FC NEVADA DRAGONS

1212224262770

Komentáře

• No pořád lepší než Michael Llodra
  • AshaG: Tady? Tady jsme přímo vzorem galantnosti a úcty ke, chm chm, slabšímu pohlaví :))
  • flyers vs pens je šialená séria. brankári to majú na uterák, ale dobre sa to pozerá. a jágr.... všetká česť.
  • Džegr je džegr, ale Real je Real.
  • A Bayern je Bayern! Jen tak dál
  • no veru, s mníchovom to nebude mať ľahké, čo je správne. semifinále je semifinále. bayern má šancu hrať finále doma a to sa nestáva často, to je obrovská motivácia....
  • Počkejte na Nou Campu. :-)
  • ten neznám. Znám jen Camp Nou :-)
    camp nou
  • To byla zkouška bdělosti. :-)
  • No ja doufam, ze Chelsea dneska prohraje... :-) Bayern - Barca by mohlo byt fajn finale. A Chelsea pristi rok maximalne Carling Cup.. :-))
  • obdivujem neskutočnú kvalitu Barcelony, sú jasní králi sveta podľa mňa. ale trochu by som to tomu bayernu asi doprial. keď už "moji" (arsenal, liverpool, spartak trnava) sú mimo...
  • ve Spanelsku Barce fandim, le jinak celkem chapu vyhrady k jejimu stylu hry. Oni davaji uzasne goly, o tom zadna, ale ta mezihra byva casto docela nudna, kdy si milionkrat vymeni mic na pulce nebo tak... :-) radeji koukam na anglicky fotbal, tam je to vice nahoru - dolu.Nicmene ten system barcelony je nesmirne efektivni a hrozne spatne s eproti tomu hraje, to jo.
  • simon84 napsal(a):

No ja doufam, ze Chelsea dneska prohraje... :-) Bayern - Barca by mohlo byt fajn finale. A Chelsea pristi rok maximalne Carling Cup.. :-))

Huš :)
  • Krisa napsal(a):

simon84 napsal(a):

No ja doufam, ze Chelsea dneska prohraje... :-) Bayern - Barca by mohlo byt fajn finale. A Chelsea pristi rok maximalne Carling Cup.. :-))

Huš :)
    to víš, my, fanoušci Manchesteru United moc Chelsea nemusime.. :-))
  • Já anglickej fotbal naopak nesnáším, ti neuměj nic jinýho než útok po křídle, centr a hlava. Španělsko je pastva pro oči.
  • to už dávno nie je pravda. aj keď je pravda, že útok po krídle, center a hlava/noha vedia najlepšie
  • No, já toho moc jinýho od nich nikdy neviděl :)
  • koľko zápasov arsenalu alebo aj united, city, či lpoolu si za posledné 3 roky videl?
  • Když říkám, že anglickej fotbal nemám rád, tak to znamená, že na něj nekoukám :)
  • vyhol si sa priamej odpovedi, ale ok :)
  • sarven napsal(a):

obdivujem neskutočnú kvalitu Barcelony, sú jasní králi sveta podľa mňa. ale trochu by som to tomu bayernu asi doprial. keď už "moji" (arsenal, liverpool, spartak trnava) sú mimo...

My trnaváci sme všade :)
  • Nevím co je nepřímé na odpovědi "Nekoukám" (a soudím, že číslovku si každý dosadí), ale OK.
  • Podstatné je, že do finále se dostane Real s Barcou a Real slavně zvítězí.
  • Toho bohdá nebude, abych fandil Němcům. :)
  • Chelsea do toho, jako zástupce Albionu. (Jinak jsem fanda Manchesteru U.).
    A ať vyhraje radši sebehorší španělský tým, než nejlepší německý ;)
  • Ideální by byla Chelsea s Mourinhem. José, vrať se! :-)
  • flanker.27 napsal(a):

Nevím co je nepřímé na odpovědi "Nekoukám" (a soudím, že číslovku si každý dosadí), ale OK.

Blbo čítam, sorry. Videl som "NEznamená"
  • El clasico mi stačí v španielskej lige. Bayernu som nikdy nefandil, Realu kedysi ano, ale teraz ni je jo nesympa.
  • sarven: V poho, ono je to se mnou a anglickým fotbalem trochu jako s headem a seriálem (čímž děkuju headovi, že to řekl i za mne) :)
  • Flanker: Jako že jsi sice neviděl, ale i tak se ti nelíbí? :-)

Tak zatím Chelsea víc štěstí jak rozumu - ale vede 1:0! (shock)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi