Aha pak je jasné, že se s tím dostaneš do styku :-) Taky neposlouchám rádio ani TV už 16 let a není to póza, ale nedostatečná nabídka nebo nabídka smíchaná s něčím, co nechci - reklama, kecy,....takže v autě si člověk pustí, co chce na cedlu :-)
Já taky neřídím - mám řidiče :-D To je dobré - to je tak nějak přesně ono - úchylárny pro pedofily :-D Za dokonalou zvrhlost taky považuji takové ty fotky, kde jsou děti navlečeny v oblecích jako z první republiky - holčičky v bílých krajkových šatech s deštníčkem a kluci ve smokingu nebo jiném obleku s cilidrem či bouřkou a jsou dělány jako zašlé časem. Zkrátka pedofilní zhovadilost :-D
Jo to je jak ty jejich dokumenty, co začínají obdivováním přírody, tu roste tohle tady onohle a tady žije tenhle nebo onen tvoreček no National geogrephic a v druhé části to už mají v koších v kuchyni a cpou to do kotla! :-D
Místo toho juknu do katalogu, jaké frčí kruhy do uší a jaké prádélko tady ty s helou kity jsou úplně vymazlené a jů tyhle mají fialovou kraječku na které je vyšito wampajr diary - žjovááá to je matroš!
jo a k tomu si vezmu par coo zvonečků do vlasů v růžové barvičce, nakrmím se dráčky kteří jsou tak nevychovaní ale přece jim nic neupřu jsou to přeci mazlíčci, a obklopím se strašne IN lidma kteří mě pochlebují, a ty kteří mě říkají ty strašné věci pro mé dobro pošlu do kanálů
Jo no, Danny jsem přestal mít rád, v okamžiku kdy dobývala Meer a setkala se s tím žoldákem, to už mě bylo jasný co je zač ,
Když si v duchu říkala, že Jorah ji už nesmí políbit, tak jsem myslel , že má v srdci Droga, ale pak v tom stanu mě to došlo a jak Joraha peskovala, no prostě kráva.
Ale alespon není taková pitka jako Sansa, svět vysněný z písně a utkaný z citronových koláčů a sladkostí, statečný Dorik je táááák starý skoro 22 letý a ten buzna Loras je takovéj štramák a frajer a Joff je tak krásný a ja ho miluju a miluju a miluju a vůbec nevadí že ho znám sotva 2 minuty a že je to zradný zbabělý parchant
Ano na to tatínek nedohlídnul a holčička holt přečetla moc harlekýnek :-) Zato na Daenerys je vůči jakýmokliv výukovým metodám inertní. Člověk dumá, jestli je tak blbá...
Hm to jo. Místo aby Barristana vyzpovídala o vše, co ví o její rodině, o historii, o kralování a vůbec....tak její otázky mohly být leda - jaké rukávky zrovna frčí v Králově přístavišti, ale protože věděla, že móda frčí rychle a Barristan tam nebyl už dlouho, tak se neoptala :-D
Danny spíš než blbá je kurvička a chce mít pořádnýho mladýho klacka v sobě nejlépe vystajlovanýho podle poslední módy ... a hold Jorah s se starým rytířem sama jizva a zranění nejsou to pravé a Červ zas nemá čím... lepší je mít krasavce který to na tebe hraje a jen o sobě tvrdí než je válečník, než upřímného věrného zohyzděného bojovníka.
Být Jorah, tak ty její nápadníky provrtám mečem ukážu ji že jsem chlap a že mě bude poslouchat pro vlastní dobro khalessí nekhalessí, na to, že je to taková hora masa tak je dost pasivní. Danny potřebuje pevnou ruku, není to echt ženská jak Catelyn co si umí poradit.
Jinak se chová jako onuce a nevidí zlatokopku, i když mu to rodina říká do očí a kick s otroky, kdybys byl otrokem ty by tti přišel asi podstatnější :-) to jak zruinoval rodinu stačilo!
Ano, ale nenarazil a tak mohl prokázat, jaké je pako bez mozku, které myslí jiným kouskem anatomie - která ženská s trochou sebeúcty by takový typ chtěla? Ženy chtějí chlapy, kteří se umí postarat o rodinu a ne rodinu ožebračit a znemožnit....
Obětoval jsem se v zájmu vědy a evropské kultury. Většinu songů jsem si vyhledal na YT a důkladně analyzoval jejich obsah. A Musím konstatovat, že nejlépe dopadlo 4 Minute - Why. Holky nevypadají tak blbě jako konkurence. Vlastně vypadají dost dobře a kupodivu se to dá i opakovaně poslouchat.
Ale teď zpět k původnímu tématu. Já si myslím, že Dany medvěda vykopla jen proto, že Mistr potřeboval postavu která bude spojnicí mezi Dany a Stannisem. Za předpokladu, že ho jeho sestřenice doma nepřivítají s nabroušenými vidlemi.
Komentáře
Taky neposlouchám rádio ani TV už 16 let a není to póza, ale nedostatečná nabídka nebo nabídka smíchaná s něčím, co nechci - reklama, kecy,....takže v autě si člověk pustí, co chce na cedlu :-)
Selena musela v deseti vypadat asi takhle: http://nd01.jxs.cz/524/688/425647acc7_42516207_o2.jpg
Tyhle soutěže krásy mi vždycky připomenou tuhle scénu :D
To je dobré - to je tak nějak přesně ono - úchylárny pro pedofily :-D Za dokonalou zvrhlost taky považuji takové ty fotky, kde jsou děti navlečeny v oblecích jako z první republiky - holčičky v bílých krajkových šatech s deštníčkem a kluci ve smokingu nebo jiném obleku s cilidrem či bouřkou a jsou dělány jako zašlé časem. Zkrátka pedofilní zhovadilost :-D
Ale taneční choreografii mají vymakanou to jó :D
edit: chudák Jorah, zaspamovali jsme mu topik japkama
Když si v duchu říkala, že Jorah ji už nesmí políbit, tak jsem myslel , že má v srdci Droga, ale pak v tom stanu mě to došlo a jak Joraha peskovala, no prostě kráva.
Ale alespon není taková pitka jako Sansa, svět vysněný z písně a utkaný z citronových koláčů a sladkostí, statečný Dorik je táááák starý skoro 22 letý a ten buzna Loras je takovéj štramák a frajer a Joff je tak krásný a ja ho miluju a miluju a miluju a vůbec nevadí že ho znám sotva 2 minuty a že je to zradný zbabělý parchant
kdyby jí tatínek doma občas propleskl, tak by z toho nemusela být taková patálie, a nemuseli jí par týrat ...
Zato na Daenerys je vůči jakýmokliv výukovým metodám inertní. Člověk dumá, jestli je tak blbá...
Být Jorah, tak ty její nápadníky provrtám mečem ukážu ji že jsem chlap a že mě bude poslouchat pro vlastní dobro khalessí nekhalessí, na to, že je to taková hora masa tak je dost pasivní. Danny potřebuje pevnou ruku, není to echt ženská jak Catelyn co si umí poradit.
Vše dělal pro lásku, jen si vždy vybral špatné děvče, jinak je věrný a statečný.
Ale teď zpět k původnímu tématu.
Já si myslím, že Dany medvěda vykopla jen proto, že Mistr potřeboval postavu která bude spojnicí mezi Dany a Stannisem. Za předpokladu, že ho jeho sestřenice doma nepřivítají s nabroušenými vidlemi.