Hra o trůny 2x03 - Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít
Scénář: Bryan Cogman
Režie: Alik Sakharov
V Rudé baště Tyrion plánuje tři spojenectví skrze přísliby manželství. Catelyn přijíždí do Bouřlivých...
Číst celý článek zde
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
pekná vizuálna hra s troma pascami tyriona, aspoň trocha akcie na záver. dokonca aj Brienne pôsobí naozaj mohutne, takže spokojnosť veľká.
akurát renly+loras už máme dúfam definitívne za sebou...
Bál jsem se jak bude působit představitelka Margaery, ale je to skvělá vypočítavá mrcha :) A jenom se mi potvrzuje, že mistr Luwin je výborně obsazená malá role. Vlčí sny vypadají dobře.
- And Margaery is a virgin?
- Officially.
:D :D :D
Dobrej díl... Tedy akorát mně mírně zklamali kostýmy Greyjoyů... Mohli mít taky trošku víc Vikingské motivy :-)
Len som zvedavy ako Branovi vysvetlia tie vlcie sny, a hlavne kto, ked majster Luwin im dako neveri
Jinak mě docela pobavil ten Theonův dopis, co nakonec spálil. Jak málo stačí, aby se z postavy, který byste poklepali na rameno, stane někdo, kým (brzy) začnete pohrdat...
Jinak škoda, že tu postelovou scénu s Lorasem tak ustřihli. Alespoň by člověk viděl něco jiného než umělé kozy. :-)
Margaery mi přišla na svůj věk moc přemoudřelá a chápající.
Manžel: "co to mají (železní muži) za penis na vlajce?" Já jsem si představovala, že jako bojovníci budou mít na sobě víc železa a nejenom na modro obarvené otrhané hadry.
Výborný díl.
Anebo (to už možná přeháním) to může být Aryino vodítko k tomu, aby taky odhalila Gendryho totožnost... Rozhodně ta scéna působila dost výrazně na to, aby to "jen" posunulo vztah A+G
Ben Nevis: No snad se ještě nějak rod Greyjoyů ukáže v lepším světle :-)