TV seriály

1343537394067

Komentáře

• Koukám, že tu jsem jediná kdo Matthew/Mary opravdu fandí. Branson/Sybil nejsou úplně moje gusto, hrají samozřejmě, jako všichni úžasně.

Jinak kdo fandí Sybil - moc se těším na minisérii Labyrinth... Draco Malfoy, Sybil Crawley, Morgana a Mad Hatter, jsou božské obsazení :-)
  • Labyrinth mám v hledáčku už déle, to že tam hraje Sybil je jen další plusový bod. Četl někdo tu knížku? Z toho, co jsem si o ní vyhledal na Amazonu, to vypadá jako dost generická adventurka.
  • Elanne: S Mary bych nevydržel dýl než pět minut než bych jí zavraždil, ta ženská sice není naprosto zkažená a má některé dobré vlastnosti, ale celkem úspěšně se to snaží ignorovat. Krom toho neví co chce a když to zjistí, úspěšně potom dokáže všechno domrvit :))
  • Nečetla jsem, bohužel jsem se k tomu ještě nedostala, ale je na seznamu. Teď je otázka jestli dřív nepříjde ta minisérie :-))

flanker.27: A co jsi čekal od člověka co má rád Cersei? :-)) Jinak ovšem souhlasím, že v reálu bych oběma skočila po krku, ale jako knižní/seriálový postavy jsou perfektní ;-)
  • Elanne: To je to co jsem říkal. Chudák Lavinie není svou dobrotou pro diváky jako ty dost zajímavá, těm se líbí tyhle kontroverzní kousky :)
  • Náhodou, já jsem Lavinii celou dobu fandila (už jenom na truc Mary). A kupodivu moje nejoblíbenější je Edit (neptejte se proč, já to taky nevím :).
  • Obvykle nepatřím k těm, co žadoní po spoilerech, ale prosím řekněte mi, že Thomas někde na frontě dostane šrapnelem do zadnice. Ten člověk ve mě probouzí draka.
  • Do zadnice bohužel ne a drak se asi vzbudí :-)
  • brbr: Tak aspoň někdo :) I když se sester je mi sympatická akorát nejmladší Sybil (na čemž má jistej podíl i její představitelka) :).
  • koukáte někdo na druhou řadu The Borgias? Po prvních třech epizodách musím konstatovat, že mě to zatím baví víc než první řada.
  • Není moc velký výběr linků... Mně ještě čeká devátý díl první série. Zatím jen distribuuji mámě a bratrovy. Rozhodně mně to zaujalo víc než Tudorovci...
  • Tudorovci se mi líbili víc (kromě první série, která plynula moc pomalu). Tam alespoň někteří zemřeli přirozenou smrtí, zatímco u Italů to vypadá, že papežský úřad je jiný název pro assasin guild. :-)
  • Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
  • Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
  • Blackfish: Ale ono se právě neví, jak to se Spartacem dopadlo! Jsou 3 možnosti: zemřel v boji, byl jedním z ukřižovaných nebo utekl. Takže jsem taky zvědavá, kterou verzi si vyberou - doufám, že ne tu Kubrickovu :). Nejradši mám taky Gannica, to je frajer :)
  • Co hovorite na Touch?
  • O čem to je?
  • Už tak mě štve že u Crixa je možnost jen jedna. Taky doufam že to tak nedopadne.
  • Blackfish: Toho se bojím u Gannica. Zvlášť když odpravili Oenomaa - sice dříve, ale přece :(
  • Touch - syn autista zachranuje svet
  • Podle toho co vím Oenomaus padnul v bitvě ve které měl, při prvním vítězství nad jednotkami Říma -zabití Glabera. O Gannicovy toho moc nevím. Taky by mě zajímalo proč se rozděli na Spartakovy jednotky a Germanske/Galske kmeny když se ted v serialu otevrene miluji :D
  • Blackfish: Aha, já byla přesvědčená, že padl až po smrti Glabera (ne 5 minut, ale později). Rozdělili se údajně pro rozdílnost názorů, což může být úplně cokoli. A oficiálně se milují přece Syřané a Germáni :)))
  • Touch - pilot mě úplně nenadchnul, ale ještě bych tomu pár dílů dala, kam se to bude ubírat.
  • To Krisa: No jelikož Syřané tam jsou jen Ashur (mrtvej) a Nasir (Agronuv milenec) tak ti takovou roli nehrají hlavní je nenávist mezi Agronem (Germán) a Crixem (Gal) a tím pádem mezi všema jeho podřizenejma, například jak dopadl Hora (Germán) když měl víc replik než Swooooord.
  • Blackfish: To měl být vtip, že oficiálně se milují pouze Agron a Nasir. Evidentně se mi nepovedl :( A Ashurova smrt mě sakra mrzí, to byla taková krásná svině. Jedna z mých oblíbených postav, ikdyž byl takovej syčák
  • Aaa :) Tak v tom případě jsem to špatně pochopil :D Jasně zpětně už rozumím :D S tím Ashurem souhlasím, mě ho bylo i líto když ho tam Glaber poslal :D
  • Konečně jsem trochu pokročila s Justified. Viděla jsem díly 3x04-06. Vím, že opakuju zřejmé, ale Raylan je extratřída a Olyphant se pro tu roli narodil.
    Ze záporáků se mi zatím nejvíc líbí Limehouse. Připomíná mi kočkovitou šelmu, která se vyhřívá na sluníčku. Je hezky v klidu, ale když se moc přiblížíš...

Dialogy jako tenhle jsou perfektní :)
    Ash: Co sakra chceš?
    Raylan: Takhle se zdraví člověk, který ti zachránil život?
    Ash: Přejel jsi mě. Dvakrát.
    Ryalan: Díky tomu jsem tě nemusel zastřelit.
  • ešte nebudem komentovať. nechám ťa pozrieť kúsok ďalej.
  • Konečně jsem se v "mých seriálech" dostal "in present".
    Potěšilo mě, že OUAT neztrácí dech, naopak ho nabírá. Vyvíjí se to slibně!
    To stejné mi připadá u Grimma. Když tam na scénu nastoupila ta nová prodavačka, hned to dostalo nové grády. Viď, Monroe? ;-)
  • Viděl tu někdo tu česko/německo/francouzsko (kdovícoještě) verzi Borgiů? Stojí to za to? Nebo se mám radši spokojit s Ironsem?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi