DnD v rámci lidí z IceFire
V jednom threadu se tu rozjela diskuze, že bychom třeba spolu mohli něco hrát. Těžko je pro nás reálné se sejít, ale hra po netu by taky nebyla špatná, co myslíte? Já jsem vždycky chtěl hrát DnD (po netu nebo naživo), ale nikdy jsem k tomu nikoho nenašel. Měli byste zájem?
Komentáře
No já jsem byl, dá se říci, dokopán ke hraní po netu, a moje počáteční nechuť k tomuhle způsobu stýle nevyprchala - akorát pořád nevím, jestli je to prostě averze anebo je to jen tím, že nerad dělám Dějmistra. Zpočátku jsme hráli ve dvou, teď jsme se trochu rozrostli...ale hrajeme jen tak narazove, třeba teď máme už týden pauzu.
A proč ta nechuť? S pravou hrou, kdy se sejde parta přátel, posedí u ohně s lahvinkou vína až do východu slunka, přičemž hra poskytne mnoho příležitostí k zábavě...to se prostě nedá se suchym hranim po netu sorvnavat:-( nemluvě o spoustě překážek, počínaje už jen házením kostek, souboji...proto se snažím tyhle situace omezit a je to myslím ke škodě; na druhou stranu AGOT je k tomu vcelku vhodný svět, páč tady je dost zohledněna stránka příběhu, vlivu a statutu postav, nění a priori o hrdinech, bojích a tak.
Nicméně, předpokládal jsem, že když se rozjede ten d20 projekt, že bysme se pak konečně mohli nějak dohodnout (i se zapáleným Dalcorem a Alnagem z d20) a uspořádat ňáký to hraní - oni jsou v zběhlí v takovýmhle nárazový hraní, maj na to sjednaný i prostory a tak...
Ale nějaký tý hře, jak navrhuje Peter bych se nebránil, pokud tedy nebudu muset dělat DM:-)
Mně se zrovna to netový hraní taky nijak extra nezamlouvá, jenže pravidelnějš se scházet nemůžem a nárazově je to... prostě nárazově:)) Myslel jsem na něco delšího a pro to mě nenapadá jiný řešení, takže asi tak.
a ako prebieha taketo netove hranie? viem že TCG LOTR normálne rozbehol virtuálnu herňu, to alebo bolo o kartách, to je iné...
no naše hraní, jak jsem o něm mluvil, probíhá na fóru jako je tohleto, já dělám DM, vedu příběh, hráči hrajou za své postavy...existujou i spešl weby na on-line hraní, ale imo forum je postačující...