Labyrinth mám v hledáčku už déle, to že tam hraje Sybil je jen další plusový bod. Četl někdo tu knížku? Z toho, co jsem si o ní vyhledal na Amazonu, to vypadá jako dost generická adventurka.
Elanne: S Mary bych nevydržel dýl než pět minut než bych jí zavraždil, ta ženská sice není naprosto zkažená a má některé dobré vlastnosti, ale celkem úspěšně se to snaží ignorovat. Krom toho neví co chce a když to zjistí, úspěšně potom dokáže všechno domrvit :))
Nečetla jsem, bohužel jsem se k tomu ještě nedostala, ale je na seznamu. Teď je otázka jestli dřív nepříjde ta minisérie :-))
flanker.27: A co jsi čekal od člověka co má rád Cersei? :-)) Jinak ovšem souhlasím, že v reálu bych oběma skočila po krku, ale jako knižní/seriálový postavy jsou perfektní ;-)
Obvykle nepatřím k těm, co žadoní po spoilerech, ale prosím řekněte mi, že Thomas někde na frontě dostane šrapnelem do zadnice. Ten člověk ve mě probouzí draka.
Není moc velký výběr linků... Mně ještě čeká devátý díl první série. Zatím jen distribuuji mámě a bratrovy. Rozhodně mně to zaujalo víc než Tudorovci...
Tudorovci se mi líbili víc (kromě první série, která plynula moc pomalu). Tam alespoň někteří zemřeli přirozenou smrtí, zatímco u Italů to vypadá, že papežský úřad je jiný název pro assasin guild. :-)
Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
Blackfish: Ale ono se právě neví, jak to se Spartacem dopadlo! Jsou 3 možnosti: zemřel v boji, byl jedním z ukřižovaných nebo utekl. Takže jsem taky zvědavá, kterou verzi si vyberou - doufám, že ne tu Kubrickovu :). Nejradši mám taky Gannica, to je frajer :)
Podle toho co vím Oenomaus padnul v bitvě ve které měl, při prvním vítězství nad jednotkami Říma -zabití Glabera. O Gannicovy toho moc nevím. Taky by mě zajímalo proč se rozděli na Spartakovy jednotky a Germanske/Galske kmeny když se ted v serialu otevrene miluji :D
Blackfish: Aha, já byla přesvědčená, že padl až po smrti Glabera (ne 5 minut, ale později). Rozdělili se údajně pro rozdílnost názorů, což může být úplně cokoli. A oficiálně se milují přece Syřané a Germáni :)))
To Krisa: No jelikož Syřané tam jsou jen Ashur (mrtvej) a Nasir (Agronuv milenec) tak ti takovou roli nehrají hlavní je nenávist mezi Agronem (Germán) a Crixem (Gal) a tím pádem mezi všema jeho podřizenejma, například jak dopadl Hora (Germán) když měl víc replik než Swooooord.
Blackfish: To měl být vtip, že oficiálně se milují pouze Agron a Nasir. Evidentně se mi nepovedl :(A Ashurova smrt mě sakra mrzí, to byla taková krásná svině. Jedna z mých oblíbených postav, ikdyž byl takovej syčák
Konečně jsem trochu pokročila s Justified. Viděla jsem díly 3x04-06. Vím, že opakuju zřejmé, ale Raylan je extratřída a Olyphant se pro tu roli narodil. Ze záporáků se mi zatím nejvíc líbí Limehouse. Připomíná mi kočkovitou šelmu, která se vyhřívá na sluníčku. Je hezky v klidu, ale když se moc přiblížíš...
Dialogy jako tenhle jsou perfektní :) Ash: Co sakra chceš? Raylan: Takhle se zdraví člověk, který ti zachránil život? Ash: Přejel jsi mě. Dvakrát. Ryalan: Díky tomu jsem tě nemusel zastřelit.
Konečně jsem se v "mých seriálech" dostal "in present". Potěšilo mě, že OUAT neztrácí dech, naopak ho nabírá. Vyvíjí se to slibně! To stejné mi připadá u Grimma. Když tam na scénu nastoupila ta nová prodavačka, hned to dostalo nové grády. Viď, Monroe? ;-)
Komentáře
Jinak kdo fandí Sybil - moc se těším na minisérii Labyrinth... Draco Malfoy, Sybil Crawley, Morgana a Mad Hatter, jsou božské obsazení :-)
flanker.27: A co jsi čekal od člověka co má rád Cersei? :-)) Jinak ovšem souhlasím, že v reálu bych oběma skočila po krku, ale jako knižní/seriálový postavy jsou perfektní ;-)
Ze záporáků se mi zatím nejvíc líbí Limehouse. Připomíná mi kočkovitou šelmu, která se vyhřívá na sluníčku. Je hezky v klidu, ale když se moc přiblížíš...
Dialogy jako tenhle jsou perfektní :)
Ash: Co sakra chceš?
Raylan: Takhle se zdraví člověk, který ti zachránil život?
Ash: Přejel jsi mě. Dvakrát.
Ryalan: Díky tomu jsem tě nemusel zastřelit.
Potěšilo mě, že OUAT neztrácí dech, naopak ho nabírá. Vyvíjí se to slibně!
To stejné mi připadá u Grimma. Když tam na scénu nastoupila ta nová prodavačka, hned to dostalo nové grády. Viď, Monroe? ;-)