Nene, ty měl oba taky on. A taky měl toho Píchu a ptáka. Jeho kámoš měl hada z kamene. A jeho kámoška měla vlhkou hvězdu. Ale už si nepamatuji kdo měl toho motýla.
Taky Ash a pak ho pustil, blbec jeden, aby mohl "zachovat rod".
A tenhle na dané téma znáte? "Ty ses včera ožral, žes nevěděl, co děláš!" "Ale no tak, tak zlé to nebylo..." "Že ne? Praštil jsi mým křečkem o zem a řval Pikaču - volím si tebe!"
Nene, ty měl oba taky on. A taky měl toho Píchu a ptáka. Jeho kámoš měl hada z kamene. A jeho kámoška měla vlhkou hvězdu. Ale už si nepamatuji kdo měl toho motýla.
Každopádně Ash měl Targaryenské geny. Protože dokázal ze svého pokebalu vypustit draka.
Jarla: Já znám rozšířenou verzi: ON: Ale já nebyl až tak ožralý! Ne? ONA: Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, skočil si po bezdomovci a nadšeně křičel “Brumbále, ty žiješ!”
Manžel přichází domů ve společensky unaveném stavu. Manželku ubezpečoval, že přijde před půlnocí, ale hodiny ubíhaly, pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, se vydal domů. Jen co vstoupil do bytu, kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly. Napadlo ho, že by se manželka mohla probudit, tak duchapřítomně ještě 9x zakukal. Byl fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se pak manželka ptala, kdy se vrátil večer domů, tak jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW! "Jsem z toho venku" zajásal!! Potom mu ale oznámila, že budou muset koupit nové kukačkové hodiny. Když se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly.........
Takhle se jeden fotřík ráno doma probudí, v hlavě bušej permoníci, v držce jak v torbě na zmije; votevře voko a na nočnim stolku dva aspiriny a sklenice vody. Posadí se a vidí na židli vyžehlená košile, kravata, kalhoty, vedle stojej vyblejskaný boty. Nahoře leží cedulka: "Miláčku, snídani máš na stole, jela jsem nakupovat. Miluji Tě!" Tak se oblíkne, jde do kuchyně a na stole slanina s vejci, čerstvě upečený rohlíky a noviny vedle talíře. Jeho syn snídá, tak se ho ptá: "Co se tady, proboha, stalo?" "Prišel's domu ve tři ráno, ožralej na plech a vůbec jsi nevěděl co děláš. Vyvrátils dveře, rozbil židli, nablil v předsíni a udělal sis monokl o roh stolu." "No ale to nedává žádnej smysl, proč mam připravenou snídani a to všechno?" "Jo tohle? To když tě máma odvlekla do koupelny a snažila se tě svlíknout, tak's jí řek: Ruce pryč, dámo, já jsem šťastně ženatej."
A měl nějakého Pokemona ještě někdo jinej, když všechny měl Ash? Už teď mě ten hamoun leze krkem :). Jo a ten kamenej had je Onyx. A Rakeťáci měli Mňaua a taky myslím prase, který když začlo zpívat, všechny uspalo
Kirsa: Ano, depresivní a absolutně debilní. Jiglypuff mi lezl na nervy už před těmi deseti lety. Dnes si na něj stačí vzpomenout a mám chuť najít si jeho tvůrce a ošklivě je povraždit. Ošklivý, RŮŽOVÝ, s obrovskýma očima, egocentrický a neustále nafoukaný. Grrrr....!
A malé děti skákající z okna, protože si myslí že jsou Pidgey/Pidgeotto/Pidgeot/Butterfree.... (Teda alespoň tím nás kdysi strašili, když se nám snažili vysvětlit, že na Pokémony nemáme koukat.)
flanker.27: Právěže zažila (myslím tím snažící se v šoku pomoci dotyčné osobě) a je to tak strašný, že kdybych o takových věcech nevtipkovala, tak se z toho zblázním
flanker.27: Právěže zažila (myslím tím snažící se v šoku pomoci dotyčné osobě) a je to tak strašný, že kdybych o takových věcech nevtipkovala, tak se z toho zblázním
V tom případě ti budiž odpuštěno. Já to zažil několikrát a nikdy se to neobešlo bez zásahu rychlé lékařské. Vlastně máš pravdu, je to asi způsob, jak si to usnadnit...
Komentáře
CHARMANDERE- PLAMENOMET! :D
"Ty ses včera ožral, žes nevěděl, co děláš!"
"Ale no tak, tak zlé to nebylo..."
"Že ne? Praštil jsi mým křečkem o zem a řval Pikaču - volím si tebe!"
A taky měl toho Píchu a ptáka.
Jeho kámoš měl hada z kamene. A jeho kámoška měla vlhkou hvězdu.
Ale už si nepamatuji kdo měl toho motýla.
Každopádně Ash měl Targaryenské geny. Protože dokázal ze svého pokebalu vypustit draka.
ON: Ale já nebyl až tak ožralý! Ne?
ONA: Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, skočil si po bezdomovci a nadšeně křičel “Brumbále, ty žiješ!”
Jen co vstoupil do bytu, kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly.
Napadlo ho, že by se manželka mohla probudit, tak duchapřítomně ještě 9x zakukal.
Byl fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se pak manželka ptala, kdy se vrátil večer domů, tak jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW!
"Jsem z toho venku" zajásal!! Potom mu ale oznámila, že budou muset koupit nové kukačkové hodiny. Když se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly.........
1. jdeme na jedno
2. dopijem a pudem
3. od zejtra nechlastám
A Rakeťáci měli Mňaua a taky myslím prase, který když začlo zpívat, všechny uspalo
Jiglypuff je frajer :D
Misty Staryu, Starmie, Horseaho, Psyducka, Goldeen a později přiblblého Togepiho.
Rakeťáci měli Meowtha za maskota, Jessie Ekanse (Arboka) a Lickitunga a James Koffinga (Weezinga) a Victreebela.
Prase byla růžová koule jménem Jiglypuff. Ten nebyl ničí, jen za všema lezl. Vždycky se přisr.., uspal je a počmáral.
Jiglypuff mi lezl na nervy už před těmi deseti lety. Dnes si na něj stačí vzpomenout a mám chuť najít si jeho tvůrce a ošklivě je povraždit. Ošklivý, RŮŽOVÝ, s obrovskýma očima, egocentrický a neustále nafoukaný. Grrrr....!
(Teda alespoň tím nás kdysi strašili, když se nám snažili vysvětlit, že na Pokémony nemáme koukat.)