Já vim, ale to je rodinnej slang. Dlouho to nevydrželo. Ne že bych chtěl obnažovat rodinné ledví, ale teta byla v mládí trochu veselejší zboží a zároveň chodila se dvěma a nevěděla s kym to má. No a přišlo jí bezpečnější vzít si černocha a mít bílý dítě než naopak. No dopadlo to přesně tak, bratranec je bílej a podle podobnosti nelze pochybovat, kdo je jeho otcem. V Kongu to taky nebylo zrovna to pravý, takže se vrátlia a vzala si strejdu. Ovšem cizinci jsou jí souzený, strýc je totiž pro změnu Řek (jeden z těch, co je sem poslali v 50. letech jako děti).
Včera Simpsonovi... podstatná část se točila kole televizní stanice HBOwtime "Nejsme JEN televize, jsme dražší." A v jejím spotu se tam mihnula scéna ze Hry (Minimálně Železný trůn se poznat dal).
neviem či sa to tu už spomínalo ale v south parku v jednom z tých najnovších dielov sa učia o antických civilizáciach a medzi nimi sú niektoré rody z ASOIAF (myslím že Lannistery a Baratheoni) a v simpsonovcoch s22e14 je úvodná scénka podobná ako v serialy
v simpsonovcoch s22e14 je úvodná scénka podobná ako v serialy
Jo, ta byla dokonalá (včetně aGoT seriálovo-znělkové hudby), nejroztomilejší byl ovšem čarostrom na Simpsonovic zahradě, tříoká vrána a Burn's Landing... Chtěl jsem to napsat chvíli poté co to běželo, ale nějak jsem ten topic nenašel...
Jay: já jsem to viděl s dabingem na coolu a říkal přesně "Co je mrtvé nemůže zemřít!" teda jestli jsem se nepřeslechl :-)
Může být, já to poslouchám na půl ucha. A klidně může být, že to tam zazní dvakrát - jednou tak a jednou tak. Ale jestli jseš přesvědčený, hádat se nebudu... :o)
Komentáře
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e07-cartman-finds-love
Tak trochu jiná otvíračka
Drogo vs. Stark
S23E06
A do dnes jsem nevěděl, jestli to byla Patty nebo Selma. Já ty dvě od sebe prostě nerozeznám...
Simpsonovy vyřešily spor o Železný Trůn. Káždej kdo po něm touží dostane vlastní :) Je to ono viď Jayi.
Chtěl jsem to napsat chvíli poté co to běželo, ale nějak jsem ten topic nenašel...