druhý
Jsa druhým registrovaným uživatelem (to zní hrdě 8) na tomto nově vytvořeném fóru, chtěl bych pochválit Aleka, že si s tím dal práci a konečně vytvořil přehledé a důstojné kolbiště pro naše nesmírně smysluplné, originální, vtipné a přitom hlubokomyslné diskuze o tom, co máme tak rádi....
Dík.
And Alek for president! :D
Komentáře
Tož dobře to čistí... připojuju se k pokloně a poděkování Alekovi a přeju fóru co nejšťavnatější diskusi, zajímavé témata a stabilní porci příspěvků... :wink:
krutost
Tož to já bych už raději byla Ohař než hnusák Hora... A to bych Tě musela zabít... kdybych ještě žila :( ... a kdybys ještě žil Ty :D ... v Sedmi peklech bychom se sešli určitě :twisted:
ja doufam ze aspon jeden z tyhle "bratrsky" dvojky nerekl posledni slovo- ohar je jedna z mych nejoblibenejsich postav a gregor je solidni oziveni, kazdopadne muj profil je nadsazka :D
to psal ja samozrejme, zapomnel sem se prihlasit :roll:
stane se:-) ale nemusí se tak stávat, můžu omezit fórum tak, že příspívat bude moci jen registrovaný. Zatím jsem to udělal povětšinou veřejný pro všechny. co myslíte vy? mám to uzavřít jen pro registrované? je tu někdo, kdo se nerad registruje?:-)
Já bych to snad aj nechal otevřené, dokud sem nezačnou chodit nějací slabomyslní spamaři...
Vidim to podobne...
že by konečně nový fórum?:)) goooooood;)) jen tak dál
dal? kam? timhle jsem se na tenhle semestr invencne vycerpal, ted prijde na radu uceni:-)
aleku, chybí mi tady kdekoliv možnost vrátit se na ten první (úplný) obsah, co se zobrazí po přihlášení... nebo jsem to jenom nenašel? dík
Klasicky je odkaz formou loga. Tady je to to hnusny phpbb logo, ktery se chystam casem zmenit, ale to je na dyl a neni to tak jednoduchy...
vidíš, na to by mě absolutně nenapadlo kliknout... díky
Tak co, Aleku, provedeš u příležitosti vydání druhé části Hostiny tradiční nábor na FP? :D
hehe, ja jsem skromnej a nerad se nekde chlubim, vsak me znate:-) a reklamy uz bylo dost, ale klidne poreferujte vy, at pritahnem jeste vic lidi...ja uz taky konecne musim uzpusobit stranky, aby byly lip vyhledatelny ve vyhledavacich.