flanker.27: FUJ! Závaží je nejhorší věc na sílícím světě. Máme na loděnici tak dlouhý popruh (nebo já mám tak krátké nohy), že se mne při shybech vždycky mlátilo do kotníků, bleh!
Jj, ty děláme taky, na rozcvičení. Kdysi jsem to zkoušel dělat i se zátěží, což sice považuji za jeden z nejlepších cviků na triceps vůbec, ale musel by mít každý vlastní řetěz a ne ho neustále rozvazovat a půjčovat si ho.. Na druhou stranu s flankerem cvičíme každý něco trochu jiného, takže bych se mohl poptat, zda ten erární řetěz ještě mají a zas to po letech zkusit pořádně.
"Neškubat" je samozřejmě důležité, bez toho jsou ty přítahy naprd, člověk si pak pomáhá vším možným. Mně to zas občas "padá z rukou", neb předtím jedu shyby a přítahy obouruč.
Jenom jeden, Kriso? Je to hodně asymetrická zátěž? Předpokládám, že kajak myslíš s dvojpádlem..
Ugla: Jo, na kajaku pádlujem na obě strany. My máme takový závaží, který si dáš jako pásek kolem pasu a mezi nohama máš závaží (uprostřed, takže symetrická zátěž) :). Na padání z rukou jsme měli takový udělátor - pásek kolem ruky a na něm háček (silný, placatý), za který se činka zahákne.
Ugla: Jo aha:). Uhádl jsi, mám ho špatnej z něčeho naprosto nesouvisejícího, ale zas si můžu zpívat "Mám jednu ruju dkouhou" (více by se hodilo krátkou, protože po vykloubení loktu a urvání vazů nepropnu ruku v lokti) :D A zjistila jsem, že nejlepší rehabilitace na nenatáhlej loket je přítah (jednoruční i obouruční) a shyby, to se ta ruka pak natáhne klidně i o centimetry (třeba 2-3) :D:D:D
flanker.27: Masochisto! :) Já mám s klencáky problém, protože jsem těžší, než aby se mi děllay dobře a navíc mám mrzáckej loket, takže to je tuplované peklo :)
já mám 110 kg, , na sebe si ještě naložím kouli 25 kg, a jedu kásných 10 hlubokých opakování kliků na bradlech ... žádné výmluvy ;) prostě jeď. Si přeci muž nožní hlídky, takhle by tě mohli dostat Jiní ...
Jo ty si slečna :) na zdi potřebujeme i kopinice, lukostřelce ;)
Asha, když jsem na tréninku, tak si často vybavuji pasáže z knihy Obrozhoubu, Pulrukého, oba Mormonty, Noye, Býka, atd atd atd. Vlastně díky Písni jsem se vrátil ke sportu :)
AshaG: Já zas pravidelně při hraní prsty (pinknutí nahorů - neznám odborný název) pravidelně zapomenu zpevnit prsty a ty se mi krásně prolomí na druhou stranu, než by měly :D
AshaG: jo a ještě víc to bolí, když máš zápěstí prokouslé od čokla a vybíráš úder bagrem (ano, tak velký byl můj zápal pro okresní přebor starších dorostenek :-)
Nooo petanque je spíše hra než sport ,ale je to pro každého mladého, starého, muže, ženy, děti, střízlivé i podroušené, k posezení i deadmatch - mám pro to slabost :-)
Nooo petanque je spíše hra než sport ,ale je to pro každého mladého, starého, muže, ženy, děti, střízlivé i podroušené, k posezení i deadmatch - mám pro to slabost :-)
A tohle taky děláte? :-)
V takových davech nikolivěk :-)) Ani se u toho tak nerozčilujeme jako Belmondo :-D
Komentáře
"Neškubat" je samozřejmě důležité, bez toho jsou ty přítahy naprd, člověk si pak pomáhá vším možným. Mně to zas občas "padá z rukou", neb předtím jedu shyby a přítahy obouruč.
Jenom jeden, Kriso? Je to hodně asymetrická zátěž? Předpokládám, že kajak myslíš s dvojpádlem..
Na padání z rukou jsme měli takový udělátor - pásek kolem ruky a na něm háček (silný, placatý), za který se činka zahákne.
Přemýšlím o zapsání se do Vysokoškolské ligy a to v kategorii tenis... Má s tou Vš ligou někdo zkušenosti? :-)
A zjistila jsem, že nejlepší rehabilitace na nenatáhlej loket je přítah (jednoruční i obouruční) a shyby, to se ta ruka pak natáhne klidně i o centimetry (třeba 2-3) :D:D:D
furt mě to baví, i když už ne primárně jako sport, ale považuju to za společenskou událost
já mám 110 kg, , na sebe si ještě naložím kouli 25 kg, a jedu kásných 10 hlubokých opakování kliků na bradlech ... žádné výmluvy ;) prostě jeď. Si přeci muž nožní hlídky, takhle by tě mohli dostat Jiní ...
Asha, když jsem na tréninku, tak si často vybavuji pasáže z knihy Obrozhoubu, Pulrukého, oba Mormonty, Noye, Býka, atd atd atd. Vlastně díky Písni jsem se vrátil ke sportu :)
flanker: Nápodobně :))
ve škole jsem zkusil sportovní šerm a doufám, že moje v§ůle bude dost silná na to, abych se k tomu o prázdninách vrátil...