Sranda topič

15051535556117

Komentáře

• :D Nevidel... Ale keby som to videl skôr ako GoT.. Asi by som nikdy nebral Tywinove bojové scény vážne
  • Arianus: :))))
  • Arianus: "Sežral mi ho pes"
  • Kdo ještě neviděl (winteriscoming)

peach
  • Na novozélandském spreji proti hmyzu údajně naleznete toto upozornění:
    TENTO PŘÍPRAVEK NEBYL TESTOVÁN NA ZVÍŘATECH
  • Novinář se ptá tří českých úředníků, za jak dlouho si mohou za obdržené úplatky koupit BMW.
    Úředník z "měšťáku": "No, nás moc neuplácí. BMW bych si koupil tak za dvanác - patnáct měsíců."
    Úředník z kraje: "Já bych si z úplatků koupil BMW tak za osm - deset měsíců."
    Ministerský úředník:"Já bych si BMW koupil za čytři - pět let".
    Novinář: "Cože ??? Za tak dlouho ???"
    Úředník: "No, vždyť BMW zase není tak malá firma ..."
  • ten je :-)
  • Tak co jdete na nový Titanic?
  • Amaroun napsal(a):

Tak co jdete na nový Titanic?

Tak na takový bych klidně šla. Pokud tam budou stormtroopeři a vybuchující židle. To bych klidně i zatnula zuby a vydržela ty tři hodiny čučení na DiCapria. :D
  • Jo, hned jak jsem to poprvý zaregistroval, řek jsem si, že to musím viodět. Nejvíc mě přilákalo "more monsters" a to co je po "in cooperation with ... Michael Bay"
  • Bez zpomalovaček Zacka Snydera to nebude ono.
  • Tentokrát je Hasselhoff všechny zachrání ?
  • Já chci TENHLE Titanic! A hlavně aby to mělo jiný konec!
  • Krisa: Myslíš něco takového? :D
    leo
  • more monsters, to mi připomnělo Eda Wooda juniora :-)
  • Kolikokoli napsal(a):

Krisa: Myslíš něco takového? :D
    leo

Za předpokladu, že by se místo něj utopil Johny Deep beru :-D
  • Kolikokoli: Třeba :D Mě štve, že udělají taaak "ubrečenej" konec, když 1) kdyby nebyla Rose blbá odfrčela na člunu a na dřevě mohl být sám Jack nebo 2) nikdo mi nevymluví, že by se na to dřevo nevešli oba!
  • Krisa: už aby se toho chopili Bořiči mýtů :D. Ale na 9gagu někdo dělal výpočet a prý by se tam vešli, ale ty dveře by se potopily, že by jim voda sahala nad záda (kdyby leželi na břichu). Prý to nějak vychází z hmotnosti mokrejch hader či co :D.
    Každopádně, Rose měla štěstí, že Jack zařval, protože by ji stejně po přijetí do NY odkopl :D.
  • Krisa napsal(a):

Kolikokoli: Třeba :D Mě štve, že udělají taaak "ubrečenej" konec, když 1) kdyby nebyla Rose blbá odfrčela na člunu a na dřevě mohl být sám Jack nebo 2) nikdo mi nevymluví, že by se na to dřevo nevešli oba!

Jo to už jsem někde viděl... počkaaaat... aaa tady

ddddd

No a nakonec Japonský hamburger v prášku
  • Kolikokoli napsal(a):

... Prý to nějak vychází z hmotnosti mokrejch hader či co :D. ...

Táhnou vás ke dnu mokré hadry??? Sundejte je! :D
  • Amaroun: To jsem přesně měla na mysli :D
  • Ten hamburgr s hranolema a kolou - vše v prášku - to je špica :-D
  • Prostě by se potopili tak či tak. Navíc Rose neuměla plavat + když je vám kosa jako prase a jste celí mokří, tak asi nezewlíte, jako na tom obrázku. A i ve filmu je vidět, že se tam Jack pokouší vylézt, ale nejde to. ;)
  • Tak dle mých odhadů (možná mám špatná vstupní data) unesou ony dveře zhruba 78kg.
  • Lord: nemůžu to najít, ale podle všeho je nosnost mokrých a promrzlých dveří jiná + Rose váží kolik.. 55 kg? A když je celá mokrá + hadry, tak to bude přes 80 i víc. Jack váží asi 65 kg, s mokrýma hadrama asi taky kolem 80 (má méně oblečení a nemá vestu). Celkem tedy asi 160 kg a to by ty dveře neutáhly a potopily se.
  • Jak určujete nosnost dveří ve vodě?
  • Archimedes by z vás měl radost a já naštěstí vůbec nevím, o čem mluvíte :-)
  • Nejde o nosnost, ta je víc než dostatečná. Jde tu o vztlakovou sílu. U dveří tedy hraje roli:
    a) jejich vlastní hmotnost
    b) jejich plocha
    c) jejich tloušťka
    Řešením přežití námořní katastrofy je tedy buď:
    1) vyrábět tlusté dveře z velmi lehkého materiálu
    2) vyrábět namísto dvoukřídlových dveří jednokřídlové velké
    3) nešetřit na záchranných člunech
    4) nelenit a najít si jiný kus vraku (z takové lodi toho muselo být v nejbližším okolí spousta)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi