tak jsem na toho armitáže jukla a dlouho hledala než jsem si byla jistá, že to je to o čem je řeč...nooo asi jsem chlap :-D pro mne má tolik přitažlivosti co sójový gůláš :-D
Osobně se mi nejvíce ulevilo v tom, že jsem měla celou dobu podezření, že jsi jeden chlap, co znám, který se tu jen za ženskou vydává. Shodou okolností je to však doktor genetiky, takže podoba mezi tebou a ním je čistě náhodná pouze ve vyjadřování. Opravdu jsem si oddechla :-D
Nevado, před rokem jsi byla protivná a rýpavá a snažila ses mi tu pobyt znepříjemnit všemi způsoby. Nesouhlasila jsi s věcmi jen ze zásady (přestože v předchozích příspěvcích jsi je potvrzovala) a vůbec byla nepříjemná jak osina v prdeli. Vůbec netuším o co ti jde. Moje jakákoliv smířlivé gesta tehdy i teď se míjejí cílem. Pokud ti něco vadí - řekni to na rovinu. Pokud ti vadí pouhá má přítomnost - máš smůlu - nejsem tu kvůlivá tobě. Tahle tvá žabomyší válčička mne nezajímá a tvé kousavé poznámky jsou srandovní. A pokud ti běží hlavou, Kryťáku, něco o novopečené Dorotě, tak se s tím smiř :-)
Myslím, že bychom měli přestat rozebírat můj sexuální život, tedy pokud mne nechceš doma očekávat oblečena pouze do pobočníkova řetězu, a napnout pozornost konstruktivně jiným směrem.
Penny by řekla "Letś say puzzled." :-) Kapitulace ?! Pche - nepamatuješ, co to Honza povykoval u Kresčaku ? To měl ode mne! Akorát ten soudruh ve druhém slově je jeho vlastní invence :-p
Komentáře
Abych to upřesnil, "do oka si ho nestrkala".
Třeba dostaneš stejně jako Rimmer vizitku :-*
Kapitulace ?! Pche - nepamatuješ, co to Honza povykoval u Kresčaku ? To měl ode mne! Akorát ten soudruh ve druhém slově je jeho vlastní invence :-p