Před časem někdo sem na stránky dával tapety, ve kterých byly znaky rodů - spíš takové náznaky. Zlovlk měl jen oči a čumák na bílém pozadí. Nevzpomenete si někdo kde to bylo? Nedaří se mi to najít.
Velikonoce sice byly už před týdnem, ale... Takhle to dopadá, když někoho nebaví vykrajovat obyčejné perníčky pro koledníky. Strašlivě strašlivý zlovlk a Hrozivě hrozivý drak (původně měl být vyloženě targaryenský, ale po třetím předělávání jsem se na to vybodla). (Prosím o shovívavost- vyřezávala jsem je v pozdních nočních hodinách. :)
Miss Utahraptor: Obdivuji tvoji trpělivost. Jednou mě moje polovička namontovala do toho, že si mám nabarvit plastikového draka podle sebe a on chudák pořád ještě někde leží bez čelisti. :-)
Komentáře
http://liquidsouldesign.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d4eazit
Takhle to dopadá, když někoho nebaví vykrajovat obyčejné perníčky pro koledníky.
Strašlivě strašlivý zlovlk
a Hrozivě hrozivý drak (původně měl být vyloženě targaryenský, ale po třetím předělávání jsem se na to vybodla).
(Prosím o shovívavost- vyřezávala jsem je v pozdních nočních hodinách. :)
Nojo, ale kam by ho moudrý klobouk zařadil, když Nebelvír mají Lanisteři :-))
Ale jinak souhlasím, patřili by tam :o)
Mě vždycky vycházel Nebelvír a já tolik chtěla do Zmijozelu... achjo, prostě neumím být mrcha, no :D