Jon Sníh

1181921232448

Komentáře

• Přibelhal a upadl do jejich privátních partií a pak ještě mnohokrát:-))
  • Hej hej, nedělejte mi z opatrované dívky doslovně ženu severu...
  • Franko napsal(a):

to by pak měla HBO o scénař vystaráno .. v každém díle Sansa polonahaá, to te doby snad té žiravě narostou kozy a boky :D pokaždé jiného chlapa, jednou muže noční hlídky, divokého, freye, boltona, stannisové muže, chlapa od prasat, členy své vlastní stráže, Joraha navráceného z východu , dokonce i zmrzačený Theon by se přibelhal a ještě by si to dala s Pool

Ale zase by si nikdo nemohl otvírat hubu. Pokud by se výsledek vyvinul po matce, mohl by každý tvrdit, že je otcem budoucího krále. :D
    Ne, fuj, to je strašná teorie.
  • Každý ne - Poolová je z obliga :-D Registrovaná partnerka královny Severu :-D Za úplatu bude hrát i její sestru, že :-)
  • flanker.27 napsal(a):

Co já? Já bych jako poručník Tyriona zazdil, Sansu provdal za Podricka Paynea a bylo.

Chuďátko ptáčátko :(
  • Nevada napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Co já? Já bych jako poručník Tyriona zazdil, Sansu provdal za Podricka Paynea a bylo.

Podrick či Sansa?
  • Lord Gepeto napsal(a):

Nevada napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Podrick či Sansa?
    Sansa je Ptáček. Pod je Trouba.
  • Z Podrika ještě něco vyroste :-) Ten klučina má páteř.
  • Miss U.: Přesně tak.

Jarla: Jen do doby, než mu ji někdo zkušenější přetne vejpůl.
  • Takových bylo, co je přetli a pak zůstali i nějací, které nepřetli a o těch se vypráví :-)
  • Flanker: Já bych raději zazdil někam Sansu a šel s Tyrionem na pivo :)
  • Nevada napsal(a):

Amanita napsal(a):

Nevada: Späť k mojej dementnej teórii, že Dany je výsledok R+L. Posledný dedič Targaryenov, na ktorom sa zhodneme, bol Rhaeagar, áno? Tu si povedala, že ďalší v línii je Viserys ako jeho brat, nie Dany ako dcéra (keďže je žena). Oprav ma, ak si to už pletiem, prosím.
    Na druhej strane tu máme Tywina, kde po jeho smrti sa neuvažuje ako dedič jeho brat, ale jeho dcéra. Kde je ten rozdiel?

Mám tady asi 20 nových, tak možná už někdo odpověděl. Musíš se podívat nejdřív po kom se vlastně dědí. V případě Daenerys jako dcery Rhaegara by se dědilo po Šíleném králi Aerysovi. Tudíž by měli přednost její strýcové a až pak ona jako vnučka. U příkladu s Tywinem jsou její pararelou Tommen a Myrcela, ne Cersei.
    A když vezmeme skutečnost známou z knihy, že Daenerys je dcerou Šíleného krále, tak je to stejné jako u Cersei - dědí až po svých bratech (starších i mladších).
    Ďakujem. Takže nástupnícka línia sa mení za pochodu nielen pri narodeniach, ale aj pri úmrtiach potenciálnych dedičov? Teda samozrejme z nej vypadne ten zosnulý, ale posúva to nižšie aj jeho dcéry?
  • tady to máš vysvětlený otázka je která varianta platí v západozemí

V dorne je to jasný
  • Amanita napsal(a):

Ďakujem. Takže nástupnícka línia sa mení za pochodu nielen pri narodeniach, ale aj pri úmrtiach potenciálnych dedičov? Teda samozrejme z nej vypadne ten zosnulý, ale posúva to nižšie aj jeho dcéry?

V Písni ano.

Ji-ti: Zkus prosím ve větách používat čárky a tečky. To se nedá číst ;)
  • Chuďátko ptáčátko :(
    Který?

EY: Nic proti němu nemám, ale jako poručník Sansy bych to musel řešit takto.
  • Sansa, pochopitelně. Takhle ji degradovat.
  • Proč, Podrick se zdá bejt minimálně kluk, kterej sice neni moc nadanej řečnickejma schopnostma aninemá vysokej původ, ale vynahrazuje to vlastnostma, který lze od muže žádat. A nemá levobočky jako nějakej Harýk :)
  • Už jsem to tady kdysi psala :)
    Podrick je pro ni hrozný partner. Takové nedochůdče, bez původu, zřejmě bez prostředků a navíc s hrozným příbuzným, kterého se Sansa bojí. To si naše princeznička nezaslouží. Jako kapitán její osobní stráže by se časem asi uplatnil, ale manžel?! Ne.
  • A levobočky měli i vznešenější muži. Pokud budou všichni jen z doby před manželstvím, neviděla bych v tom problém.
  • Já jsem pro Podrika, je to sympaťák, hodný sympaťák. Původ nemá, ale co z původu zbylo Sanse...
  • Zajímavé, jak jsou dnešní ženy tolerantní :)
    Ovšem záleží, zda nedochůdčetem myslíš původ nebo postavu. Protože vzhledem k jeho bojovým schopnostem, které jsou tam několikrát vypíchnuty, na tom fyzicky musel bejt docela dobře (i když tušim, že měl bejt hubenej). No a původ - Sansa už zažila, že nejvyšší ne nerozpakují před nejnižším, takže proč ne někoho, kdo se nebude zaštiťovat rodem, ale sebou samým.

jasně, že to je jako pohádka, Honza si bere princeznu, Romeo Julii, ale i v tom by byl kus martina. Snad nečekáš, že děj zaonačí tak, že si Sansa vezme někoho vysoké urozenosti, poctivé povahy a dobrého srdce. Něco z toho bude chybět (teda pokud Sansa aspoň přežije do svatby) a když už, tak ať je to spíš původ než to ostatní.
  • Souhlasím s Nevadou. Poda ne.
    Je to fajn kluk, ale jak už bylo zmíněno, trouba. Sanse bych někde vyhrabala silnější osobnost za manžela.
  • Lannisterský sympaťák...

Já jsem Stark. A pořád (naivně) doufám, že Starkové zase ovládnou sever. Sansa je potomkem králů, kteří vládli tisíce let. Je dcerou jednoho z nejvýznamnějších lordů království. Je to patřičně vychovaná, jemná a slušná dáma. Nemusí se spokojit s kdejakým plevelem jen kvůli momentální situaci. Podrick je pro ni partie vhodná asi jako Sandor Clegane.
  • Stydlivej kluk. To já byl taky. Řekl bych zdarvej vývoj udělá svoje.

Starkové maj pořád želízka v ohni, zatím o dědění severu nemluvíme.
  • Ne, nečekám, že získá pohádkového prince. Ale doufám, že získá manžela s odpovídajícím postavením, který jí zajistí dobrý život. V lepším případě i pomohl jejímu rodu k návratu a obnově Zimohradu.
    A ne nějaké živoření, kde jejím jediným úkolem bude udržovat manželovu zbroj, aby mohl někomu pronajmout meč...
  • A ne nějaké živoření, kde jejím jediným úkolem bude udržovat manželovu zbroj, aby mohl někomu pronajmout meč...
    Troho jsou plné rytírny, dyť by to bylo krásný. "Můj drahý manželi, budu tě následovat od turnaje k turnaji, od hradu ke hradu, ty budeš bojovat a já hrát na harfu." Ach, já zjišťuju, jakej jsem romantik. :)
  • Dal bych Sansu někomu z Tyrellu či jejich mocných vazalů, ještě lépe Tullyjům či jejich mocným vazalům.

Další přijatelná volba je nějaký mocný rod ze Severu, který by ji mohl poskytnout meče k udržení Zimohradu.
  • flanker.27 napsal(a):

A ne nějaké živoření, kde jejím jediným úkolem bude udržovat manželovu zbroj, aby mohl někomu pronajmout meč...
    Troho jsou plné rytírny, dyť by to bylo krásný. "Můj drahý manželi, budu tě následovat od turnaje k turnaji, od hradu ke hradu, ty budeš bojovat a já hrát na harfu." Ach, já zjišťuju, jakej jsem romantik. :)
    Sansa na harfu neumí. Ale mohla by zpívat...
  • flanker.27 napsal(a):

:o))

Mimochodem, k těm bojovým schopnostem - já si pamatuju akorát, že srazil bělogvardějce zezadu do vody a že uměl dobře házet kameny. Prokázal tam i něco dalšího? Tím se ho nesnažím zesměšnit, jen si to fakt nepamatuju. Ta postava mi prostě není sympatická a navíc mě postupem času nebavily ani kapitoly Brienne, kde se vyskytoval.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi