OUAT: v posledním díle Emma vyhrožuje Regině, že ji vezme Henryho a říka něco ve smyslu: "Vzalas mi, co jsem milovala a já ti teď vezmu, co miluješ ty." Mluví tím o šerifovi Grahamovi?
Krisa: dík. pustila jsem si ho včera, ale už jsem byla nějaká znavená životem, tak jsem v tom trochu plavala. souhlasím, že se začínají zlepšovat, to asi aby nás nalákali na další serii.
OUAT: v posledním díle Emma vyhrožuje Regině, že ji vezme Henryho a říka něco ve smyslu: "Vzalas mi, co jsem milovala a já ti teď vezmu, co miluješ ty." Mluví tím o šerifovi Grahamovi?
Ten je přece už dávno mrtvý, ne? Nebo jsem to taky prospal? :-)
Ten je přece už dávno mrtvý, ne? Nebo jsem to taky prospal? :-)
Ale kdyby mluvila o Grahamovi, neřekla by přece: "Snažila jste se mi vzít něco, co miluju," ale řekla by "Snažila jste se mi vzít něco, co jsem milovala," ne? Použila by minulý čas.
Justified 3x11 - Michael Ironside a Adam Arkin? Fíha, se rozjeli. A jak to kromě začátku bylo skoro nudné, tak se to postupně zvrhlo v celkem humornou záležitost a se zajímavým koncem :) Rozhovory mezi Raylanem a Artem miluju.
když říká Goldovi, že není jeho syn, pak tam myslím bylo, že ho pro tu dýku poslala nějáká žena (resp. říká něco jako "ona mě poslala", takže jsem vydedukovala, že jde o osobu ženského pohlaví :) asi si inkriminované scény pustím znovu.
Koukal jsem na dva díly Touch a stačilo mi to. Fanoušek Sutherlanda nejsem a hlavně mě vůbec nezaujal koncept seriálu. Působí to na mě jako něco, co lze lehce natahovat do více a více epizod. Nezaujalo mě ani Awake. Námět sice zajímavý, ale zpracování tuctové.
Opakem je Magic City, které si nenechám ujít. Pěkný vizuál, celkově dobře zpracované, zajímavé herecké obsazení. Po třech dílech můžu doporučit.
Zábava bude i přes léto - 17.7. začínají Suits a 18.8. Boss.
edit: OUAT - jak už jsem tady zmiňoval, je to strašně emerický. Takovej jejich typickej seriálovej produkt. Malej otravnej kluk, otravná blondýna a všechno strašně předvídatelný. Udělat to temnější, jó, to by bylo jiný kafe.
ne, on potřeboval tu dýku, aby měl důkaz pro Emmu, že existuje pohádkový svět. August je opravdu Pinocchio, který v našem světě bez magie umírá (mrkla jsem na nějaké diskuze a tu scénu ze seriálu).
Ale kdyby mluvila o Grahamovi, neřekla by přece: "Snažila jste se mi vzít něco, co miluju," ale řekla by "Snažila jste se mi vzít něco, co jsem milovala," ne? Použila by minulý čas.
ne, on potřeboval tu dýku, aby měl důkaz pro Emmu, že existuje pohádkový svět. August je opravdu Pinocchio, který v našem světě bez magie umírá (mrkla jsem na nějaké diskuze a tu scénu ze seriálu).
Komentáře
(Ty ses ptala na první část té věty a já myslel, že na tu druhou.)
Tahle diskuze je ohromně přínosná. :-)
Nezaujalo mě ani Awake. Námět sice zajímavý, ale zpracování tuctové.
Opakem je Magic City, které si nenechám ujít. Pěkný vizuál, celkově dobře zpracované, zajímavé herecké obsazení. Po třech dílech můžu doporučit.
Zábava bude i přes léto - 17.7. začínají Suits a 18.8. Boss.
edit: OUAT - jak už jsem tady zmiňoval, je to strašně emerický. Takovej jejich typickej seriálovej produkt. Malej otravnej kluk, otravná blondýna a všechno strašně předvídatelný. Udělat to temnější, jó, to by bylo jiný kafe.
Pochybnosti přetrvávají. :-)