavý asi jako celý Dorne...počítám, že budou asi vidět z pohledu Area Hotaha, že??
Se lehce řekne :DDD já se na to těším jak malej a už mě nebaví čekat...tak se aspoň snažit zjistit nějáký nespoilerový info, abych ukojil svou nedočkavost :DD
Durexxx: Dany získá titul nejnudnějšího vypravěče za neustálé řešení zapeklitých otázek typu "Vdát se/nevdat se-vyspat se s/nevyspat se s..." (můžeš hádat s kým :). A cukroušek Ramsey představí svého nového Smraďocha (Původně známého pod jiným jménem.). A jedna hodně důležitá postava (možná) umře (Na konečný výsledek musíme počkat až do WoW. :( ).
Miss Utahraptor: Dany mě ani nějak netrápí :DDD doufám, že až dorazí Victorian, že jí pořádně znásilní :DDD Smraďoch vím kdo je...četl jsem tu kapitolu tady na stránkách Další smrt?? Mmmm, že jsem to nečekal :DDD
To jako fakt?? Tak to jsem zvědavej co se bude dít v jeho kapitolách...
Lodní deník. Patnáctý den cesty. Přepadli jsme dalších pět kupeckých lodí. Dvě z toho se potopily a vzali s sebou jednu naší. Šestnáctý den cesty. Bouřlivý bůh si vzal čtyři naše lodě. Sedmnáctý den cesty. Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru. Osmnáctý den cesty. Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru. .....
To jako fakt?? Tak to jsem zvědavej co se bude dít v jeho kapitolách...
Lodní deník. Patnáctý den cesty. Přepadli jsme dalších pět kupeckých lodí. Dvě z toho se potopily a vzali s sebou jednu naší. Šestnáctý den cesty. Bouřlivý bůh si vzal čtyři naše lodě. Sedmnáctý den cesty. Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru. Osmnáctý den cesty. Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru. .....
Durexxx: Tanec je lepší než Hostina hlavně ve výběru postav, protože Hostina měla snad víc jak polovinu POV postav, který jsme předtím neznali a popravdě mě zdaleka tolik nezajímaly jako ty, co už znám. No někým ty postavy, co Martin zakopal pod stromem na zahradě, nahradit musel, že? Ale Cersei, která předvede ještě víc špatných vlastností, to zrovna být nemusela.
Durexxx: Nejsem si vědomá, že bych něco takovýho oznámila. Těma mrtvýma na zahradě jsem myslela postavy, který umřely během prvních třech knížek, a který jako POV postava mimo jiných nahradila Cersei. Pravda je, že Cersei s námi nejspíš pobude až do sedmý knížky. Ale tentokrát aspoň dostává slušnou sodu a v jednej kapitole je z ní skoro normální člověk.
Komentáře
A cukroušek Ramsey představí svého nového Smraďocha (Původně známého pod jiným jménem.).
A jedna hodně důležitá postava (možná) umře (Na konečný výsledek musíme počkat až do WoW. :( ).
Smraďoch vím kdo je...četl jsem tu kapitolu tady na stránkách
Další smrt?? Mmmm, že jsem to nečekal :DDD
Patnáctý den cesty.
Přepadli jsme dalších pět kupeckých lodí. Dvě z toho se potopily a vzali s sebou jednu naší.
Šestnáctý den cesty.
Bouřlivý bůh si vzal čtyři naše lodě.
Sedmnáctý den cesty.
Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru.
Osmnáctý den cesty.
Bezvětří. Žádné lodě, ani pevnina na obzoru.
.....
:D (Ne, to byl vtip.) ;)